Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım . Kızlar harikasınız pes etmek yok
Hepinizi tebrik ediyorum canim bence 30 bin icin zorlamayin kimse nehirle ikinizie yetisemez
C Chikolata_gozlum muz eksik oda olsaydı tam kadro devamdı

Kız bugün kızdırdı ne halin varsa gör dedim sordum koydun mu diye koydum dedi
Kızım ilk okulda iken 1. 2. Sınıfta ödevlerini çok yavaş yapıyordu hala öyle ama biraz daha hızlandı bende bunda konsantrasyon eksikliği var diye konsantrasyon kursa götürdüm 6 defalık tı ve çok işe yaradı . Neyse konumuza dönecek olursa ordaki eğitmen dediki . Bırakın çocuklarınızın peşini toplamayı bazı şeyleri unutsun yeri gelsin öğretmen kızsın ve sorumluluk sahibi olsunlar. Küçük yaşlarda onlara sorumluluk verin. Çantasını toplamasını söylediyseniz kendi toplasın unuttuğu zaman hatırlatmayın 1 unutur 2 unutur sonra annem bana yardım etmiyor benim yapmam lazım benim sorumluluğum der yapar. Unutma unutma sorumluluk sahibi olurlar . Merak etme öyle öyle alışacaklar

Offf çok acıktım
10 tane Antep fıstık yedim
Valla acıktım
Acıktımmm
Benim işyeri çekmecem marketten hallice

Leblebi
Ceviz
Kuru dut
Bisküvi
Çikolata (ay pardon rotadan çıktım bunlar kızım içindi)

Çoğu zaman meyve de oluyor. Bittikçe takviye yapıyorum iyi oluyor tavsiye ederim

Eki Görüntüle 2940935 artik bacaklarim sizliyor ve istemsiz sekilde hala yuruyorum.

Yarin kilimi kipirdatmayacagim.
Ayağına sağlık canım uzan dinlen çok yorma kendini ❤
Esofmanimın cebi telefona dayanamayip yırtıldı,telefon donumun icinden aşada buldu kendini
Ay kaptanım ya su instagramda bi replik var ya o geldi aklıma telefon dondan aşağı inince şöyle diyor "ay ay nooluyo aaaaaayyggg"

Ben yazcaktim simdi 3gun ne yediysen artik
Pis bogazli ne yediyse artik 73 kilo olmus
Kız bugün kızdırdı ne halin varsa gör dedim sordum koydun mu diye koydum dedi
Görmus halini
Arkadaşlarına resimler yapıyor hergunben koyuyorum o çıkartıyor eve gelirkebde sınıf arkadaşlarınin humaya yaptığı resimlerle geliyor
Bizimde kalemlikten uzun bir serit cikiyor altinda minik yamuk bir kalp anne bu sacma seyi bana veriyorlar cok sacma at gitsin diyor ileride gorurum kim kime kalp verecek
İyi ki düştük senin diline
Kaynani aratmam
Afiyet olsun canim
Esofmanimın cebi telefona dayanamayip yırtıldı,telefon donumun icinden aşada buldu kendini
dar pacamiydi kafa ustu mu cakildi

Sağol kuzum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…