- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
Allah bağışlasın canım benim oğlum bebekken çok kulak enfeksiyonu oluyordu 2 yaşındayken tüp takdırdık tek kulağına bir daha hiç yaşamadık. Tekrarlarsa aklında olsun çok basit bir operasyon6 buçuk yaşında canım 2015 dogumlu
Çok çok geçmiş olsun canım hadi şimdiden afiyet olsunİyiyim canım sadece biraz mide ağrısı var ama o da normal. Sabah olsun güzel bi kahvaltı yapayım diye bekliyorum
Kur'an çarpsın değil kıztamam söz fransa çikilotları istemicem de hele kimse görmez
Sorma canım ya birde 1 saat hastanede bekledik kontrol için gitsek bile inşallah fayda eder birde alerji ilaci vermiş onu anlamadım neden verdiÇocuklar iyi olsun canım başlarsın tekrar sıkma canını
Bizde de hep öyle oluyor soğuk algınlığı ilacı veriyor 1 hafra sonra daha beter halde hastaneye gidiyoruz
İnsalalh bir şey çıkmaz canım ya hastaneler kaynıyorGecmis olsun canimya bizim kizda diyor bakalim karnim agriyir diyoda
Üstü kapalı biraz söyleyebilir misin durumu eger sorun olmazsa nedir olayAbla baska seyler var abla bukadar soyleyim sana
Sağol canım ilk defa başımıza geldi bizimde uzun süren öksürük grip sonrası olabiliyormusAllah bağışlasın canım benim oğlum bebekken çok kulak enfeksiyonu oluyordu 2 yaşındayken tüp takdırdık tek kulağına bir daha hiç yaşamadık. Tekrarlarsa aklında olsun çok basit bir operasyon
Çok çok geçmiş olsun canım hadi şimdiden afiyet olsun
Biseyler donuyorda hayirlisiÜstü kapalı biraz söyleyebilir misin durumu eger sorun olmazsa nedir olay
He bir kerelik biseyse olmaz tabi canım tekrardan geçmiş olsunSağol canım ilk defa başımıza geldi bizimde uzun süren öksürük grip sonrası olabiliyormus
Malasef doğruDoğruysa dogru diyin benimkisi doğru
Çok teşekkür ederim canımHe bir kerelik biseyse olmaz tabi canım tekrardan geçmiş olsunöpüyorum kuzunu
Malasef doğrubelkide hiç arkadaşım değilmiş ben öyle görmüşüm
Sihirli küre istiyorum şu anBiseyler donuyorda hayirlisi
Hayirli aksamlar canim
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede iyileşirHümayi doktora getirdim antibiyotik kulak iltihabı dedi doktor antibiyotik baslayacakmisiz
Planlarında diyor bu ay çok plansız şeyler oluyorDoğruysa dogru diyin benimkisi doğru
Sağolasın pikam
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede iyileşir
İş ortaklığımı külliyen yalanDoğruysa dogru diyin benimkisi doğru
Kız nasıl oturayım kendime ayıracak yarım saat bulsam şükrediyorum
Geçmiş olsun ablacım inşallah geçer hemenGecmis olsun canimya bizim kizda diyor bakalim karnim agriyir diyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?