- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Evet inşallahBu da Leslie gibi zaten 20 dk. Birlikten kuvvet doğar 2 gün yapanafinsa 3. Gün yaparsın. Vaktin olursa telafisini yaparsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inşallahBu da Leslie gibi zaten 20 dk. Birlikten kuvvet doğar 2 gün yapanafinsa 3. Gün yaparsın. Vaktin olursa telafisini yaparsın
teşekkür ederim canımm :)Güzel bir menü![]()
her gün mutlakaa en az yarım saat aslında o güne mahsus 15dk oldu yoksa hergün yapmassam içim rahat etmiyor :)Leslie![]()
Maşallahher gün mutlakaa en az yarım saat aslında o güne mahsus 15dk oldu yoksa hergün yapmassam içim rahat etmiyor :)
Ama formumu koruyormuşum gibi gidiyorumm yarın ola hayrolaMaşallah![]()
Vki deki kilon aşırı da bir kilo değil canım boyunda iyi bence boşuna strese giriyorsun kendini aşırı sıkmadan rahatlıkla istediğin kiloya düşebilirsinHamurişine bile pekmez.. sonra zayıflaçok komiğiz ya
Annemle dikkat edelim diyoruz sonra yiyoruz, ay canımız şu çekti bu çekti
Çok kilo aldık![]()
Geçmiş olsun...Kızlar dün geceden beri hastanedeyiz oğlumun ateşi biranda 40 a fırladı. Acilde ateşi düştü antibiyotik verdiler ama sabaha kadar inledi. bugün çocuk doktoruna gittik koruyucu penisiljn iğnesi yaptılar. Kızlar korkutmak istemiyorum ama Nisan sonuna kadar özellikle küçük bebeği olanlar maske vs kullansınlar. Doktor mevsimsel grip, korona domuz gribi , beta virüsü şimdide adone virüs çıkmış. Birde doktorlara test dağıtmış devlet beta virüsü testi ısrar ederseniz gebelik testi gibi birsey 5dakikada bakılıyor , tekrarlayan boğaz enfeksiyonu olan yaptırsın. tedavi edilmez önemsemez ise kalp kapaklarına zarar veriyor . Birde doktor c vitamini kullanın bu süreçte koruma amaçlı dedi
Ya ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.Duyduk duymadık haberimiz olmadı demeyin
1 Mayıs'a kadar spor challengemiz var
Katilin incelin
Tıklayıngelin
Konu '1 Mayıs' a kadar zayıflıyoruz ( Growwithjo 20dk ) Emeklerimizin karşılığını alıyoruz' 1 Mayıs' a kadar zayıflıyoruz ( Growwithjo 20dk ) Emeklerimizin karşılığını alıyoruz
Geçmiş olsunYa ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.
Toparlanayım ölçü alıp katılıcam bende aranıza inşaAllah
Teşekkür ederimGeçmiş olsun![]()
Hoşgeldin canım ben de yemeyi sevenlerdenim, bayılıyorum şu iştah biazcık kapansa diye dua ediyorum. Seni menü spor listesine ekledim her gün katılım sağlamanı bekliyorum canım. Hep birlikte yaza kadar istediğimiz kilolara düşeriz inşallahADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67,1 idi en son
HEDEF KİLONUZ: 64 şimdilik
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi çok seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendime olan öz güvenimin daha da artması için
1 hafta hazırlık sürecin var sonrasında tabiki katılabilirsin.Beni de takımlara alır mısınız?![]()
Cumartesi günü tartı günümüz, salı kontrol tartımız var canım.Tartı atayım mı kızlar yada tartı gününüz de mi atayım?
Evet canım ben kaydediyorum menü ve sporları hafta sonunda da kazanan belli oluyor. O yüzden etiket yapmayı unutmayın lütfen.Ellssa @Zipzip- @60kiloyum
Katılım şartları bu kadar değil mi eksik var mı?
Her gün menü ve spor fotoğraf lı mı olacak?
Tamamdır canım teşekkürler bende dikkat edeceğim inşAllah yaza kadar ideal kiloma gelmem gerekiyor çünküHoşgeldin canım ben de yemeyi sevenlerdenim, bayılıyorum şu iştah biazcık kapansa diye dua ediyorum. Seni menü spor listesine ekledim her gün katılım sağlamanı bekliyorum canım. Hep birlikte yaza kadar istediğimiz kilolara düşeriz inşallah
1 hafta hazırlık sürecin var sonrasında tabiki katılabilirsin.
Cumartesi günü tartı günümüz, salı kontrol tartımız var canım.
Evet canım ben kaydediyorum menü ve sporları hafta sonunda da kazanan belli oluyor. O yüzden etiket yapmayı unutmayın lütfen.![]()
Kilon çok iyi ama tabi yarınki tartı belirtirCanımlar yarın tartı günü ben korkuyorum tartıya çıkmaya, bütün emeklerim ziyan oldu çünkü. Döndük başaa![]()
Aynen aynen canım 3 5 gün tam iyilestik diyoruz hoppa başa sarıyor.Canı sıkıldıkça gidip gidip geri geliyor. Arada yokluyor fidesi gelmiyor sanki.
Allah yardımcın olsun canım. Sabah akşam işten gelince fermente gerçek ev sirkesi ile gargara yap. Rabbim korusun zor işiniz.Canm çok geçmiş olsunmaalesef ortalık hastalıktan geçilmiyor ne kadar dikkat etsek de okula giden çocuklarımız var kii ben direkt hastalarla iç içeyim tamamen izole olmak imkansız
Allah'ım tüm yavrularımızı korusun
![]()
Ben artık korkmaya başladım yaz gelmesinden de umudum gidiyor. Bu yazda böyle hasta geçecek diye düşünmeye basladimGeçmiş olsun canım. Geçmeyen hastalık çıkmış diyorum ben.
Sizede çok geçmiş olsun canımmGeçmiş olsun bizde yeni atlattık sayılır
Çok sağol bitanem valla isyan etmek istemiyorum ama bir mola istiyorum hastaliklardanAh canim benimmm ne çektiniz bu kış yaa siz herkes hasta gerçi Allah im şifa versin inşallah kuzum cok üzüldüm tam iyi oldunuz derken yeniden![]()
Çok teşekkür ederim canımMaşallah çok güzel menü
Çok çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun...