Senin adına çok sevindim canım, diyet hakkında çoğu şeyi bildiğimizi düşünüyoruz ama bir uzmanın kontrolünde olmak eminim çok daha iyidir. Umarım listen sana çok iyi gelir canım. Ben de konuşacağım bir iki gün içinde. Umarım kafalarımız uyuşur.Canım kendine çok yüklenme. Bayramdayız neşelen keyfine bak. Bi hafta sonra sıkı bir şekilde döneceğiz inşallah diyetimize. Ben de diyetisyenle devam etme kararı aldım diyetisyene yazdım bana liste hazırlayacak. Yine diyetisyenle daha emin adımlarla ilerliyoruz bence ben grupta da bunu farkettim o yüzden sen de bi düşün istersen.
Padişahin biri kendisi için mutsuz olduğunda ona umut verecek, mutlu olduğunda ise onun rehavete kapılıp tembelleşmesini önleyecek bir yüzük yapılmasını ister. Hikayenin başı ve sonu çok uzun arkecim belki de biliyorsun neyse hatırlamış olursun en azındanHiç beklediğim gibi geçiremiyorum bayramı. Dün bir misafirimiz vardı, tüm gün bizdeydiler o yüzden giremedim. sonra onlar gidince depresyona girer gibi bir hale büründüm, ailemden uzakta hiç arkadaş falan yok. Kapımızı çalan olmadı resmen. Yalnız olmak çok üzdü. Oturup ağladım bütün gece. Bu sabah iyi uyandım ama diyet konusuna dikkat edemedim moralim bozuk diye. Oğlum yarın pikniğe gidelim diyor. Yarın da çok iyi geçmez gibi geliyor. Ama artık son gün olarak bakıyorum. Sonra sağlam bir şekilde başlamam lazım, hatta bir diyetisyenle görüşme ihtimalim var.
Ortaya karışık biraz ordan biraz burdan bahsetmiş oldum, aynen yazılarım gibi karışığım ama geçer. İnşallah sizlerin bayramı güzel geçiyordur arkadaşlar.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Çok güzel beslenmişsin
Mutlu Sağlıklı Bayramlar Dilerim
Diyetisyen kararına çok sevindim hayırlı olsun gelsin eksilerCanım kendine çok yüklenme. Bayramdayız neşelen keyfine bak. Bi hafta sonra sıkı bir şekilde döneceğiz inşallah diyetimize. Ben de diyetisyenle devam etme kararı aldım diyetisyene yazdım bana liste hazırlayacak. Yine diyetisyenle daha emin adımlarla ilerliyoruz bence ben grupta da bunu farkettim o yüzden sen de bi düşün istersen.
Diyetisyen iyi gelecek inanıyorum. İnşallah istediğin gibi olur her şeySenin adına çok sevindim canım, diyet hakkında çoğu şeyi bildiğimizi düşünüyoruz ama bir uzmanın kontrolünde olmak eminim çok daha iyidir. Umarım listen sana çok iyi gelir canım. Ben de konuşacağım bir iki gün içinde. Umarım kafalarımız uyuşur.
Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun.Günaydın hanımlar
Bir tek dün dışarıdaydım 2 ziyarete gittim diyeti resmen patlattım. Sabah + 1 gösteriyordu tartı ama bugün normalime döndüm.
Dün annemi babamı ziyarete mezarlığa gittim babam 34 yıl annem 8 yıl olacak halen ağır geliyor oraya gitmek ayaklarım geri geri gidiyor
Dün gece de kuzucuklarımdan birini ellerimle gömdüğümü gördüm rüyamda çok kötüydü
Bir kahve yaptım kendime gelmeye çalışıyorum.
Sağolasın kaptanımAllah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun.
Ahiret yurdu buradan daha sıkıntısız dert etme.Ruyan tersine çıksın kuzucum. Rabbim sana hayalini kurduğun bir bebe nasip etsin.
Çok severim uzun yolculukları eşimle tatile çıkarsak gidişte otobüs tercih ediyoruz özellikle yolları seyrede seyrede gitmek hoşuma gidiyor. Antalya ya gitmeyi de özledim gerçi bir kere çok fena haşladı beni güneşiAnkara - Antalya yolunda olan varsa konum atsın kahveler benden
Ay keşkeeeeeAnkara - Antalya yolunda olan varsa konum atsın kahveler benden
Mutlu Sağlıklı Bayramlar Dilerim CanımGeç bir bayram kutlaması olacak amaaaherkeslerin bayramı kutlu olsun umarım guzel bı bayram geçiriyorsunuzdur
Benden naber ?
İyiyim evet ama yemeklerlede çok iyiyim bayram dönüşü detoksa hazırlanıyorum
Beni anca paklar bayramda benı gören herkesin yaptığı güzel yorumlar cok motıve etti benibu cümlelere hersey değer gerçekten İl
Canım Elhanım Amin inşallahGünaydın
Bayramın üçüncü günü hepimize ihtiyacımız olan her güzel duyguyu getirsin inşallah
Aramıza hoşgeldinYaşım:34
Boyum :1.59
Kilom:77.1
Hedef kilom:65
Evliyim
Ev hanımıyım
2 çocuk annesiyim
Son zamanlar ipin ucunu kaçırınca doğum harici hiç bu kiloya çıkmamıştım
Sağlık sorunum yok çok
Hayat kalitemi düşürdüğü için ve hiç bir kıyafetime sığamadığım için kilo vermek istiyorum
anneciğinin babacığının mekanları cennet olsun canımGünaydın hanımlar
Bir tek dün dışarıdaydım 2 ziyarete gittim diyeti resmen patlattım. Sabah + 1 gösteriyordu tartı ama bugün normalime döndüm.
Dün annemi babamı ziyarete mezarlığa gittim babam 34 yıl annem 8 yıl olacak halen ağır geliyor oraya gitmek ayaklarım geri geri gidiyor
Dün gece de kuzucuklarımdan birini ellerimle gömdüğümü gördüm rüyamda çok kötüydü
Bir kahve yaptım kendime gelmeye çalışıyorum.
Hoş geldinizYaşım:34
Boyum :1.59
Kilom:77.1
Hedef kilom:65
Evliyim
Ev hanımıyım
2 çocuk annesiyim
Son zamanlar ipin ucunu kaçırınca doğum harici hiç bu kiloya çıkmamıştım
Sağlık sorunum yok çok
Hayat kalitemi düşürdüğü için ve hiç bir kıyafetime sığamadığım için kilo vermek istiyorum
Teşekkür ederim bitanemÇok severim uzun yolculukları eşimle tatile çıkarsak gidişte otobüs tercih ediyoruz özellikle yolları seyrede seyrede gitmek hoşuma gidiyor. Antalya ya gitmeyi de özledim gerçi bir kere çok fena haşladı beni güneşibuğday tenliyim bana bir şey olmaz dedim düşük faktörlü krem sürdüm ondan sonra ilaçlar kremler perişan olmuştum
Kahve afiyet olsunhayırlı yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?