Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bugun sabah 2dilim ekmek 1dilim peynir yedim dısariya çiktim,dısarda pideli köfte yedim saat 2bucukta dahada bisey yemedim onu yiyince gelince kahve ictim
Afiyet olsun canım

Ben bugun sabah 2dilim ekmek 1dilim peynir yedim dısariya çiktim,dısarda pideli köfte yedim saat 2bucukta dahada bisey yemedim onu yiyince gelince kahve ictim
Afiyet olsun canım
Ooh afiyet olsun gari. Geçen hafta bende şehir dışına gitmiştim. Orda böyle kahveler kurabiyeler havada uçtu. Şimdi efendi efendi salata mı köfte mi yiyip oturuyorum.
Kahve kalp ben bu arada bayılıyorum kahveye

Ooh afiyet olsun gari. Geçen hafta bende şehir dışına gitmiştim. Orda böyle kahveler kurabiyeler havada uçtu. Şimdi efendi efendi salata mı köfte mi yiyip oturuyorum.
Sagol canim sanada afiyet olsun
Kahve kalp ben sen degil

Tamamen kessem daha kötü olur gibi geliyor eskiye nazaran epey epey kıstım ama.. arada ufak şeyler olsa da eskiye nazaran bariz azalma var..
Canım onu demedim zaten 2gün arka arkaya olunca digerleride diyorki eee ben yemiyorum o bu şu yiyor banada haksizlik olmuyormu
Benim icin sorun yok hergun ye

Biz artık kahveye kahve demiyoruz Filiz diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…