1 kabuk tarcin 10 kurutulmuş kiraz sapı karanfil varsa 1_2 kakule demle iç bolca su tuketerek tavsiye değildir benim diyetisyenim bana vermişti ödem için ama içindeki maddeler bakıp tansiyon vs durumlarinizi bilemiyorum kontrol edip ona göre tuketirsiniz.Bende ise yaramıştı herkesin bünyesi farklıdir. Tansiyon problemi olanlara uygun değildir.Sağlam ödem çayı tarifi bilen varmı şuan reglim ama yinede azda olsa işe yarar bişey bilen?
Teşekkürler1 kabuk tarcin 10 kurutulmuş kiraz sapı karanfil varsa 1_2 kakule demle iç bolca su tuketerek tavsiye değildir benim diyetisyenim bana vermişti ödem için ama içindeki maddeler bakıp tansiyon vs durumlarinizi bilemiyorum kontrol edip ona göre tuketirsiniz.Bende ise yaramıştı herkesin bünyesi farklıdir.
rica ederimTeşekkürler
Çimdik kaşıma artık allah ne verdiyseHahahaha totonada tak
Ben dukan birasında limonu tam yapıp içine taze maydanoz ve taze nane atıyorum birkaç dal. Baya işe yarıyor bendeSağlam ödem çayı tarifi bilen varmı şuan reglim ama yinede azda olsa işe yarar bişey bilen?
Çok geçmiş olsun canımkarnım ağrıyor migdem bulanıyor kizlaar makarna yapicam dunden biraz yemek var
bebegime ne yapsam acaba kara kara dusunuyorum
Kaptanımm şu sıralar misafir ağırlama sıklığımız arttı ben de onlarla kahvaltıya oturunca kendi menümü hazırlayamıyorum yoksa ben yulaf yumurta lordan devamAfiyet olsun canım sucuk yerine başka birşey daha masumu belki hindi füme falan
Afiyet olsun kaptanım çok güzel menü
Süper menüler afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun gündüzde bir sorun yok akşam makarna accuk kaçmış
Baldan tatlısıyla keyifli vakitler geçirin
Afiyet olsun çok güzel görünüyor
Hepimizin canı midede atıyor canım yoksa burda ne yapalım
Afiyet olsun akşamki porsiyon biraz kaçmış
Afiyet olsun jouuuu güzel görünüyor
Ay ben buraya gelene kadar soğuk,kapalı kasvetli hava seven tek benim sanıyordum öyle olmadığına sevindim. İple çekiyorum sonbaharı,kışı bir an önce gelsin
Bozsun bir daha düzelmesin (yani benim için hava şu an bozuk kış gelince düzeliyor)
Iyiyim canımİyiyimmcanım saol sen nasılsın
Teşekkür ediyorum cnmAfiyet olsun canım sucuk yerine başka birşey daha masumu belki hindi füme falan
Afiyet olsun kaptanım çok güzel menü
Süper menüler afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun gündüzde bir sorun yok akşam makarna accuk kaçmış
Baldan tatlısıyla keyifli vakitler geçirin
Afiyet olsun çok güzel görünüyor
Hepimizin canı midede atıyor canım yoksa burda ne yapalım
Afiyet olsun akşamki porsiyon biraz kaçmış
Afiyet olsun jouuuu güzel görünüyor
Ay ben buraya gelene kadar soğuk,kapalı kasvetli hava seven tek benim sanıyordum öyle olmadığına sevindim. İple çekiyorum sonbaharı,kışı bir an önce gelsin
Bozsun bir daha düzelmesin (yani benim için hava şu an bozuk kış gelince düzeliyor)
Pardon canım bir sürü alıntı yapmıştım arada kaynamışİyi Akşamlar Kızlar
27.08.2024 Salı
10:30 2yumurta, 1kabak, 1biber, 1yk.yoğurt ve 2yk.yulaf ezmesinden oluşan tost arasına 28gr.kaşar peyniri, yanında salatalık, biber, 8zeytin, 35gr.lor peyniri, 14gr.daha kaşar ve 2 parça şarküteri ürünü, çokca şekersiz çay
Elma sirkeli su
18:30 Akşam yemeği
8 yk. haşlanmış taze fasulye üzerine iyice süzülmüş 160gr.konserve balık, yanında bolca salatalık, domates, acur, acı biber
Şimdi büyük kupa, şekersiz sade filtre kahve
3.5 litre su
Spora gelince ispatım yok ispat edemiyorum çünkü eve geleli 1saat olduu kendimi unuturdum telefonumu unutmazdım ama maalesef evde unutmuşum bu yüzden adımlarımı ispat edemeyeceğimortalama 6,7 bin civarı
LenaG Mthn83
Gecede dukan birası içicem
Benim bildiğim regl ödemine tek çare kiraz sapı çayıSağlam ödem çayı tarifi bilen varmı şuan reglim ama yinede azda olsa işe yarar bişey bilen?
Hoşgeldin canım tabii ki at foto c.tesi listeye girersinMerhabalar kızlarben geldim dün ama öldüm yorgunluktan, bu sabah tartildim 72.4 çıktım en son giderken 71.8 idim yanlış hatırlamıyorsam aşırı mutluyum çok kilo almamisim eğer LenaG kaptanım için de uygunsa cumartesi listeye girmek isterim
Afiyet olsun plan güzelSelam hanımlar menümü yazmak istedim akşamı planladım
Sabah 10:00
3 kaşık menemen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı bal
Ara
Kahve 5-6 kuru dut 1 parça çikolata
15:00
1 büyük kase yeşil mercimekli salata
18:00 ( planladığım )
1 bulgurlu biber dolması 1 kase yoğurt
Dukan biramı içiyorum gün içerisinde
Ve kapanış
Tutku44 ben cuma günü tartı göndersem olur mu kaptanım cumartesi evde olmayacağım bende merak ediyorum tartıyı
AyyyyPardon canım bir sürü alıntı yapmıştım arada kaynamışAfiyet olsun da taze fasulye üzeri konserve balık mıı hmmm biraz tuhaf geldi tadı nasıl dı ?
Benim bildiğim regl ödemine tek çare kiraz sapı çayı
Hoşgeldin canım tabii ki at foto c.tesi listeye girersin
Afiyet olsun plan güzel
Not: Cuma sabahı tartı fotosu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?