Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben artık TV dizisi izlemiyorum. hiçbirini beğenmiyorum. içerikler saçma sapan. tamam toplumda bazı sorunlar var ama bunları bütün dizilere konu yapmak çok gereksiz ve sakıncalı. konular ahlak dışı, aile yapısına aykırı, şiddet içerikli ya da lüksü destekleyen türden. çoluk çocuk, yetişkin herkes olumsuz etkileniyor.
arada denk gelirsem öyle bakıyorum TV ye. genelde netteyim. şimdi star TV de Deliha var. komedi en azından.
Sevdigim bisey olursa ben izliyorum 😁
Şahsen ben etkilenmiyorum :)))

kızlar bu arada hibisküsü ayarlı kullanın. fazla yaprak atmayın ve ölçülü için. son zamanlarda zehirlenmeler duydum. diyetisyenler yazıyormuş listelere ama sanırım insanlar önerildi diye fazla içiyorlar. ilginç ama öyle.

Hafizanimi kaybettin 🤣🤣🤣
Tıbben değil ama bence bi muayene olsam hafıza kaybı yaşamış olabilirim..son üç dört senedir ne şifre ne telefon ne başka birşey yani hicbirsey hatırlanmazmi.
Şifreleri aklımda tutamiyorum,eşimin telefinunu ezberlemistim ama şuan sorsanız bi düşünürüm ilk önce.
Aha şuan aklıma geldi mesela bi isim vardı kadın beni bekliyo😀😀😀Allah cezamı vermesin..geliyom az

Kizlar bugunku menum

Kahvalti 11.00
İki haslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
Yesillik,domates
Uc ceviz ici
İki gun kurusu kayisi

Ara kahve

Aksam 18.30

Bir tabak yogurtlu brokoli
İki sivri biber

2.5 litre su
Screenshot_2021-10-27-22-17-22-771_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

Ben de eskiyim ilk nikim lovedreams di😅 2015 di galiba üye olduğum da 2016 da olabilir
Benim hatırladığım tek şey kazen..bi 3. Takımda bi 6.takimda yaristim galiba. ,12 miydi yoksa..😀😀
Kazeni hatırlamanın sebebidir sifremi unutuyordum sürekli o zaman böyle beni hatırla cart curtta yoktu..En sonunda benim şifremi unutma4 yapmıştı..ahahahaha..4 .kez şifre istemeden dolayı bi kapak yapayım dedi heraldee

Back
X