Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kizlar kaka tahlili verdik bugun,rota degil ama baska bir virus varmis,probiyotik verdi doktor,eger cok istahsiz ve bitkin duserse getirin yatiralim dediler,bakalim insallah toparlar yavrum,hic bir aey yemiyor sadece emiyor,rabbim tum hastalara sifa versin benim kizima da indallah🤲
Çok geçmiş olsun canım insaAllah iştahı düzelir kuzumun toparlanır biran önce 🤲🏻
@Li_zigi hayırlı Olsun canim yeni nickın anca yazabildim otobusten🤗
Çok teşekkür ederim canım kaptanım ❤😘
Wilma11 Wilma11 bugün adımları 10 bin yapamayabilirim şartları zorlucam lakin yataktan çıkamıyorum🤦
Geçmiş olsun canım nasılsın biraz daha iyi misin 🙁
Kim nick değişti gene😬
Ben ben ben ben😂
Daha kolay birşey bulaydin ya 😂 aklımda kalmiyor bu benim 🤭
Çok kolay kıs li zigi işte mana destanı gibi değil ki unutulsun 😂
Yeni nickin hayırlı olsun canim 💞
Teşekkür ederim canım ❤
Heee hayirli olsun dime lizigi ne be🤦🏻‍♀️
Kaptanım valla sen de hiç bir niki beğenmiyorsun 😂
Tostombalakanne de t yazinca cikiyordu ben bu nicki nasil bulacağım 🤣🤣
Bir kaç defa yazınca otomatik çıkacaktır akıllı klavyede🤭
Sen bulamazsan be hic bulamam gidicemde kimler yazdi bolümüne bulucamda ooooo ölme eşsegim yesil cimen çıkacak :işsiz:
Ay çok güldüm kaptanım 3 ay dişimizi sıkıcaz artik 😂
24 Ekim menü
12.30
Yarım kızarmış çökelekli yufka
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

16.15
2 tatlı kaşığı üzüm pekmezi (glutensiz)

18.30
2 köfte
2 közlenmiş kapya
3 lokma ekmek

Su 1,5 lt

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @Li_zigi
Afiyet olsun canım ❤
Kime sorduysam hasta burdada ayni sekilde sağa dön grip sola dön covit simdi oglanda sanirim öyle
Aaa cok gecmis olsun kaptanım oğlunun testi pozitif mi çıktı Rabbim kolay atlatmasını sağlasın çok geçmiş olsun 😔
Kaptanım bu gece beni rüyanda gör sana Lizigi diyeceğim ben unutulacak insanmiyim 🤣
Çok yoruldum uykum geldi 🥺
😔 hayırdır canım neden yoruldun
Ayağına sağlık canım ❤
Anliyorum evet öncesinde bilgi vermem gerekirdi.
Ama peşpeşe çocuklar hasta olunca ortancam evde tedavi ile kendine geldi ama 3.5, yaşında olan çok korkuttu beni..Ateşi çıktı ama beni korkutan öksürükle gelen kriz nefes alamadı resmen ..Doktor kusturdu nasıl yaptı ne yaptı bilmiyorum çocuk balgamdan afedersiniz boguluyormus..Zor bir haftasonu yaşadım .ama elhamdülillah kötü birşey yokmuş.
Annelik işte..bursya üye olduğumu bile unuttum.Aksama doğru normal hayata döndüm anamm dedim ben kk ya girmedim..
Hakkınızı helal edin.
Çok geçmiş olsun canım 😔
Ben erken çikayim bugun dizi izlicem herkese iyi akşamlar 🙋‍♀️
Nereye kaptanım ya 🙁
Afiyet olsun canim ❤
Sağol kaptanım ❤
Menüm :)
Sabah 7:30 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00 👇🏻
Akşam 16:15👇🏻
Bol su 2 lt yakın

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım ❤
Az yemişsin çok yeseydin keşke
Sen de az yemissin ama 🤣
afiyet olsun kızlar
Sağol canım ❤
Pazar Menüm

Sabah hc li kahve

13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber

19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek

Su 2 lt
Afiyet olsun aplam❤
İyi geceler
Yarın eksilerle gelirsin inşallah 💙💙💙
🥰
Zipzip- Zipzip- tartı fotoyu özele atıcam demi 🙄
Iyi geceler canım ❤
Afiyet olsun canım
Sağol canım ❤
Bugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
Aksam19 da biberli tavuk 1 porsiyon 2 yk yoğurtlu eriste yarim kelek turşusu
1 bucuk litre su
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia kaptanimizin adini bulamadim
Afiyet olsun canım ❤
@Li_zigi
Wilma11 Wilma11

Kaptanlarim yarin kilo bildirimlerini özelden fotografli ve nickli olarak bekliyorum

Diger bildirimlerde en gec 12 ye kadar yapılsın fotoğrafa gerek yok :))
Tamamdır kaptanım ❤
Kizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi 😐
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
Bir söz var hani iyilik yaptık kele duyurdu bizi ele diye sen iyilik yapmışsın karşılığında bunu senin görevinmiş gibi algılayan insan tipi var yoksa sen hastaymışsın vs umru değil canım sen niye üzdün ki kendini salla gitsin kimse için güzel canını sıkma değmez 🤷🏻‍♀️
Böyle artıyla gelirsem haftaya kimse almak istemeyecek 😣😣😣😣😣
Aşkolsun canım her hafta aynı olacak diye bir şey mi var bu hafta böyle olur haftaya güzel eksi verirsin dimi hem cuma ya daha çok var strese girme❤
İyi aksamlar canlar adımları tamamlamanin gururu ile karşınızdayız😁
Eki Görüntüle 2939274 Cordelia Cordelia @tostombalak🙄
Ayağına sağlık canım ❤
Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için 💞💞💋🤗
Çok geçmiş olsun canım 😔
Bugunku menum
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
Bes zeytin
Bir kasik tahin oekmez
Bir dilim ekmei
Yesillik

Ara bir yesil elma

Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Dort kasik bulgur pilavi
Salata
Ayram

3 litre su.Malesef bugun yuruyus yapamadim cok uzgunum,tum gun kizimla ilgilendim,haftaici insallah telafi edecegim.

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Canım adımların az da olsa resmini at çünkü avantaj kaybedebiliriz
Benim bubam pek nazlidir anam anam diyerek inler annemde mezardaki kadını çağırıp durma der😁
Benim esim hiç nazlı değil ya hasta olur da 5 dk yatayım demez beni de yatırmaz 😔 yatarsan daha çok hasta olurmuşsun hatalık geçsin diye hasta değilmiş gibi davranıyoruz 🤦🏻‍♀️
Adamlari cok şimartiyorsunuz 😡rahata alişiyolar
Bende eskiden cok yaptim o hatayi
Benim ki kendi şımarmıyor benim simarmami da istemiyor abla😐
Hayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi

Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su 1 lt

Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla

@zipzip E Elif_Eylul Cordelia Cordelia kaptanin ismimi degisti bulamadim
Afiyet olsun canım sen de adımların az da olsa paylaş avantajımız kaybolmasın lütfen canım
Spor 24 Ekim
30.115 adım 3.011 puan. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Vaaaooovvvv👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
24 Ekim Pazar
(mide bulantısı ve ishalden dolayı böyle menü)

Kahvaltı 12.30
1 orta boy haşlanmış patates
1 haş yumurta
Zeytin
Biraz lor

Ara 16.00
1.5 muz (kızın yarımını da yedim)
Bikaç tane tuzlu çubuk

Akşam 19.00
1 tabak haşlama
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @Li_zigi
Offf çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın 😔

ay sorma valla. kurtulamadık şu kilo derdinden. bir güzel kiloda sabitleyebilseydik iyi olurdu. buraya da sadece sohbete gelirdik.
69 kilo musun?

yok çekinmiyorum devam ederim :-) evet canım moninin grubundayım ama bizim grup çok sakinleşti. arkadaşların kendilerine göre meşguliyetleri var. pek uğrayan yok. arada bir yazılıyor. gerçi ben de öyleydim. uzun süredir diyet yapmıyorum doğrusu. ama şimdi başlarsam hareketli bir ortama ihtiyacım var. ayrıca çok sıkıldım herşeyden, hayat yordu beni :KK70: sohbete de ihtiyacım var. buraya da takılayım. onları da yalnız bırakmam :KK200:

saol tatlım. oyyyy o neee 30.000 adım mı :KK57::KK64::ıslık:
Haftaici 69 haftasonu 72 diyim😬😁

ay sorma valla. kurtulamadık şu kilo derdinden. bir güzel kiloda sabitleyebilseydik iyi olurdu. buraya da sadece sohbete gelirdik.
69 kilo musun?

yok çekinmiyorum devam ederim :-) evet canım moninin grubundayım ama bizim grup çok sakinleşti. arkadaşların kendilerine göre meşguliyetleri var. pek uğrayan yok. arada bir yazılıyor. gerçi ben de öyleydim. uzun süredir diyet yapmıyorum doğrusu. ama şimdi başlarsam hareketli bir ortama ihtiyacım var. ayrıca çok sıkıldım herşeyden, hayat yordu beni :KK70: sohbete de ihtiyacım var. buraya da takılayım. onları da yalnız bırakmam :KK200:

saol tatlım. oyyyy o neee 30.000 adım mı :KK57::KK64::ıslık:
Adımları biraz abarttık sanki. 🙈
Gel canım sohbet falan derken motive olursun. İnsallah tekrar bir azim gelir. ♥️
Mefkurem Mefkurem canım bu cuma katılacaksın di mi ? Sensiz olmaz. 💋

Menümü araya kaynatayim🤦
15:30- 16:00 gibiydi sanırım
3 kepçe tarhana çorbası

20:00 gibi
10-15 tane Antep fıstığı
5-6 çatal salata (eşim çocuklara balık yaptı benim içim almadı )

Su:2 lt , bol bol ıhlamur içtim
Adim Screenshot_2021-10-24-23-19-06-777_com.xiaomi.hm.health.webp

Cordelia Cordelia Wilma11 Wilma11 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Adımları biraz abarttık sanki. 🙈
Gel canım sohbet falan derken motive olursun. İnsallah tekrar bir azim gelir. ♥️
Mefkurem Mefkurem canım bu cuma katılacaksın di mi ? Sensiz olmaz. 💋
İnşallah diyim cnm 😍😍😍
Ama 1 hafta girip 1 hafta mola versem iyi olur
Yada 2 hafta, 1 mola

Bu erkeklerin hepsi mal benimkide sacma sapan konusur sonra ben kizinca sen problem cikariyorsun der zeytin yag gibi uste cikar hic bisey soylememis gibi bu korona oldugumuz doneminde iyice yedi kafayi hasta hasta hem evle hem cocuklarla ugrasiyorum midem bulanarak yemek yapiyorum cay getiriyorum kendi bir cay yapip vermedi beyefendi bide cocuklarla ilgilen desen hemen kiziyor küstüm bende konusmuyorum bu insanlara yaranamadim gitti ona yaniyorum
Allah şifa versin canım😔erkeğin anlayışsızıda ne bileyim çekilmez ya . Bir arkadaş var kendi korona olmuştu 14 gün evde durdu ne çocuklara ne eşine bulaştı . Çocukları adam kapının önüne bile çıkarmamış sıkılmış evde çocuklar hergğn dedesi almış götürüp gezdirmiş. Sadece kendini düşünen kocalar çok gıcık . Allah yardımcın olsun rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. Ailede huzur mutluluk bereket versin . Eşinle arandaki muhabbeti artırsın değerini bilenlerden olsun amin 💕

Back
X