İyi akşamlar afiyet olsunİyi akşamlar herkese. Ben de bugün ilk menümü paylaşayım. Bu hafta detoks paketi almıştım. Ona uyum sağlıyorum. Sabah verilen kahvaltıyı öğlenle veya akşamla birleştirip sabah kahvaltı yapmıyorum.
Öğle 12:00
1 kase Yoğurtlu Nohutlu Soğuk Çorba
250 ml detoks içeceği(Bu kahvaltıydı normalde. Kahvaltıyı atlayıp yarısını öğlen içtim.) İçinde muz, elma, kakao, laktozsuz süt, chia tohumu, hindistan cevizi var
Ara öğün 14:00
250ml detoks içeceği (kalanı içtim)
Fit snickers. içerisinde granola bal çikolata vardı.
Akşam 17:50
Cevizli Maş fasulyeli Semiz otu Salatası
100ml Orman Meyveli Kefir Smoothie
7700 adım.
Bugünü böyle kapattım.
Afiyet olsunBakın evdeki mamalara karşı duruşumu fotogragladim
Anam yine yapmis yapacagini hep icinde kalmis hic profiterol denememis onu yapmis bide kurabiye yapmis portakal kabuklu diyor ayni eti cin gibi oldu(biliyor cok sevdigimi) ama yemedim yemem... Soda ictim onlara bakıp
Eki Görüntüle 3438007 Eki Görüntüle 3438008
Benim bugün ki mamalarim bunlar
Eki Görüntüle 3438009
Ve sporum
Eki Görüntüle 3438010
Evdeki yemekler yaşamın bir parcasi.. onlara bakip ah vah diyip ben niye yiyemiyorum diye aglarsan kendini onlara gömülmüş olarak bulursun... Arada zaten yiyorum ama bugun zamani degil,bayramda yerim
Kız hergün böyle irade olmasa Nowzaradan amcaliktimAfiyet olsunvallahi iradenin önünde saygıyla eğiliyorum
Teşekkür ederim.İyi akşamlar afiyet olsun
İnsallah canim şifa olsunKızlar selammm
Bugün fizyoterapist ile görüşmem vardı haftaya salı fizik tedaviye başlıyorum çok umutluyum inşallah ağrılarım geçeceksonra da pilatese başlayacağız
Ben de bir ara cupcake ve cheescake dükkanı açma hayali kuruyordum iyi ki yapmadım sonumu hiç düşünemiyorumKız hergün böyle irade olmasa Nowzaradan amcaliktim
Sorma... Sansebastian ve cheesecake taleplerini sürekli öteliyorumBen de bir ara cupcake ve cheescake dükkanı açma hayali kuruyordum iyi ki yapmadım sonumu hiç düşünemiyorum
evet gizemAy bu ödem çok sinir bozucu birşey yaaa
Diyetisyenin online mı senin de ben en küçük bir artıda yardıııım diye mesaj atıyorum valla
ben sütlü tatlı severimSorma... Sansebastian ve cheesecake taleplerini sürekli öteliyorumhayati kaydiran mamalar... Hele crimble crumble
Ben de hamur ve sütlü kombinasyonlariben sütlü tatlı severim
Çok sevindim senin adına inşallah hedefe ulaşacağızevet gizem
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Teşekkür ederimAfiyet olsun güzel menü olmuşadımlar da süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?