Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben katılırım bunu bir günde mi içeçez canım hemen bu akşam başlıyorum

Portakallı yaptım ben ve suzmedim dün elma almayi unutmuşum pazardan bunun tadı daha güzel.oldu ama
O da guzel olur ve ise yarar. Elma ve elma sirkesinin karaciğer uzerine olumlu etkileri var o yuzden detokslarda cok kullaniliyor. Sen de elma sirkesi kullan salatada veya ac karna , olsun bitsin

Merhaba kızlar ha başladım ha başlıcam diye diye bugün başladım hastayım ama yine de dikkat edıcem
Taşındık her yer dandini ama ben yine de tartıma pil taktım. Bugün sabah 69.2 yı gördüm hedefim 9 kilo verip 60 kg olmak bakalım inşallah başaracagım

Sabah kahvaltımı mümkün olduğunca gecıktırcem çünkü çok işim var

Günaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa 3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
Gözün aydın hanımcım
Benim torunlar birbirlerini hiç kıskanmadı hatta çok seviyorlar, inşaAllah seninkiler de öyle olur

ellerine sağlıkk canımmm

çok geçmiş olsun kuzum şu anda nasılsın

Ilk 15 gun kas yaparsin sonra kilo verirsin. Her spor böyle. Tartidan onceki aksam yenen makarna , pilav , dolma , lahmacun tursu, cig kofte ertesi gün ++++++ demek. Ne kadar gec saatte ve ne kadar fazla yersen o kadar +++.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…