- 8 Şubat 2017
- 2.016
- 9.426
- 158
Tamam kaptanımCakinin Gelini canım karıştırmışım @Goklerce hazırlıkta sahi senin takıma @Sem2024 tranfer edelim canım
Eline bir kagit kalem alip kendine bir liste hazirla istersrn. Fat secret programından faydalananilirsin. Cok sıkma, cok da rahat davranma. Sürdürülebilir bir listen olsun. Ben oyle bir haxirlik yaptim bakalim, bu hafta cok sıkabilirim ac gezerim , protein agirlikli yerim derken bir baktim karbonhidrat kaciriyorum. Bu hafta 3 ogun 1400 kal civari , sporu abartmadan yapicam. Sen kilo qldin ben de 100 g eksildim , mantiken ikimizi de iyi bir eksi bekliyor tabi dikkat edersekLenaG Cakinin Gelini tomrs Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 12.00
Ayvalık tostu
15.00
Maden suyu
Bir sürü mini gofret
20.30 akşam
3 kaşık çorba
5-6 dal roka
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
2 dilim ekmek
1lt su
Hareket yok
Mentalde düşük
Eğer 35 yaşındaysan ve hala annenden zılgıt yiyorsan hayat çok zorYedin mi anneden zılgıtı
İnan bana bu hafta birlikte güzel şeyler başarıcaz canım önce kendimize inanalım ve önümüzdeki cumartesi gününe hedeflenelim vee yüzümüz gülsünYeni haftamız tüm herkese hayırlı olsun.
Bu hafta mavi takımve Cakinin Gelini kaptanım
Birseyler oldu kızlar bana düzeltmemde yardıma ihtiyacım var, zorlanıyorum
Aldım kabul ettim 60 larıAyyy enerjin çok güzel geliyor ama buraya sanki 30 yaşlarda gibi
Çok sevindim bugün ben aşırı sorun yaşadım ve ilk defa afedersin kanadı inşallah bir sıkıntı olmaz hemen Yeşilçay içtim yarından itibaren de apaforma başlayacağım
Teşekkür ederim fıstığım
2007 lere gidelim o zaman
Ayyy böyle güzel mesajlar okuyunca moralim düzeldi ya teşekkür ederim iyi ki varsınız
aynen canım herkeste farklı oluyor ben ilk iki üç gün baya ödem tutuyorum yarın bi sopan suyu içeyim de ne olacaksa olsun cumartesiye biraz inmiş olur ödemlerçok güzel kilolar bizi bekliyor leylakımm beraber yürüyeceğiz bu yolu düşsek de kaldıranımız olacak
Sana 60 ları devredip 50 lere geçmek istiyorum bereye veriyoruz dilekçeyiLenaG kaptanıma mı
Ayyyy buna Çok sevindim yaşasın
Vay vay vay kaptanlığını konuşturmuşsun burda da kaptaniçem maşallah
Feza ablaya sonuna kadar katılıyorum altına imzamı atarım
Maşallah canım önceden yaptıysan yine yaparsın, biraz daha uzun sürer belki ama olmayacak diye bir şey yok. Kadınlar istesin yeter ki
Harika görünüyor afiyet olsun
Bugün ödül günümüz oldu ama lütfen minimum 2.5 litre su olsun çok hızlı arka arkaya değil güne bölerek hızlı içtiğimiz de wc ye koşuyoruz yavaş içince bu durum ortadan kalkar vee ben 3 litre nin altına düşünce kilo vermem dahada güçleşiyor gece gündüz su ve bitki çayı içelimLenaG Cakinin Gelini tomrs Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 12.00
Ayvalık tostu
15.00
Maden suyu
Bir sürü mini gofret
20.30 akşam
3 kaşık çorba
5-6 dal roka
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
2 dilim ekmek
1lt su
Hareket yok
Mentalde düşük
Hayrını gör canııımmmmAldım kabul ettim 60 ları
Bu yolda mı yürüdünYürüdüm arkadaşlarsiz neler yaptiniz?
Kış geliyor mont giycez rahatiz demeyin o montlar cikacak
Eki Görüntüle 3489822
Evet doğru yeri Osmaniye Çukurova ama k.marasta da varmış bizim ikinci gitmemiz çok şaşırdım , Osmaniye Kadirli li olarak yerfıstığı toprağı yumuşak ve taşsız olur ,marasta sert ve taşlı tarlaydi ama olmuş fıstık, ailecek ve kankimle geleneksel fıstık basagimizin ikincisini yaptıkYer fistigi Osmaniye'de oluyor degil mi yoksa Maras'ta da oluyor mu ?
Afiyet olsun canm yürüyüş harika
Yok kiiiz uygulama arka plani ama benim yolum burdan daha guzel benceBu yolda mı yürüdünhem muhteşem hem de çok tenha dikkat et lütfen
Piknik gibi olmustur afiyet olsun. Fistik epey kalorili dikkat et. Firikten sonra fistik mevsiminde kaybetmek istemeyiz seniEvet doğru yeri Osmaniye Çukurova ama k.marasta da varmış bizim ikinci gitmemiz çok şaşırdım , Osmaniye Kadirli li olarak yerfıstığı toprağı yumuşak ve taşsız olur ,marasta sert ve taşlı tarlaydi ama olmuş fıstık, ailecek ve kankimle geleneksel fıstık basagimizin ikincisini yaptıkeskiden çok giderdik aillemle güzel zamanlarmis akşamdan yemek hazırlar cantamizi hazirlardik,azzik derler , aynı zamanlardan geçmiş gibiyim ,yıllar öncesine gittim ya ah ah
Sabahtan beri yazıcam çook tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun canım bizi bırakma olurmuGeçen cumartesi 51.40
Bu cumartesi 50
-1.40
LenaG kaptanım her şey için teşekkürler mezun olsam da buralardayım hep inşallah
Oh misss gibi hem de güvenli tamam yürü orda valla tedirgin oldum senin içinYok kiiiz uygulama arka plani ama benim yolum burdan daha guzel bencebostanli sahil
Teşekkür ederim canm bugün tam yedim tüm yedim çünkü özgür gunumdeyimPiknik gibi olmustur afiyet olsun. Fistik epey kalorili dikkat et. Firikten sonra fistik mevsiminde kaybetmek istemeyiz seni
Saolasin canimm buralarda olurum tabii niye olmayayım inanki bende sizleri cokk sevdim iyiki tanımışım siziSabahtan beri yazıcam çook tebrik ederim mezuniyetin hayırlı olsun canım bizi bırakma olurmu
Canım leylacim biseyibmerak ediyorum benim kafamda kodlanmış gibi sen hep dikkat ediyorsun diye düşünüyorum senin 60a çıkmana bile şaşırdım geçen de yazacaktım ama unuttum sen hatta 58 oldum vermeye başladım bile demiştin... Hep düzen içersinde menulerini paylaştığın zamanı da biliyorum hatta fazlasını yiyemiyorum bile demiştin önceki dönemde.. yani senin karbonhidratları tatlı yediğini böyle duzenli titiz biri diye öyle kodlandirmisimki kafamda şaşırdım hayal edemedim nasıl 60 olmuş Leyla dedim ama öyle işte söylemek istedimAynen koktu yedim gördüm yedim ısrar edildi yedim... Ama duygusal atakta bagane ediliyor cogu zaman...
Simdi ben ideal kiloma yakinim ama bi hedefim var ve ve annem islak kek yapmis amaaan nasilsa hedefime yakinim gozumun onunde tepsi kek var dayanadim yedim mi diyim... 57.8 im 57 oldugumda yiyecegim
Bakın evde bu var şimdi şey derler paylasinca canim cekti yaptim yedim
Eki Görüntüle 3489764
Yarış olayina gelince ben zaten abartili yaptigim icin diger arkadaşlar nasilsa ben gecemiyorum diyip birakiyorlar o yuzden ben size destegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?