- 30 Kasım 2014
- 29.688
- 131.268
- 798
evetBoşlukları biz mi dolduracağız canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetBoşlukları biz mi dolduracağız canım![]()
Sen iyisini bilirsin canım ayağına sağlık ❤Çarşamba son canım. 20.000 ini gecmiyorum biliyorsun.![]()
yok o mesaja baktım ama neyi yanlış yaptım anlamadım.
Noktalar pek tatlı........................
❤❤Eki Görüntüle 2939907 @Cordeliaa
26 dk. Ek mesai ücreti ekleyeceğim.Iyi geceler kizlar❤
❤
❤
Canim nerelerdesin?Eki Görüntüle 2937954
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69.6
Bu hafta da aynı sabitim
Bu hafta yarışma dışı olmak istiyorum haftaya kendimi toparlayınca devam ederim
Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
@madamhd
Onu daha sonra erken cikarsam duseriz olmaz mi26 dk. Ek mesai ücreti ekleyeceğim.İyi geceler.
![]()
Hep kırmızı takım kazanyor biraz mavi takım kazansın demi artık ! Geçen kızlar mavi takımdan memnun olmadıgı söylediler kaybediyoruz diyeBizim öğretmen 5 istese yine iyi 10 deda okutun diyor
Karpuzzz
Merhaba canım sen işte yeter ki herşeyi başarırsın ❤
Bizim ki anne yazmayı çok sevdi sürekli iki kalp arasına anne yazıyornine yi de komik buldu babaannesine nine diyecekmiş kv çıldırır galiba
Yüz karası ne kız![]()
işiniz bitti biz kazanacağız
Magduruz Magduruz da Magduruzevet canım ilk başta kafa olarak adapte olmak lazım ki devamı gelsin ❤
Nefsine alkışafiyet olsun canım ❤
Beni de almadılar
![]()
Yerine çalışma şeklinde olsun diyorsun. Peki olur.Onu daha sonra erken cikarsam duseriz olmaz mi![]()
Kime tokat atıyon sen. Biz kırmızıyız. Cuma görüşürüz.Hep kırmızı takım kazanyor biraz mavi takım kazansın demi artık ! Geçen kızlar mavi takımdan memnun olmadıgı söylediler kaybediyoruz diye
Artık biz kazanacagiz tamam mı
![]()
Kime tokat atıyon sen. Biz kırmızıyız. Cuma görüşürüz.![]()