- 17 Ekim 2021
- 226
- 2.073
- 28
- 34
Ya aklıma geldi ama açıkçası sormadım daTostombalakanne fit olunca li zigi koydu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aklıma geldi ama açıkçası sormadım daTostombalakanne fit olunca li zigi koydu![]()
Evet zayıflamak için gelmiştim yine.sadece kızım vardi 1.5 yaşındaydı oda kızım şuan 9 yaşında..öyle işte..adımı biçimi hicbiseyimi hatirlamiyomOo uzun zaman olmus ben son 3 yildir burdayım![]()
aynenBen, ben degildim sankibende alisamamistim :)))
Diyet gruplarina bununla iz bıraktım![]()
MaşaAllahYılbaşında 4 olacak nasipse ablasi
Sevdigim bisey olursa ben izliyorumben artık TV dizisi izlemiyorum. hiçbirini beğenmiyorum. içerikler saçma sapan. tamam toplumda bazı sorunlar var ama bunları bütün dizilere konu yapmak çok gereksiz ve sakıncalı. konular ahlak dışı, aile yapısına aykırı, şiddet içerikli ya da lüksü destekleyen türden. çoluk çocuk, yetişkin herkes olumsuz etkileniyor.
arada denk gelirsem öyle bakıyorum TV ye. genelde netteyim. şimdi star TV de Deliha var. komedi en azından.
Kim bilir kimdin o zamanlarEvet zayıflamak için gelmiştim yine.sadece kızım vardi 1.5 yaşındaydı oda kızım şuan 9 yaşında..öyle işte..adımı biçimi hicbiseyimi hatirlamiyom
Hayırlı geceler kaptanımHadi konuşmayin geçmiş birikmesin iyi geceler![]()
Hafizanimi kaybettinEvet zayıflamak için gelmiştim yine.sadece kızım vardi 1.5 yaşındaydı oda kızım şuan 9 yaşında..öyle işte..adımı biçimi hicbiseyimi hatirlamiyom
Hiç sorma..kızımın isminimi koydum acaba .aklıma gelse az bakicam da yok..zaten üç çocuktan sonra hafızada sıkıntıda oldu..unutkanlık çok var .Kim bilir kimdin o zamanlar![]()
1 sınıf ablam valla öğretmen baya hızlı gidiyor okullar kapanırsa eğer ne kadar öğretirsem kârdır diyorSizin cocuklar 1.sinif degilmi, okumayi soktulermi![]()
30.000 e mi canım
4 000 adımım kaldı
haberler sinirimi bozuyor canım. üzülüyorum. o yüzden yayınlara taktım son dönemde. insanları yanlış şeylere yönlendiriyor diye. devlet önlem almalı.Sevdigim bisey olursa ben izliyorum
Şahsen ben etkilenmiyorum :)))
Tıbben değil ama bence bi muayene olsam hafıza kaybı yaşamış olabilirim..son üç dört senedir ne şifre ne telefon ne başka birşey yani hicbirsey hatırlanmazmi.Hafizanimi kaybettin![]()
Ben de eskiyim ilk nikim lovedreams diHiç sorma..kızımın isminimi koydum acaba .aklıma gelse az bakicam da yok..zaten üç çocuktan sonra hafızada sıkıntıda oldu..unutkanlık çok var .![]()
Afiyet olsun canım ayağına sağlık ❤Kizlar bugunku menum
Kahvalti 11.00
İki haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
Yesillik,domates
Uc ceviz ici
İki gun kurusu kayisi
Ara kahve
Aksam 18.30
Bir tabak yogurtlu brokoli
İki sivri biber
2.5 litre su
Eki Görüntüle 2941123
Cordelia
Zipzip-
E Elif_Eylul
Benim hatırladığım tek şey kazen..bi 3. Takımda bi 6.takimda yaristim galiba. ,12 miydi yoksa..Ben de eskiyim ilk nikim lovedreams di2015 di galiba üye olduğum da 2016 da olabilir