İyi geceler canımBugunluk benden de pasherkese iyi geceler.
Ne gülüyorsun
Kim ben mi vefasizimDün koltuk aldınyabugünde vefasız çıktın daha 4cü bölüme gelmedik. 4 de olacaktın vefasız diye
Ani yaşayacaksın en güzelivalla burada geçmişe pek takılma bence. geleceğe bakmak daha avantajlı
Afiyet olsun canımBugunku menjm
Kahvalti 12.30
İki haslanmis yumurta
10 yesil zeytin
Yesillik,domates
Uc ceviz ve iki gun kurusu kayisi
Ara yarim nar
Aksam
Alti kasik bulgur pilavi
Bir tabak kabak yemegi
Ayram
3 litre su Eki Görüntüle 2939934
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Kurtlar kapı verir mazalllahAfiyet olsun canım.Kırmızı takım yazar mısın profile. Mavişlere karışma.
İnşallah birşey yoktue canım çok geçmiş olsunBen de ilk defa duydum canım doktor ev de kendi yapabileceğim fizik tedavi egzersizleri verdi ama mr dan sonra yap dedi stres kırığı varsa kötü olurmuş görmeden birşey diyemem dedi
Maşallah kül yutmaz kaptanımızBen Elif'in yakalamasına çok şaşırdım çok dikkatli. Hayatımda bu kadar dikkatli başka birini gördüm mü hatırlamıyorum.
Onu hesaba katmadim faka bastimSen elifi ne sandin ama onu unuttun
Anammm grubun temizlikciye ihtiyaci varmis yandik deseneEn son çıkacaksın en erken geleceksin
Bam telimize vurdun temizlik dedinAnammm grubun temizlikciye ihtiyaci varmis yandik desene
En son çıkan 3 te en erken gelen 5 te geliyormuş canim naptin sen
Afiyet olsun canım şifa olsun inşallah25 ekim menüsü
Sabah 10.40
3 yumurtayla menemen cocuklarla yedik içinde 2 dilim kaşarda vardi
Salatalik
Nescafe
2 dilim ekmek, 1 dilimi tereyağlı balliydi
Öğlen
1 büyük muz, süt, 1 yk tahin, 2 tk cevizle smootie, bebekle içtik
15.30
Turk kahvesi
2 hurma
3 badem
Akşam
1 urfa kebap
4 yk bulgur
Salata ayran
Arada bol bol nane limon ihlamur içtim
Su da içmeye calistimWilma11 Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Şimdi o yazmadığını merak ettim iyi miGünün son bölümü 4 . Bölüm
askrhpozitif adın geçsin diye etiketledim geçmişte bişey bulursam yazarım senle ilgili şimdilik bişey yok bitane vardı onu yazmiyayım dedim
aysunayy aramıza katılıyor galiba tam emin olamadım öyleyse hoşgeldin
E Elif_EylulGurbettt42 Zipzip- bir olup bitane Selenayı çağıramadılar araya bide Wilma11 de girdi Selena yerine Hades geldi. Nasıl başardılarsa artık
Cordelia aysunayy a canım dedi . E Elif_Eylul kıskandı Zipzip- kıskanma gel sana aşkom diyeyim dedi.sayfa bitdi bakayım sonrasında ne olmuş bişey yokmuş Konu kapanmış merak etmeyin.
Bugünlük bu kadara. İyi geceler. Gidip yatın bakın yeni temizlikçimiz var. Temizlik yapıp çıksın
He kelimelere takılmayalım lütfenWilma11 ayağı derken bacağı mi? Ayağını bilmiyorum. Geçmiş olsun tatlım. .
Zipzip- bana ne aldınız?b
C Chikolata_gozlum teşekkürler.
EvetttttttttttttttBir sürü çikolata aldik yer misin
Ben doğru anlamışım.
Bende öpeyim seni ablaKız pikaçu sen ne tatlı bir ozetleyicisinOnca sayfayı okumadan her şeye vakifim sayende...milyon galple öperim seni
Merakımdan çatlarımvalla burada geçmişe pek takılma bence. geleceğe bakmak daha avantajlı
Günün son bölümü 4 . Bölüm
askrhpozitif adın geçsin diye etiketledim geçmişte bişey bulursam yazarım senle ilgili şimdilik bişey yok bitane vardı onu yazmiyayım dedim
E Elif_EylulGurbettt42 Zipzip- bir olup bitane Selenayı çağıramadılar araya bide Wilma11 de girdi Selena yerine Hades geldi. Nasıl başardılarsa artık
Cordelia aysunayy a canım dedi . E Elif_Eylul kıskandı Zipzip- kıskanma gel sana aşkom diyeyim dedi.sayfa bitdi bakayım sonrasında ne olmuş bişey yokmuş Konu kapanmış merak etmeyin.
Bugünlük bu kadara. İyi geceler. Gidip yatın bakın yeni temizlikçimiz var. Temizlik yapıp çıksın
Ayyulduz dediyaŞimdi o yazmadığını merak ettim iyi miiyi geceler canım
Ben hep gülüyommNe gülüyorsun
Maynak.Günün son bölümü 4 . Bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?