- 7 Ocak 2018
- 27.661
- 80.254
- 598
- 36
AyıpsınnIşık hızıyla geldi. Şırdan duyunca.![]()
Tepsiye mayaladım bekletiyorum birqzdan fırınla buluşacakBoş boşmu hani simit yapıyodun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyıpsınnIşık hızıyla geldi. Şırdan duyunca.![]()
Tepsiye mayaladım bekletiyorum birqzdan fırınla buluşacakBoş boşmu hani simit yapıyodun![]()

Tamam ama dayak yok bekleyin size ısınayım birazTamam kaydettim buraya yarin menu yazcak habibi
Filiz kaptanımdan antremantiyim canım zamaninda az merdaneyle kovalamadı biziMaşallah elinde sobayla bekliyorsun beni![]()
Moralim bozuk diyete basliyorum bendeGaptana bak gaptana neler diyor motive sofır![]()
Benimde bozuk haydi başlayalımMoralim bozuk diyete basliyorum bende![]()
Herkese dayak atıyoz pardon unuttum birandaTamam ama dayak yok bekleyin size ısınayım biraz![]()
Gaptan dedik bağrımıza bastıkHerkese dayak atıyoz pardon unuttum biranda![]()
Kapımız herkese açık nezaman girdinde kovdukGaptan dedik bağrımıza bastık![]()
Hüç sorma bir yerde duramam günlük hayatta bileKapımız herkese açık nezaman girdinde kovduk
Ceeee eeee deyip hep gidiyosun![]()
Eeee ozaman nasıl kilo vercenHüç sorma bir yerde duramam günlük hayatta bile![]()
Tamam yarin aksam etiket yapcam menü icinTamam verecegim karar verdim![]()
Tamam inş devam ederiz tombik vucudumdan fit vucuda gecerimTamam yarin aksam etiket yapcam menü icin![]()
Yarın cuma tartıda paylaş bakalım kaç kilosun heleTamam inş devam ederiz tombik vucudumdan fit vucuda gecerim![]()
Onu hiç sorma lütfenYarın cuma tartıda paylaş bakalım kaç kilosun hele![]()

yeni geldim herkes üstüme geliyor