- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
Evet maalesef, ve yedikçe alışıyorum, önceleri rahatsız oluyordum, artık daha az rahatsız oluyorum, bayramdan sonra işi sıkı tutmak zorundayımAfiyet olsun canım, iyi ki o mesajı okumuşsun. Akşam yemeğin fazla karbonlu olmuş galiba.
Sincaplara hoş gelmişsin canım.
Tamam canım dahil olmak zorunda değilsin, hangi takıma alınmıştın hatırlayamadım ama kaptanlarımız çıkarmıştır sanırım seniserap911 Cordelia
Canım herhangi bir takıma alındın mı ben henüz göremedim.
Kendini korumaya aldı demek bak sen şuna, benim lenam üstesinden gelir onun.
Tatlı bir sincap olmuşsun duyduğuma göre
Yok ben biraz yesem unutup arkasını getiriyorumYani ben biraz yedim ama dengelemeye çalıştım❤
Evet ordaki hastaneAlmanya'da çalışmak istediğin hastane mi, tahminen ne zaman gidiyorsun.
Canım, bence bayram sonunu beklemeden dikkat etmeye çalışalım. Sabah ağır yediysek akşamı hafif tutalım ya da tam tersi. Tatlıyı ikramları abartmayalım, vermek ne kadar zor görüyoruz.Evet maalesef, ve yedikçe alışıyorum, önceleri rahatsız oluyordum, artık daha az rahatsız oluyorum, bayramdan sonra işi sıkı tutmak zorundayım
Çok geçmiş olsun canım, evet kesinlikle ödem var, benimde yüzüm gözüm şişiyorİyi akşamlar kızlardünden beri gelemedim dün yavaş yavaş biraz yük taşıdım ama yinede kendimi incitmişim belim ağrıyor. Gece saat 3 den sabah 7 ye kadar uyku tutmadı vücudum çok yorgun oluncada uyuyamadım herhalde. Cumadan beri yediklerimde çok istediğim gibi olmadı bu sabah tartıya bir çıktım şok…
Rakam olarak 110 küsürü gördüm ama inanın küsüratı beynim algılamadı cumartesi 107.4 ü görmüştüm ben en iyisi kedi ve sincap olmaktan vazgeçeyim yine listelerimi yazarım size eşlik ederim.
uyumuştum yeni kalktım ocağa tavuk koydum haşlanmaya onu yerim yemeğim yoktu durumlar böyle yaniii sabah bir kalktım değil ellerim yüzüm gözüm şişmiş bu artının yarısı kilo ise yarısı şişkinliktir
Olsun canım yine de çok değil, zaman su gibi akıyor. Düğün ne zaman, nişanlın orda ne iş yapacak, onun da yeri hazır mı?Evet ordaki hastanevize ne kadar erken çıkarsa o kadar çabuk giderim ama tahminen 5-5bucuk ay belki daha fazla vizeler artık çok geç veriliyor
Nisanlim aşçı kendi dükkanı var. Ben gittikten sonra onuda yanima alabilmek için birkaç yol bakıyoruz şuan kursa filan gidiyor benim gibi. Geldiği zaman direk nikah sonra İstanbul'da ufak bir düğün düşünüyoruz. Bana kalsa olmasa da olur çünkü düğün dernek hiç sevmemOlsun canım yine de çok değil, zaman su gibi akıyor. Düğün ne zaman, nişanlın orda ne iş yapacak, onun da yeri hazır mı?
Bağırsakları çalıştırıyor sonra ödem attırıyorTamam canım öyle yapayım, çok teşekkür ederim. Sanırım bağırsakları da çalıştırıyor bu karışım.
Ahh ahh ikna da olmazlar. Benim de babam öyle, o kadar çok şeyi saklıyor ki, bazen çok kızıyorum ama karışamıyorum da yapacak bir şey yok.
Ama gün geliyor lazım oluyor, ben de çok atamamBir gece kuşu daha
Yaşasın minimalist yaşam felsefesi
Yokluk görmenin arkasına sığınıyorlar biz çok mu varlik gördük sanki
Çok doğru söylüyorsun, elimden geleni yapacağım inşaAllahCanım, bence bayram sonunu beklemeden dikkat etmeye çalışalım. Sabah ağır yediysek akşamı hafif tutalım ya da tam tersi. Tatlıyı ikramları abartmayalım, vermek ne kadar zor görüyoruz.
o da orda dükkan açar öyleyse, zaten evlilik sebebiyle gelmesi kolay olur diye düşünüyorum.Nisanlim aşçı kendi dükkanı var. Ben gittikten sonra onuda yanima alabilmek için birkaç yol bakıyoruz şuan kursa filan gidiyor benim gibi. Geldiği zaman direk nikah sonra İstanbul'da ufak bir düğün düşünüyoruz. Bana kalsa olmasa da olur çünkü düğün dernek hiç sevmem
Amin canım, inşallah. İyi bayramlar.Hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun, Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğimiz ibadetleri, hayırları kabul eylesin. Nice bayramlara
Ben de düğün hiç istemiyorum yapmadım hiç pişman değilim ama eşim hala arada laf söyler düğün olmadı diyeNisanlim aşçı kendi dükkanı var. Ben gittikten sonra onuda yanima alabilmek için birkaç yol bakıyoruz şuan kursa filan gidiyor benim gibi. Geldiği zaman direk nikah sonra İstanbul'da ufak bir düğün düşünüyoruz. Bana kalsa olmasa da olur çünkü düğün dernek hiç sevmem
Günaydın kaptanımGünaydın
Bugün bayram erken kalkın çocuklarrrr
İyi bayramlar şekerimİyi bayramlar
İyi bayramlar kaptanımmm
TeşekkürlerAfiyet olsun kaptanım.
Benim de uyuyacağım tuttu
Teşekkür ederim kraliçemAfiyet olsun canım
Nice bayramlara canımHepimizin ramazan bayramı mübarek olsun, Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğimiz ibadetleri, hayırları kabul eylesin. Nice bayramlara
İyi bayramlar canımKızlar ben de yatıyorum, iyi geceler. İyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?