- 30 Aralık 2022
- 3.322
- 14.063
- 138
Yaa bak ama şimdi bebiş de doğdu yine yeniden azimli ve istikrarlı bırakmak yoohhHahahaha eveettt herkes suphe etti ben etmedim ve hala herkes diyorki test yap test yap amaannn nese yapayim dedim evde 5 tane testim vardı sonrası zaten ben şok ağladimdaa ilkine çok zor oldu 2ciye boyle gelince oan toparlanamadım
Yohhh yohhh aslaaaYaa bak ama şimdi bebiş de doğdu yine yeniden azimli ve istikrarlı bırakmak yoohh
Tartı öyle demiyorAç kalmadan zayıflamak seninki sanırım
tüy siklet menü
Hay maşallah. Yemiş gibi yapmışsın
GüEl menü afiyet olsun
3 tane mi sulu köfte oyy ben nerelere gidem herkeşin midesi kuş kadar
Geçmiş olsun yaz gribi daha zor olur
Afiyet olsun hafif olmuş
Bi tüy siklet dahanefislerin gözü yaşlı
Afiyet olsun hafif menü
Afiyet olsun
Afiyet olsun başlangıç
İçin abartılı değil. Kara görünüyor güzle günler yakın
Yasaklar var ama çok ağır bir menü değil bence
Baya hafif afiyet olsun
Afiyet olsun güzel
OlabilirTartı öyle demiyorNe zaman tartıya çıktıysam salı gününe göre almışım. Acaba kıtlık moduna mı geçti kendince
HelallllKızzzz heyecan vermee baaaa şuann hahahahakaptan olup sizede bakarımm ayipsın evde 3 kişiye yetişiyorum
Tebrik ederimGünaydın kızlar
Günün ilk bildirimi benden gelsin. Çıkmam lazımdı erkenden uyanıp tartıldım. Bu hafta az yememe rağmen az gitmiş bence.Listeme bakınca doğru düzgün kaçamağım da yoktu
Geçen Cts:59.2kg
Salı:58.7 kg
Cts:58.4kg
Fark:-800 gr
Tutku44
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3472999
Kolay gelsin canımGünaydınlar yürüdüm geldim
Dün gelemedim çünkü kendime gelemedim okula gittim. benim okul bildiğiniz küçük köy okulu her işi bana bakıyor
Dün iki odunluğu temizledik okulun içinde boya yapılmıştı tüm eşyalar ortada kümeydi onlat yerlesti falan derken... Ben eve geldiğimde bitmiştim bugun yine okula gidecem çünkü bitmedi işler.
Tebrik ederimEki Görüntüle 3473007
Geçen Cumartesi 71,2
Bugün 70,9
Fark 300 gr
LenaG Mthn83 Tutku44
Aylık hedefimi de tutturmuş olabilirim
Kolay gelsin balimm arada da olsa yaz beeGünaydınlar yürüdüm geldim
Dün gelemedim çünkü kendime gelemedim okula gittim. benim okul bildiğiniz küçük köy okulu her işi bana bakıyor
Dün iki odunluğu temizledik okulun içinde boya yapılmıştı tüm eşyalar ortada kümeydi onlat yerlesti falan derken... Ben eve geldiğimde bitmiştim bugun yine okula gidecem çünkü bitmedi işler.
Günaydın canım geçmiş olsun şimdi biraz iyimisinGünaydın kızlar dün öğleden sonra kötü oldum vertigo yokluyordu ara sıra kulakta sinir ucu iltihabı oluşuyor dün acillik oldum serum yedim bugün artidayim dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta Lor peyniri Salatalık 1 dilim ekmek
Ogle yok sadece sıvılar
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
Bol Yeşillik salata
Şu 2.litre
Spor yok
LenaG Tutku44 Mthn83
Gecmis olsunGünaydın kızlar dün öğleden sonra kötü oldum vertigo yokluyordu ara sıra kulakta sinir ucu iltihabı oluşuyor dün acillik oldum serum yedim bugün artidayim dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta Lor peyniri Salatalık 1 dilim ekmek
Ogle yok sadece sıvılar
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
Bol Yeşillik salata
Şu 2.litre
Spor yok
LenaG Tutku44 Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?