- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
İnşallah çokca aminO zaman hormanlardan hamilesin
Eline sağlık kaptanim.
Wilma11 @Li_zigi ve her iki takımı tebrik ediyorum. Harika bir hafta geçirdik. Çok kilolar verildi. Kazanan mavi takımı ayrıca tebrik ederim.
Gurbettt42 Tebrikler tatlım. Hayırlı olsun.
Eline sağlık canım
Tebrikler mavi takım
Gurbettt42 Tebrikler canım
Ödülle başlayayaım ne olacakki
Ay böyle yazınca dokundu biraz
Çok teşekkürler kızlar
Rabbim gönlüne gore versin inşallahİnşallah çokca aminkasım benim uğurlu ayım inşallah bu aydan çok umutluyum bebekte olmasa güzel bişeyler olur inşallah
Mısır patlattım ona da kazandibi yaptım eline sağlık bile demediNe yediniz aksam
Yulaf,elma rendesi varsa hindistancevizi yağı karıştırıp fırınlayacağım fanlı 160 derecede ara ara karıştırmak gerekiyormus.. içine kuru meyve,kuruyemiş karışımı atılabilir ama benim evde tuzsuz yok şu an bilmiyorum suda bekletirim belki kabuksuz kuruyemiş var eğer tuzunu salarsa onu atabilirim.. Arkadasım sonradan ekle fırında 2. Kez kavrulunca kötü oluyor dedi.. pekmez atanda var ama sağlıklı değil pekmez bal yüksek ısıda sağlıksız oluyor..Tarif nedir
C Chikolata_gozlumHepinizin emeklerine sağlık kızlar
Edit : yeni baslayanlara hayırlı olsunlar efendim tez vakitte hedefe ulaşsınlar.
Artı olanlar uzulmesinler haftaya verirler
C Chikolata_gozlum
VallamiMısır patlattım ona da kazandibi yaptım eline sağlık bile demedibirde üstüne çok şekerli olmuş dedi işte gözüm biyle segirdi
Özelden yazsaydın. Sürpriz yapacaktımİçime dogdu
İnşallah canım Rabbim kalbinden ne geçiyorsa onu nasip etsinİnşallah çokca aminkasım benim uğurlu ayım inşallah bu aydan çok umutluyum bebekte olmasa güzel bişeyler olur inşallah
NeeeeeÖzelden yazsaydın. Sürpriz yapacaktım
EvetVallami
Ne sürpriziÖzelden yazsaydın. Sürpriz yapacaktım
Küsmuydük kiBarıştıkmı
Annem bu
Valla değişik onun için takılma coktaAnnem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?