Cok geçmiş olsun canim yaa inşallah bi an önce kurtulursun dış çok zorDişim yüzünden yanağım şişti canım, enfeksiyon varmış onun için 2 ilaç kullanıyorum ve çene cerrahisinden randevu almaya çalışıyorum. Oraya yönlendirdiler, dişin çekilmesi gerekiyormuş.
Teşekkür ederim canımMaşaAllah tebrikler canım
Ay ben mi
Eline emeğine sağlık canım
Çok güzel kaptanlık yaptın teşekkür ederiz
Canım seçelim kuralım takımları.Dil-i bitab gelince hazır olur
Teşekkür ederimBenim düzenli bir reglim yok canım, olduğumda da yoğun bir kanama olmuyor genelde. Ama regl şişkinliği değil, onu farkedebiliyorum.
Harika bir eksi canım, tebrikler.
Kaptanım çok güzel bir eksi, tebrikler.
Kaptanım muhteşemsin, tebrik ederim.
Neyse ki fazla bir artı değil canım, haftaya ikimiz de göndeririz inşallah bu fazlalıkları.
Aşırı az yemeye alıştırma vücudunu canım.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Gayet iyisin canım tebrikler.
Harikasın fezacım tebrikler.
Tekrar hoş geldin canım.
sabitsen elde var sıfır değildir. Artıya geçmemiş olmak o kadar önemli ki.
Bence kesin daha iyi olur canım, sıkma canını.
Çok fazla artı değilsin canım, hareket edince gidecektir bunlar.
Arada artılar da olacak böyle napalım, bu hafta veririz inşallah canım.
Harikasın canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Çok tebrik ediyorum canım.
Başlangıcın hayırlı olsun, aramıza hoş geldin.
Tebrik ederim canım, az da olsa eksi olmak güzel.
Bu artı bence sabahın nuru yüzünden canım, çok erken tartılınca da böyle oluyor.
Sağol kuşum, kesinlikle çok zor. Allah var ben diş yüzünden ağrı çekmedim bugüne kadar. Bu diş hem kulağa hem boğazıma kadar ağrıttı, yutkunamaz hale geldim. Çenemi açamıyordum ilaçlar iyi geldi şükürler olsun. Çekilince de kurtulacağım inşallah.Cok geçmiş olsun canim yaa inşallah bi an önce kurtulursun dış çok zor
İnşallah canımmmSağol kuşum, kesinlikle çok zor. Allah var ben diş yüzünden ağrı çekmedim bugüne kadar. Bu diş hem kulağa hem boğazıma kadar ağrıttı, yutkunamaz hale geldim. Çenemi açamıyordum ilaçlar iyi geldi şükürler olsun. Çekilince de kurtulacağım inşallah.
Teşekkürler canımmBenim düzenli bir reglim yok canım, olduğumda da yoğun bir kanama olmuyor genelde. Ama regl şişkinliği değil, onu farkedebiliyorum.
Harika bir eksi canım, tebrikler.
Kaptanım çok güzel bir eksi, tebrikler.
Kaptanım muhteşemsin, tebrik ederim.
Neyse ki fazla bir artı değil canım, haftaya ikimiz de göndeririz inşallah bu fazlalıkları.
Aşırı az yemeye alıştırma vücudunu canım.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Gayet iyisin canım tebrikler.
Harikasın fezacım tebrikler.
Tekrar hoş geldin canım.
sabitsen elde var sıfır değildir. Artıya geçmemiş olmak o kadar önemli ki.
Bence kesin daha iyi olur canım, sıkma canını.
Çok fazla artı değilsin canım, hareket edince gidecektir bunlar.
Arada artılar da olacak böyle napalım, bu hafta veririz inşallah canım.
Harikasın canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Çok tebrik ediyorum canım.
Başlangıcın hayırlı olsun, aramıza hoş geldin.
Tebrik ederim canım, az da olsa eksi olmak güzel.
Bu artı bence sabahın nuru yüzünden canım, çok erken tartılınca da böyle oluyor.
Evet canım kilolarımız yakın seninde eksin çok güzeldiTeşekkür ederim canım
Ay ben mi
inşAllah elimden geleni yaparım
burdayım
Teşekkür ederim
Başlayalım mıEvet canım kilolarımız yakın seninde eksin çok güzeldi
Geçmiş olsun arke'cimDişim yüzünden yanağım şişti canım, enfeksiyon varmış onun için 2 ilaç kullanıyorum ve çene cerrahisinden randevu almaya çalışıyorum. Oraya yönlendirdiler, dişin çekilmesi gerekiyormuş.
Sık sık girip bakıyorum canımİçimden bir ses bugün takımları kuramayacağız diyor ben geliyorum gurbet yokGurbettt42 geliyor ben yok
Liste var aslında müsait iken başlayayımBaşlayalım mı
He tamam canım ben tam bilmiyorum olayıSık sık girip bakıyorum canımEllssa kaptanımız veya Boncuk2307 kaptanımız müsait olunca kurarız inşAllah
Bende bilmiyorum ama kuralım istersen kaptanlara da kolaylık olur seçer kaptanlarından da etiketlerizHe tamam canım ben tam bilmiyorum olayı
Öyle Oluyorsa olur aynı anda denk gelmişkenBende bilmiyorum ama kuralım istersen kaptanlara da kolaylık olur seçer kaptanlarından da etiketleriz
Yaaaa annenle beraber deyince üzüldüm aslındaAnneler de laf sokmak için hazır bekliyor resmenben genelde dayak yiyen taraftaydım ya da kötü davranılan diyelim ablamla kız kardeşim birlik olurdu
Aynen canım başlıyorum o zaman hazırsanÖyle Oluyorsa olur aynı anda denk gelmişken
Foto unuttum kaptanim. Sabah mesleki bir seminerim vardi erken yollara düstüm. Unuttum acikcasi.Günaydın
Foto ve etiketlemeyi unutmuşsun sanırım
HazırımAynen canım başlıyorum o zaman hazırsan
Aynen canım başlıyorum o zaman hazırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?