- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
NayirrrrrrrCanım makarna çekiyor
Siz lidtedesiniz durun ben yerim sizin yerinjxe cumaya kadarbenimde kremalı mantarlı şöyle of..
Kendisi sallarken hiç dökülmedi. Mavi takım sallayınca dökülüyor.Deli nerden aklina geliyor bunlar
Benimki bozuk 2500 diyor
Yok canım o kadar da değil benim canım düz haşlanmış makarna çekiyorbenimde kremalı mantarlı şöyle of..
Yemeyeceğim tabi canım çekiyor işte öyle apartmanda yapmışlar koktu birazNayirrrrrrr
Ben pırasalı börek gözleme çok severim. Yemeğini yemiyorum.Bende hiç yemediğim için
Kendisi sallarken hiç dökülmedi. Mavi takım sallayınca dökülüyor.
Ya çaktırma gaza gelmesinler diye dedim. Sen kırmızısın kendine gel benim tarafımda olmalısınKendisi sallarken hiç dökülmedi. Mavi takım sallayınca dökülüyor.
Pon ponların tüyleri dökülüyor hep yere yapmayın böyle mavi takım. Kirletiyonuz yerleri
Ben aynı zamanda takımların kaptanıyım. Tarafsız olmalıyım.Ya çaktırma gaza gelmesinler diye dedim. Sen kırmızısın kendine gel benim tarafımda olmalısın
Ben aynı zamanda takımların kaptanıyım. Tarafsız olmalıyım.
Siz lidtedesiniz durun ben yerim sizin yerinjxe cumaya kadar
yemeyin yemeyin daha verilecek kilolarımz varYok canım o kadar da değil benim canım düz haşlanmış makarna çekiyor
Yemeyeceğim tabi canım çekiyor işte öyle apartmanda yapmışlar koktu biraz
Pırasa bizde bilindik bişeymişBen pırasalı börek gözleme çok severim. Yemeğini yemiyorum.
Bulgur pilavı yap makarna yiyomuş gibi yeCanım makarna çekiyor
Kremayla makarnayı çıkar sadece mantar yebenimde kremalı mantarlı şöyle of..
6300 deyim :)kaç adimdasiniz kızlar
Bulgur olmazBulgur pilavı yap makarna yiyomuş gibi ye
Kremayla makarnayı çıkar sadece mantar ye
Bende kalemim gerçi işimi boşladım ama tarafsızım bundan gayriBen aynı zamanda takımların kaptanıyım. Tarafsız olmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?