çoook sevindim sizler adınadüzenimiz çok kıymetli ben de 35 güne uzayınca anladım bunu.. hep 28 günde bir oluyordum artık 35
birileri biran önce 90 larla buluşmak istiyorsakin...
kız Haticeee taçlı candymiz iyi ki doğdun
Geçmiş olsun canımbu arada gece hasta uyandım kulaklarımda bi dolgunluk boğaz ağrısı,sol böbreğe arada giren bir sızı(böbrek mi kas ağrısımı bilemiyorum gerçi...) İzmir havası güzel ama ben üşüyorum.. Bir de gece uyanıp uyuduktan sonra karabasan oldum hala etkisindeyim pöfff çok zor yaaaa.. Neyse ki uyandığımda instaya girip haticemin fotosunu gördüm iyi ki doğdun dedim
Nice yıllara
Iyıkı doğdun canım benim
Çok teşekkür ederimNice mutlu yıllara canımibreni düzelt ibreni
Aklımda tutayım da diğer menülere dikkat edeyimEvet canım yoksa yemezdim. Çünkü sincaplar kazanacaakkkk
Tabiki bayram temizliği kapatılsın hele benim evimde kesinlikle bitmiyor
Menu çok güzel mücver fırında ise daha iyidir8 Nisan menümü yazayım
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı: peynir, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, domates, salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam saat 21:00 : bir tabak mücver, 3 kaşık yoğurt, yarım domates, 2 adet ceviz
Gün içinde 8000 küsür adımım var.
Bütün gün dışarda bahçedeydim telefon cebimdeydi adım sayar ondan çalışmış. arka bahçeden ön bahçeye el arabası ile yük taşıdım dinlene dinlene yapabildim şuan bayağı bellim ağrıyor arka bahçeyi boşaltım fakat ön bahçe çarşamba pazarı gibi olduartık onuda eşim eve geldiği zaman birlikte düzeltiriz….
Bu arada kedi miyim Sincap mıyım bilmiyoruuum
Canım papatyam derdimiz aynıAy elhanım ben hiç iyi değilim meğer ben sizin için nefsimi tutuyormuşumarke sen buralarda olacaksın ara sıra bana yeme dıye bıldırım at 61.9 ibrem bayram sonu kaç çekecek acabasııı
Afiyet olsun canım8 Nisan menümü yazayım
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı: peynir, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, domates, salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam saat 21:00 : bir tabak mücver, 3 kaşık yoğurt, yarım domates, 2 adet ceviz
Gün içinde 8000 küsür adımım var.
Bütün gün dışarda bahçedeydim telefon cebimdeydi adım sayar ondan çalışmış. arka bahçeden ön bahçeye el arabası ile yük taşıdım dinlene dinlene yapabildim şuan bayağı bellim ağrıyor arka bahçeyi boşaltım fakat ön bahçe çarşamba pazarı gibi olduartık onuda eşim eve geldiği zaman birlikte düzeltiriz….
Bu arada kedi miyim Sincap mıyım bilmiyoruuum
İyi geceler bitanecim.İyi akşamlar kaptanım nasıl geçiyor ziyaretler gezmeler
Sahaları fazla soğutma tatlım.Harikasın canım. O motivasyonu kaybetmemek çok önemli.
Bayramdan sonra tekrar sahalara dönerim. Ne kadar sonra bilmiyorum bakacağız uzatmam çok
Ben şimdilik katılmayayım çok teşekkürler davetin için
Amin tek tesellimiz o dimi amaCanım papatyam derdimiz aynı
Kelin merhemi olsa ah
Ye ama cısslardan uzak ol kuzum. Sayılı zaman çabuk biter telafisi zor durumda olmayalım en azından.
Ooo ellerinize sağlıkİyi geceler bitanecim.Kayinpederin evindeyim henüz gezmelere başlamadım. Tatlılar , sarmalar, börekler yapıldı. Yarın da temizlik var. Sulalenin büyüğü babam olduğu için genelde misafir kabul edeceğiz.
Afiyet olsun canım güzel menü benceSelamlar akşam pek vaktim olmadı girmeye 8nisan menüm
Sabah ceyrekten fazla tost oğlum yemedi bende götürdüm
Bir tane Bağdat hurma iki ceviz
Öğle sonrası yarım muz kucuklerden
Akşam
Salata
2yk pirinç pilavustu tavuk
1 kâse mercimek çorbası
Yatmadan önce biraz mekikm çektim
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun canım güzel menü bence
Bisey olmaz o kadardan benceTeşekkür ederim canmtost olmasa iyiydi
Çok geçmiş olsun canımbu arada gece hasta uyandım kulaklarımda bi dolgunluk boğaz ağrısı,sol böbreğe arada giren bir sızı(böbrek mi kas ağrısımı bilemiyorum gerçi...) İzmir havası güzel ama ben üşüyorum.. Bir de gece uyanıp uyuduktan sonra karabasan oldum hala etkisindeyim pöfff çok zor yaaaa.. Neyse ki uyandığımda instaya girip haticemin fotosunu gördüm iyi ki doğdun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?