- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Az konustuk dün bugun daha cok konusuruzreytingler düsmüsevet sevgili yapım ekibi bunu önunuze alın bir düsünün nerede hata yapiyoruz
![]()
Arada kavga da ederiz gostermelik reytingi artırırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az konustuk dün bugun daha cok konusuruzreytingler düsmüsevet sevgili yapım ekibi bunu önunuze alın bir düsünün nerede hata yapiyoruz
![]()
Hiç gerek yokAfiyet olsun. İki öğün mü yapıyorsun canım? Yarın kabak detoksu yapayım diyorum 3 gün?
Spor yapmiyorsan diyet yapalimZipzipimlan fülüzün adını gorerekten geldim akıştaselam edeyim dedim spor uapma gibi bı niyetim yok yanlış anlasolmasin
![]()
Kaptan sen bu işi biliyonAz konustuk dün bugun daha cok konusuruz
Arada kavga da ederiz gostermelik reytingi artırırız![]()
yok kuzum ondan degilAkşam bendr yoktum![]()
Bak yarın pazartesi bende basliyayim diyorum dün anamdan yeni geldim oteberi koymuş. Bugin onlarin tadına bakayım da yarın baslayabilirimSpor yapmiyorsan diyet yapalim![]()
Kavga işi bendeAz konustuk dün bugun daha cok konusuruz
Ahahahha Allah seniyok kuzum ondan degil
yandaş bir produksiyon var hep ondan hep ..
reytingler ondan düşüyor
napacagız bilmiyorum
cuma günü ezecegizzz baska care yok![]()
En son öyle gözükmüyordu kabak bana patladıKavga işi bendeminik melegime satastim zaten oda bişey derse burdan ekmek çıkar bıze
![]()
Tamam gel yarin baslayalim :)Bak yarın pazartesi bende basliyayim diyorum dün anamdan yeni geldim oteberi koymuş. Bugin onlarin tadına bakayım da yarın baslayabilirim![]()
Tamam davet ettim minigiKavga işi bendeminik melegime satastim zaten oda bişey derse burdan ekmek çıkar bıze
![]()
Senin canın reyting ay pardon kavga istiyor demekKavga işi bendeminik melegime satastim zaten oda bişey derse burdan ekmek çıkar bıze
![]()
gostermelik kavga gercege donusur allahım sen muhafazaAz konustuk dün bugun daha cok konusuruz
Yanlış zamanda mi geldimTamam gel yarin baslayalim :)
Tamam davet ettim minigi
Saka bir tarafa yaklasik 2.5 yildir tanıyorum minigi yabanci değil![]()
Bence en doğru zamanda gelmişsinYanlış zamanda mi geldimbence doğru zamandı 82 olup geldim.
![]()
Yook yok dogru zamanda geldin canimYanlış zamanda mi geldimbence doğru zamandı 82 olup geldim.
![]()
Keşke "65 oldum size ihtiyacım kalmadıBence en doğru zamanda gelmişsin![]()