- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Yine iyi hali bu canim cogu kisi menu paylasiyorEline sağlık canım gene kırmızılar baslamis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine iyi hali bu canim cogu kisi menu paylasiyorEline sağlık canım gene kırmızılar baslamis![]()
Yeni nickin hayırlı olsun canimEvet Canım degistirdim ❤
O gelmeyende gecen gelcem dedi dün girmis gene menu yazmamisYine iyi hali bu canim cogu kisi menu paylasiyor![]()
Heee hayirli olsun dime lizigi ne beYeni nickin hayırlı olsun canim![]()
Gule güle giy canim ❤❤❤Kız hırka bakalim anne sana dedi girdik magzalarda one beee öyle 100tl den aşaya birsey yok almıcam dedim dinlemedi beni alcaz dedi en ucuzu 150tl ye aldik geldik![]()
Soyguncu bu millet![]()
3 bucukta kalktim rekor benimKarga şeyini yememiş gi sen uykuyu tutaydin ya nasıl akşam olacak![]()
Tostombalakanne de t yazinca cikiyordu ben bu nicki nasil bulacağımHeee hayirli olsun dime lizigi ne be![]()
Sagol canimda vallahi felaket almış basini gitmis ortalik afedersin boktan sweetler bile 50tlGule güle giy canim ❤❤❤
Benimde ihtiyacim varda uzun zamandir alisveris yapmiyorum fiyatlar uctu iyice
Begenmedin mi kizHeee hayirli olsun dime lizigi ne be![]()
Kim o gııO gelmeyende gecen gelcem dedi dün girmis gene menu yazmamis
Sen bulamazsan be hic bulamam gidicemde kimler yazdi bolümüne bulucamda ooooo ölme eşsegim yesil cimen çıkacakTostombalakanne de t yazinca cikiyordu ben bu nicki nasil bulacağım![]()
Begenmedin mi kiz![]()
Kim o gıı
Unutmusum zaten menu listesindr Tostombalakanne yaziyordu sonra fark ettimSen bulamazsan be hic bulamam gidicemde kimler yazdi bolümüne bulucamda ooooo ölme eşsegim yesil cimen çıkacak![]()
Sen yaz tombalakanne diye bosver belki eski nick geri dönerUnutmusum zaten menu listesindr Tostombalakanne yaziyordu sonra fark ettim
Cuma listemde öyleydi ordan alintilayip duzenlemistim![]()
Dun hic girmemis en son cuma gecesi girmis oda cumartesi oldugu icin dun yaziyorVixenM menü paylasmamişsin azcık daha sorumluluk lutfen devam etmiceksende benden bukadar de
Ne diyimki ben bunlara sonra filiz tartısıyor oluyorDun hic girmemis en son cuma gecesi girmis oda cumartesi oldugu icin dun yaziyor
Gelmeyene by by derizNe diyimki ben bunlara sonra filiz tartısıyor oluyor![]()