Buda iyimisannem haziri var kalin kalin yapmislar 37tl ye aldik ugrasmayin evde , ailecek oynuyoruz kucugede cikmayanlari veriyoruz ortalarda bla bla diyerek geziyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda iyimisannem haziri var kalin kalin yapmislar 37tl ye aldik ugrasmayin evde , ailecek oynuyoruz kucugede cikmayanlari veriyoruz ortalarda bla bla diyerek geziyor![]()
Sonumuz hayrolsun canım
Gecmis olsun, lahanayi bilmiyorum ama sicak su torbasina gogsunun der ayanabilecegi sicaklikta su koyup gogsune masajla bastirarak masaj yap ,fazla sut kendisi akip gidecektir bayagi rahatlatir , hatta ozellikle sisilik ve sertligin oraya yap.Olur mu o mesai yaptığı için çöp bile atarken söylenmesi gerek. Ya da en ufak lafimda bana cevap vermesi gerek
Amin canımAnlamak gerçekten zor Allah sabır versin sizlere onlarda merhamet versin
Ben nette gorup yapmistim sipa begenmedi anne bune durmuyor ustunde diye arastirinca buldum baya 5 grubuda kapsiyor tamamen hak ediyor parasini kutusu filanda cok saglam sistem degismezse kucuge bile kalirBuda iyimisbizim ogretmen göndermiş okuldan
![]()
Sağol canım aminHep birlikte kovalayalim
Pit da benden gelsin
Gecmis olsun canim ihmal etme bir gotur kualktan cok cabuk usutur
Allah sifa versin canim
Allah sifa versin filizim
Otomatikman vki iner
Ucuz yollu birsey kalmadi bacim
Abla reglin 3. Gunu inmesi lazimdi idraryolu enfeksiyonu oldum ondan mi bilmem karnimda bir karin daha var
Eki Görüntüle 2941139 annem haziri var kalin kalin yapmislar 37tl ye aldik ugrasmayin evde , ailecek oynuyoruz kucugede cikmayanlari veriyoruz ortalarda bla bla diyerek geziyor
Aranizdaki bu ask beni korkutuyoraskrhpozitif
Yok canim seslere alistikca daha kolay n oturtsun iyice sonrasi sokulup geliyor
Volkan kim ?
Abla direk parcadan butune e ,l hemen el oluyor e,l, a ela lale el ele oluyor burdan devam iste simdi mine ile emine mama 7 . Kekik alma nane al filan okuyorlar
Canim dusa girip fazla sutu sagsan ise yarar borazOlur mu o mesai yaptığı için çöp bile atarken söylenmesi gerek. Ya da en ufak lafimda bana cevap vermesi gerek
Aynen Ami, Oma ... Oglum bile anne ogretmen hep ayni seyleri devamli anlatiyir diyor. Bu hizla okumayi ogrenebilirler mi sene sonuna kadar,? Siz de Bayerndeydiniz degil mi? Kaynak kitaplar ayni sanirim.Türkiye çok hızlı burası yavaş kaldı . Biz oma omi mimi gidiyoruz![]()
Trandyoldan aldim canim . N sesinde elakinde l ile karistigi icin zorlandilar canim cogu cocukta oldu bizde n sesinde hastaydi evde calistik . Okuma yazma ogreniyorum uygulamayi indir NIAYS olan kesinlikle ise yarayacakSağol canım amin
Haha sorma ucuz yollu hiç birşey kalmamış tabi bazıları için 5.5 milyon dolarcık çerez parası
O tombalayı nerden aldınız canım ben de alayım
Benim kuzu n sesinde çok zorlandı ve hep ezbere gitmek istiyor 1 hafta okula gitmedi öğretmeni Hifa çok geri kalmış dedi zoruma gitti ben de istemem ama çocuk hasta yani elimizden hiç bir şey gelmiyor ev de ne kadar ders calistirsam da okul gibi değil bazen beni kaale bile almıyor sesim yükseliyor o zaman da anne neden bana bağırıyorsun diye küsüyor keske hic hasta olmasalar geri kalmasalar![]()
Ben de sicak su torbasi ile masaj onerdim bn o sekilde hastaneye gitmeden atlatmistim.Canim dusa girip fazla sutu sagsan ise yarar boraz
Hemen bakıyorum canımTrandyoldan aldim canim . N sesinde elakinde l ile karistigi icin zorlandilar canim cogu cocukta oldu bizde n sesinde hastaydi evde calistik . Okuma yazma ogreniyorum uygulamayi indir NIAYS olan kesinlikle ise yarayacak
Indirdim canım baya iyi bence de kızım bol bol çalışır artık insaAllah ise yarar çünkü çocuklar oynayarak daha hızlı kavrıyorTrandyoldan aldim canim . N sesinde elakinde l ile karistigi icin zorlandilar canim cogu cocukta oldu bizde n sesinde hastaydi evde calistik . Okuma yazma ogreniyorum uygulamayi indir NIAYS olan kesinlikle ise yarayacak
Ben emzirmeyi birakinca mahvalmustum karalahana yapragi ve bu dusta sagmak rahatlatmisti , makina varsa oda olur aslinda ama sicaklikla akip gidiyor zatenBen de sicak su torbasi ile masaj onerdim bn o sekilde hastaneye gitmeden atlatmistim.
Sorma canım o mastit bela ya ben de emzirmeyi bırakınca yaşadım sıcak duşa girdim akmadı makine de yoktu mecbur iki saat elimle sağmıştım 3 bardak dolusu süt çıkmıştı şok olmuştumBen emzirmeyi birakinca mahvalmustum karalahana yapragi ve bu dusta sagmak rahatlatmisti , makina varsa oda olur aslinda ama sicaklikla akip gidiyor zaten
Indirdim canım baya iyi bence de kızım bol bol çalışır artık insaAllah ise yarar çünkü çocuklar oynayarak daha hızlı kavrıyor
Emerlerken surekli cektikleri icin anlamiyorsun birakinca doluyorSorma canım o mastit bela ya ben de emzirmeyi bırakınca yaşadım sıcak duşa girdim akmadı makine de yoktu mecbur iki saat elimle sağmıştım 3 bardak dolusu süt çıkmıştı şok olmuştum![]()