Asyacim sen mavi kaptansin ben Vekil kırmızı kaptanım. Buraya kadar anlaştık mıAma işler hep zorlaşıyor benim için
OlsunKızlar birinci ve ikinci kaptanlar olarak burdasınız ilk kaptan olarak kinoalıhatun kırmızı Asya89 mavi kaptan olsun mu ?
Asya'yı mavi kaptan seçtim canım. İş çok uzadı . Gitmeden bana söyleyip gitseydin ne güzel olurdu.Seçilmedi kaptanım
Mavi takım kaptanı sensin canım.badem000 mavi takım kaptanı olarak seçiyorum
Canım gitmedim ki birini seçeyim derken hangisi isim bulmak etiket yapmak zaman alıyor. Bir yandan benim küçük burnun üstüne düştü burnu baya yara oldu onunla uğraştımAsya'yı mavi kaptan seçtim canım. İş çok uzadı . Gitmeden bana söyleyip gitseydin ne güzel olurdu.
Senin yerine bugünlük başka bir arkadaşi gorevlendirelim olur muCanım gitmedim ki birini seçeyim derken hangisi isim bulmak etiket yapmak zaman alıyor. Bir yandan benim küçük burnun üstüne düştü burnu baya yara oldu onunla uğraştım
Çok iyi olur canım ya. Görsen şaşmış durumdayımSenin yerine bugünlük başka bir arkadaşi gorevlendirelim olur mu
Elhanım biraz karıştı buralar okuduğumu bile anlayamıyorum. Yarın anlatırım özelden.Asya'yı mavi kaptan seçtim canım. İş çok uzadı . Gitmeden bana söyleyip gitseydin ne güzel olurdu.
Olur bitanemElhan abla ben burdayım istersen asyanın takımını seçeyim Asya’ya o şekilde teslim ederiz
Tamam kırmızı kaptan vekili olarak ilk sen başlaOlur bitanem
Çok özür dilerim kaçırdım abla kusuruma bakma lütfenLenaG tatlım burada misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?