Benim evdeki tartım her yerden 2 kg fazla tartıyor. Diyetisyenle de arasında 2 kg var.Annemle evdekiler arası 1-1,5 kg fark var
Ben yemeğimi de yedim yeme içme faslı kapandı bende. Ama akşama 1 meyvem varHee iyi bende burda
Evet yine seni andım içimden
Elmalı kurabiye kara basan gibi çöktü üstüme ya..
Tabağa 2 tane Elmalı kurabiye 1 tane çikolatalı kek geldi ben diğerlerini yemedim.. Geçen yediğimde çok üzülmüştüm..
Çayı şekersiz içiyorum ya yanındaki şekerleme çerez onlardan yemedim Elmalı’dan 1 tane yemek istedi canım onu yedim.. en azından misafirlikte ilk istikrarlı duruşumu yaptım tabağın hepsini bitirmedim
Sen siz söyle bakayım ne yedin ne yedinizEvet yedik ictik geldik
Ben bugun sabah 2dilim ekmek 1dilim peynir yedim dısariya çiktim,dısarda pideli köfte yedim saat 2bucukta dahada bisey yemedim onu yiyince gelince kahve ictimBenim evdeki tartım her yerden 2 kg fazla tartıyor. Diyetisyenle de arasında 2 kg var.
Ben yemeğimi de yedim yeme içme faslı kapandı bende. Ama akşama 1 meyvem varmenümde köfte salata vardı sende neler var kaptanım
Kendi 5 tane yerken iyi biz gariban şişkolar 1 tane yiyoruz hemen E Elif_EylulFiliz sen pizza elmalı kurabiye yaprsan herkes yapıyorcanları çekiyor
Kayışlarımın attığı günlerdeki menülerimi görsen bu menüme nazar boncuğu takardın
Ama ben listedeyken yememKendi 5 tane yerken iyi biz gariban şişkolar 1 tane yiyoruz hemen E Elif_Eylul
diyor ki dünde vardı 1 tane
Sagol canimOh sefan olsun
Ooh afiyet olsun gari. Geçen hafta bende şehir dışına gitmiştim. Orda böyle kahveler kurabiyeler havada uçtu. Şimdi efendi efendi salata mı köfte mi yiyip oturuyorum.Ben bugun sabah 2dilim ekmek 1dilim peynir yedim dısariya çiktim,dısarda pideli köfte yedim saat 2bucukta dahada bisey yemedim onu yiyince gelince kahve ictim
Afiyet olsun canım
Sagol canim sanada afiyet olsunOoh afiyet olsun gari. Geçen hafta bende şehir dışına gitmiştim. Orda böyle kahveler kurabiyeler havada uçtu. Şimdi efendi efendi salata mı köfte mi yiyip oturuyorum.
Kahve kalp ben bu arada bayılıyorum kahveye
Tamamen kessem daha kötü olur gibi geliyor eskiye nazaran epey epey kıstım ama.. arada ufak şeyler olsa da eskiye nazaran bariz azalma var..Ama ben listedeyken yemem
Canım onu demedim zaten 2gün arka arkaya olunca digerleride diyorki eee ben yemiyorum o bu şu yiyor banada haksizlik olmuyormuTamamen kessem daha kötü olur gibi geliyor eskiye nazaran epey epey kıstım ama.. arada ufak şeyler olsa da eskiye nazaran bariz azalma var..
Sagol canim sanada afiyet olsun
Kahve kalp ben sen degil
Ohhh sefamiz olsun
Emojiyi unutmuşsun
Emojiyi unutmuşsun
Biz artık kahveye kahve demiyoruz Filiz diyoruzOoh afiyet olsun gari. Geçen hafta bende şehir dışına gitmiştim. Orda böyle kahveler kurabiyeler havada uçtu. Şimdi efendi efendi salata mı köfte mi yiyip oturuyorum.
Kahve kalp ben bu arada bayılıyorum kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?