- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uzuluyorum yemiyor diye ama ne yapabilirim. Cocukken bende yemiyormusum en azindan bu biraz biraz yemeye basladi iyice soguyacak. Zaten hastalandıkça istahlari gidiyorCanım cocuk bunlar büyüme cağında yaa cok yerler yada hic yemezler 2tane cocuk büyüttüm kocaman oldular hep gecti başımızdan kızım hersey yerken birden kesmisti yemegi simdi 20yasinda agzina yumurta balik sokmadi tazefasulye bezelye harici sebze koymaz agzina
Oglan gene ver önüne hersey yer cocugu yemekle imtihan etmeyin
Pon ponların tüyleri dökülüyor hep yere yapmayın böyle mavi takım. Kirletiyonuz yerleri
Abla yolda olunca riske atamadim eve döndüm. Aslinda suphelendim ama eve gelince netleşti işte. Bakalım rehberlik yol gosterir inşallahçocuklar arada böyle şeyler yapıyor istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalınca
ben hemen "aaa o zaman seni bir doktora götüreyim kuzum kıyamam sana" deyince biraz sonra iyileşiyordu benimkisi
yalancı çoban hikayesini anlatmıştım ben benimkilere işe yaramıştıOyle yapcaz ama baska sorunlarda olduğu icin okuldan rehberlik destegi istedim. Randevu verecekler. Biraz da babasi yuzunden oldu telefonda yemek yemezsen ogretmenini arayip konuscam dedi cocuk stres oldu belki o anda gercekte bulandı midesi
Pon ponların tüyleri dökülüyor hep yere yapmayın böyle mavi takım. Kirletiyonuz yerleri![]()
Benimki 4 yaşında denemek lazim belki anlayabiliryalancı çoban hikayesini anlatmıştım ben benimkilere işe yaramıştı
Yok olmazki ıslak ıslak hep kaldı yerlerde süpürmek lazımdı. Bidaha yapmayın
analayacağına eminim kuzucukBenimki 4 yaşında denemek lazim belki anlayabilir
Sorma canım normalde bizim veli grubu çok hareketli değildir canım pek yazan olmaz dün bir yoğundu onuda adam dayanamadı gitti zaten kadınların arasında bana göre zaten işi yoktudaKız bu ne bütün sorunlu veliler bir araya gelmiş onlarada sen denk gelmişsin Allah sabır versin sen de istifa etsınıf annesi mi oldu adam haha ilk defa duydum gerçekten onu da bıktırmışlar ki adam tüymüş
![]()
Yok olmazki ıslak ıslak hep kaldı yerlerde süpürmek lazımdı. Bidaha yapmayın![]()
Deli nerden aklina geliyor bunlarPon ponların tüyleri dökülüyor hep yere yapmayın böyle mavi takım. Kirletiyonuz yerleri![]()
Saat kac oldu evmi toplanirKalkayimda evi toplayayim![]()
Salonu mutfagi supurdum cocuk odasi daginik kaldi bugünKalkayimda evi toplayayim![]()
Şimdi herkes batıcakıslatmıyoz kız maviye boyuyoz heryeri
![]()
Oturdum telefon başında kaldım sözde temizlik yapacaktım hastalıktan canim istemedi eşimde bugün evde yok keyif yaptım simdi maratonSaat kac oldu evmi toplanir![]()
BilmemDeli nerden aklina geliyor bunlar![]()
![]()