Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım cocuk bunlar büyüme cağında yaa cok yerler yada hic yemezler 2tane cocuk büyüttüm kocaman oldular hep gecti başımızdan kızım hersey yerken birden kesmisti yemegi simdi 20yasinda agzina yumurta balik sokmadi tazefasulye bezelye harici sebze koymaz agzina🤷🏼‍♀️
Oglan gene ver önüne hersey yer cocugu yemekle imtihan etmeyin
Bende uzuluyorum yemiyor diye ama ne yapabilirim. Cocukken bende yemiyormusum en azindan bu biraz biraz yemeye basladi iyice soguyacak. Zaten hastalandıkça istahlari gidiyor

çocuklar arada böyle şeyler yapıyor istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalınca
ben hemen "aaa o zaman seni bir doktora götüreyim kuzum kıyamam sana" deyince biraz sonra iyileşiyordu benimkisi
Abla yolda olunca riske atamadim eve döndüm. Aslinda suphelendim ama eve gelince netleşti işte. Bakalım rehberlik yol gosterir inşallah

Oyle yapcaz ama baska sorunlarda olduğu icin okuldan rehberlik destegi istedim. Randevu verecekler. Biraz da babasi yuzunden oldu telefonda yemek yemezsen ogretmenini arayip konuscam dedi cocuk stres oldu belki o anda gercekte bulandı midesi
yalancı çoban hikayesini anlatmıştım ben benimkilere işe yaramıştı

Kız bu ne bütün sorunlu veliler bir araya gelmiş onlarada sen denk gelmişsin Allah sabır versin sen de istifa et 😅 sınıf annesi mi oldu adam haha ilk defa duydum gerçekten onu da bıktırmışlar ki adam tüymüş😂
Sorma canım normalde bizim veli grubu çok hareketli değildir canım pek yazan olmaz dün bir yoğundu onuda adam dayanamadı gitti zaten kadınların arasında bana göre zaten işi yoktuda🤣🤣

Back
X