Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

20211027_230521.jpg
annem haziri var kalin kalin yapmislar 37tl ye aldik ugrasmayin evde , ailecek oynuyoruz kucugede cikmayanlari veriyoruz ortalarda bla bla diyerek geziyor
Buda iyimis 🤣 bizim ogretmen göndermiş okuldan 😅

Olur mu o mesai yaptığı için çöp bile atarken söylenmesi gerek. Ya da en ufak lafimda bana cevap vermesi gerek
Gecmis olsun, lahanayi bilmiyorum ama sicak su torbasina gogsunun der ayanabilecegi sicaklikta su koyup gogsune masajla bastirarak masaj yap ,fazla sut kendisi akip gidecektir bayagi rahatlatir , hatta ozellikle sisilik ve sertligin oraya yap.
Bunu bir arkdasima da onermistim yapmisti hastaneye gitmeden gecmisti.

Buda iyimis 🤣 bizim ogretmen göndermiş okuldan 😅
Ben nette gorup yapmistim sipa begenmedi anne bune durmuyor ustunde diye arastirinca buldum baya 5 grubuda kapsiyor tamamen hak ediyor parasini kutusu filanda cok saglam sistem degismezse kucuge bile kalir

Hep birlikte kovalayalim

Pit da benden gelsin :KK70:

Gecmis olsun canim ihmal etme bir gotur kualktan cok cabuk usutur

Allah sifa versin canim

Allah sifa versin filizim

Otomatikman vki iner :KK70:

Ucuz yollu birsey kalmadi bacim :KK70:

Abla reglin 3. Gunu inmesi lazimdi idraryolu enfeksiyonu oldum ondan mi bilmem karnimda bir karin daha var

Eki Görüntüle 2941139 annem haziri var kalin kalin yapmislar 37tl ye aldik ugrasmayin evde , ailecek oynuyoruz kucugede cikmayanlari veriyoruz ortalarda bla bla diyerek geziyor :KK70:

Aranizdaki bu ask beni korkutuyor askrhpozitif askrhpozitif

Yok canim seslere alistikca daha kolay n oturtsun iyice sonrasi sokulup geliyor

Volkan kim ? :KK70:

Abla direk parcadan butune e ,l hemen el oluyor e,l, a ela lale el ele oluyor burdan devam iste simdi mine ile emine mama 7 . Kekik alma nane al filan okuyorlar
Sağol canım amin🤲🏻

Haha sorma ucuz yollu hiç birşey kalmamış tabi bazıları için 5.5 milyon dolarcık çerez parası 😂

O tombalayı nerden aldınız canım ben de alayım 🤗

Benim kuzu n sesinde çok zorlandı ve hep ezbere gitmek istiyor 1 hafta okula gitmedi öğretmeni Hifa çok geri kalmış dedi zoruma gitti ben de istemem ama çocuk hasta yani elimizden hiç bir şey gelmiyor ev de ne kadar ders calistirsam da okul gibi değil bazen beni kaale bile almıyor sesim yükseliyor o zaman da anne neden bana bağırıyorsun diye küsüyor keske hic hasta olmasalar geri kalmasalar😭

Türkiye çok hızlı burası yavaş kaldı . Biz oma omi mimi gidiyoruz🤣
Aynen Ami, Oma ... Oglum bile anne ogretmen hep ayni seyleri devamli anlatiyir diyor. Bu hizla okumayi ogrenebilirler mi sene sonuna kadar,? Siz de Bayerndeydiniz degil mi? Kaynak kitaplar ayni sanirim.

Sağol canım amin🤲🏻

Haha sorma ucuz yollu hiç birşey kalmamış tabi bazıları için 5.5 milyon dolarcık çerez parası 😂

O tombalayı nerden aldınız canım ben de alayım 🤗

Benim kuzu n sesinde çok zorlandı ve hep ezbere gitmek istiyor 1 hafta okula gitmedi öğretmeni Hifa çok geri kalmış dedi zoruma gitti ben de istemem ama çocuk hasta yani elimizden hiç bir şey gelmiyor ev de ne kadar ders calistirsam da okul gibi değil bazen beni kaale bile almıyor sesim yükseliyor o zaman da anne neden bana bağırıyorsun diye küsüyor keske hic hasta olmasalar geri kalmasalar😭
Trandyoldan aldim canim . N sesinde elakinde l ile karistigi icin zorlandilar canim cogu cocukta oldu bizde n sesinde hastaydi evde calistik . Okuma yazma ogreniyorum uygulamayi indir NIAYS olan kesinlikle ise yarayacak

Trandyoldan aldim canim . N sesinde elakinde l ile karistigi icin zorlandilar canim cogu cocukta oldu bizde n sesinde hastaydi evde calistik . Okuma yazma ogreniyorum uygulamayi indir NIAYS olan kesinlikle ise yarayacak
Indirdim canım baya iyi bence de kızım bol bol çalışır artık insaAllah ise yarar çünkü çocuklar oynayarak daha hızlı kavrıyor

Ben de sicak su torbasi ile masaj onerdim bn o sekilde hastaneye gitmeden atlatmistim.
Ben emzirmeyi birakinca mahvalmustum karalahana yapragi ve bu dusta sagmak rahatlatmisti , makina varsa oda olur aslinda ama sicaklikla akip gidiyor zaten

Ben emzirmeyi birakinca mahvalmustum karalahana yapragi ve bu dusta sagmak rahatlatmisti , makina varsa oda olur aslinda ama sicaklikla akip gidiyor zaten
Sorma canım o mastit bela ya ben de emzirmeyi bırakınca yaşadım sıcak duşa girdim akmadı makine de yoktu mecbur iki saat elimle sağmıştım 3 bardak dolusu süt çıkmıştı şok olmuştum 😪

Indirdim canım baya iyi bence de kızım bol bol çalışır artık insaAllah ise yarar çünkü çocuklar oynayarak daha hızlı kavrıyor
Screenshot_20211027-234221_One UI Home.webp
okuyorum var bide en alttaki uygulama bunuda ogretmenimiz onermisti buna da bakabilirsin canim bunda oyun cesidi daha cok

Sorma canım o mastit bela ya ben de emzirmeyi bırakınca yaşadım sıcak duşa girdim akmadı makine de yoktu mecbur iki saat elimle sağmıştım 3 bardak dolusu süt çıkmıştı şok olmuştum 😪
Emerlerken surekli cektikleri icin anlamiyorsun birakinca doluyor

Back
X