- 3 Mart 2020
- 992
- 3.910
- 63
- 36
Haklısın..İlk defa mantı yaptım hayatımda cocuklar çok istedi dayanamadım işte ama artık dengeleme yapıyorum yarın acısını çıkaracağım ...Akşam olmamış canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın..İlk defa mantı yaptım hayatımda cocuklar çok istedi dayanamadım işte ama artık dengeleme yapıyorum yarın acısını çıkaracağım ...Akşam olmamış canım![]()
Eline sağlık Afiyet şifa versinHaklısın..İlk defa mantı yaptım hayatımda cocuklar çok istedi dayanamadım işte ama artık dengeleme yapıyorum yarın acısını çıkaracağım ...
Sormayayım o vakit başarman çok iyi amaaTamamen hastalıktan canim![]()
Kendine acıma partisi vardı gündüz onu diyorum. Üzme kendini .İnşaAllah olur. İlk 3 gün zorlandım ama sonra hiç zorlanmadım devam edebilirdim aslında ama çocuklar olunca zor oluyor halsiz düşüyor insan .
Geçti gitti . Bugünkü yolladı fazlasıyla paramı. Dedim fazla yolladınız olsun dedi fazla değil . Teşekkür ettik ayrıldık .
Ne partisi kuzum ? Hamd olsun iyiyim adımımı tamamlamaya çalışıyorum 1 film bitti adımım bitmedi. 2ye başladım inşaallah başarabilirim![]()
Allah kolaylık versin. İnşallah çok güzel çıkar sonuçlar.Yarın kızlarımın göz muayenesi var büyük kızımın okul için istediler de küçük kızımın tek gözünde kayma var insaAllah önemli bir problemi yoktur geçici bir durumdur dua edin kıslar olur mu❤
Ay tatlım iyiyim iyiyim çok sağol birtanem❤Kendine acıma bu partisi vardı gündüz onu diyorum. Üzme kendini .![]()
Acken ben ben değilim. Açken ben kimim?Aç olunca ben çok tahammülsuz oluyorum sinir tavan yapıyor
İyi geceler canım.İyi geceler![]()
Harikasın canım25 Ekim
Menü ve spor
Sabah 10.30
1 kk peynir
10 zeytin
1 Dilim tbe
1 sade kahve
Öğle 15.00
1 kase çorba
100 gram et
Ara 17.00
1 ayva
Akşam 19.00
1 tavuk but
Bol salata
1 dilim ekmek
Ara 22.00
Kuru üzüm leblebi 20 gram
2 litre su
Spor
30.116 adım 3011 puan
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
İyi geceler canımİyi geceler![]()
İyi geceler canım. Eline sağlık. Elin hızlı, temizliğin de güzel. Çeneni ne yapcaz işte onu bilmiyorum.Iyi geceler kizlarrr...Hadi yatın iyi geceler ben de ortalığı silip yatayım artik![]()
Acken kim olduğumu henüz bende çözemedimAcken ben ben değilim. Açken ben kimim?![]()
Pişiyi yağlı yağlı mavi takıma ikram et. Sıcacık içine de peynir. Afiyet olsun.![]()
iyi madem sabaha pişi de yapayim size cayi da koyarım
tek başıma canim sıkılır gec kalmayin
Tabi sizin için gun bitti daha ben ev temizleyecem isim cok aylardır süpürge acilmamis
Sana bi sir vereyim miEvi temizlerim diye gruba bir giriş yaptım sonra bana acır sıraya koyar kaptanlar biliyom ben
![]()
Afiyet olsun. Tebrikler.10 00
2 dilim tb ekmek salata domates maydanoz marul 2 kahve 1 dilim beyaz peynir
Ara
Yarım mandalina yarım muz
16 00
Yoğurtlu brokoli 1 dilim ekmek salata
3 lt su
20 00 salata
Adım 30597. 3.059puna
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @Li_zigi
Beraber kaldık derken kimse yok mu başka ?Afiyet olsun. Tebrikler.
Seninle ben kaldık. İki deli. Bakalım son güne gidebilecek miyiz?![]()