Yaa nereyeee ugrayamiyorsun evet fark ediyorum canim yoğun sanırım işlerin yeni işin nasil memnun musun .Günaydın kızlar ,
Sporumu da yapıyorum menümü de hafif tutuyorum ancak buraya yazamıyorum dün tartıldım 64.9 tam da burdan ayrıldığım kilomdayım ne sporumu ne tartımı ekleyecek fırsat bulamadım burayı çok seviyorum ben bir süre şu düzen işlerini halledene kadar izinde olayım mı kaptanlarım , aslında gitmek de istemiyorum
Huhuvvvvv benim bacularımm.neduu böyleeee19 Nisan menü
12.00 bulgurlu kabak yemeği,salata,2 kaşık tahin pekmez
15.30(misafirlikte)2 gofret, yarım çikolata,2 şeker
17.00 bulgurlu kabak yemeği, yoğurt
Su 2.5 3 lt arası
Ellssa Boncuk2307 Jou
Olursun canım istersenVavv bu takımda olmak vardı
Bide boğazımı tutmak
Biz de hiç istemiyoruz gitmeni. Sen nasıl istersen ama çok uzun olmasın en kısa zamanda geri dön tamam mıGünaydın kızlar ,
Sporumu da yapıyorum menümü de hafif tutuyorum ancak buraya yazamıyorum dün tartıldım 64.9 tam da burdan ayrıldığım kilomdayım ne sporumu ne tartımı ekleyecek fırsat bulamadım burayı çok seviyorum ben bir süre şu düzen işlerini halledene kadar izinde olayım mı kaptanlarım , aslında gitmek de istemiyorum
Bencede bugün kendimi frenleyip telafi edicemSinirleri bozmak yok yarın ve pazartesi toparlanma günü önemli olan telafi etmek ve dengelemek
Yarını senin için dengeleme günü olan ediyorum
İyi geceler tatlı rüyalar zayıf hanımlar
Yarın çocuklar ev derken az ugrarım buraya ama akşamına bakarım arada da bakarım ben yokken kırmızı takım lütfen hıc bir şey yıyıp içmeyın agzınıza acı biber sürerim bak
Mavi takım serbest her seyı yıyebılırsınız
Adımlar güzel menü güzel afıyet olsun:)19 nisan menü
09.30 2 yumurta ile dereotlu omlet, 2 dilim peynir, 10 zeytin, domates salatalık, 1 küçük patates kadar patates kızartması
14.30 4-5 kaşık tavuklu keşkek, 6 tane acı biber turşusu
18.00 6 kaşık sebzeli ciğer kavurma, salata
Gün içinde 2 fincan ikisi bir arada kahve, 1 fincan Türk kahvesi, 2 fincan bitki çayı
3 litre su 10.300 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18 Eki Görüntüle 3579574
Aferin sana bravoBencede bugün kendimi frenleyip telafi edicem
Menülerde bol karbohidrat ve tatlıda ola bilir seçenek çok olsun ki rahat etsin arkadaşlarMenülerde denge
Adımlarda zirve
bekliyorum kırmızı takımcım öpüyore
Ellssa
Purple58
bluegreeneyes
Tutku44
gezegenfeza
sibel_84
I Ilyusa
Cicekbocekkaktus
FitFiliz
zeyneppk
yosunlupapatya
Unuttuğum varsa mazur görün
Aa evet bu da olabılır ama mavi takımdaki arkadaşlara olsun bu, kırmızı takımcım yemesin bunlarıMenülerde bol karbohidrat ve tatlıda ola bilir seçenek çok olsun ki rahat etsin arkadaşlar
Yokya biz size ikram edelim önceAa evet bu da olabılır ama mavi takımdaki arkadaşlara olsun bu, kırmızı takımcım yemesin bunları
Diyete ek günde 30 dk yürüyüş , yemekten önce 5 dk ağırlık çalışmak , çörek otu yağı ( tercihen etken madde içeren kapsül) ün de çok faydasını görürsün . Geçmiş olsunİyi akşamlar kızlarr
Dün kan tahlili yaptırdım insülin direncim yüksek çıktı, un ve şekeri diyetimden bir süre çıkaracağım sonucu görmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?