Cok sagol canim amin insallahGeçmiş olsun canım annene rabbim şifa versin
Sagol canim teşekkür ederizÇok geçmiş olsun anneciğine ellerinden öperim bayramı mübarek olsun
Ayy midye tatlısı çok severim ellerine sağlık
Sen bu işi çözmüş kadınsın çabucak toparlarsın
Benim kadar almış olamazsın hocam. Tartıda sayıyı görünce gozlerim yerinden fırladı. Tabi bunun içinde ödem de var o da ayrı mesele. Dün 12 saat süren bir yolculuk sonrası evime kavuştum.Sibeeeeel gel sarılalım tatlım.
Evim evim güzel evimBenim kadar almış olamazsın hocam. Tartıda sayıyı görünce gozlerim yerinden fırladı. Tabi bunun içinde ödem de var o da ayrı mesele. Dün 12 saat süren bir yolculuk sonrası evime kavuştum.
Sefan olsunAynı durumdayız galiba bende büyük bir bardak su aldım size bakıyorum. Misafir ağırlamadım ilk gün annemdeydim yatılı kaldım ve uyuyamadım. 2. Günü birkaç aile büyüğüme gidip eltimde günü sonlandırdım bugünde bütün gün yattım akşam üzeri hava almak için yürüyüş olsun diye dışarı çıktım şimdi evdeyim
Vücudumun su tutma ve atma sebeplerinden birini daha keşfettimCanım sevindim senin adına
Suyu unuttuğum için bu gece saat başı
Su içiyorum
Annene çok geçmiş olsun canımBenim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktimkuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagim
Hayırlı sabahlar ablacımHayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı sabahlar ablacım
Salı günü +2,5 kg vardı, iyi toparlamışımBende kilomu yollayım mı ?
Hadi gelsin
Eki Görüntüle 3414335
Geçen hafta 73,200
Bugün 73.500
Fark +300 gr
serap911 Elhan
Bir şey değil çok az bir artı tebrik ederimBende kilomu yollayım mı ?
Hadi gelsin
Eki Görüntüle 3414335
Geçen hafta 73,200
Bugün 73.500
Fark +300 gr
serap911 Elhan
Sagol FezamAnnene çok geçmiş olsun canım
Senin de ellerine sağlık
Hayırlı olsun canım
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Annene çok geçmiş olsun canım.Benim de pek parlak gecmedi... Bayram üstü annem düştü evde tam diz altinda kas yirtilmasi olmus uzun oturuyor. Bu bana acayip stres yapti.Eve baglandik gelen gidende cok oldu sagolsunlar. Midye tatlisi,aypare ve gullac yapmistim cok guzel olmus dendikce tadina baktim harbi guzel olmus diyip bidaha baktimkuruyemiste yedim... Sindirim alt üst bakalim nasil toparlayacagim
Ayyyy ne güzel yerlere gitmişsin canım
Keyifli Gezmeler
Teşekkür ederim özledim hepiniziOooo iyi gezmelerbizim için de gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?