hah aynen gülüm zaten eşin de üzülmüştür o da mutfağı banyosu yenilensin daha güzel olsun ister ama erkekler çok belli etmez , ikiniz de hiç üzülmeyin ileri de allahın izniyle mis gibi yaptırırsınız istediğinden bile güzeli olur inşallahKesinlikle hak veriyorum fırsatçılar çok. Aslında kenarda bu masrafı karşılayacak para var ama eşim kadar güvenli biri bile bu parayı harcamaya korkuyorsa uzulmenin anlamı yok dedim. Yavaş yavaş hallederiz olmazsa arada bakiniriz tabi ki. Teşekkür ederim
Bak zamlı bir paket pecetem var seve seve veririm sanaUmarım patlamaz
İkiz dogurursun inşallah diyeceğim de bu pahalilikta kıyamadım sanaAbla ben bombayı dün patlattım alintilari patlatıcam dedimdi tartı alintilarini paylaştım
Nereden geliyor bu kin öfke hırs benim baklava göbeğimden daha kıymetli de bakım heleGöbeğini ellemeyim şimdilik twistle sen onu ...
Benim hedefim pastel onu geçtim mi senin tüm vücudun baklava dilim olsa dönüp bakmam.
ne yani bu saate kadar boş boşuna mı bekledik cruella filmimi bile açtım 1 dk izlemedim bak yaaa hayal kırıklığı yaşıyorum şu anAbla ben bombayı dün patlattım alintilari patlatıcam dedimdi tartı alintilarini paylaştım
İkiz dogurursun inşallah diyeceğim de bu pahalilikta kıyamadım sana
Biz de merakla bekliyoruz gele gele destanla gelmiş.
Vallahi bu iş artık danışıklı dövüşe döndü diyorum ve susuyorum bu kadar kişinin aynı anda kafasını dinleyesi gelmesi aklım almıyor mantigimda almıyorKıslar biraz kafa dinlemeye eve çocuklara odaklanmam lazım zaten diyet modundan çıktım maalesef bir gün geri dönmem umuduyla kendinize iyi bakın
Bu saatten sonra beni aramızda erkek üye var dese canlandıramaz öyle bir yikimdayimne yani bu saate kadar boş boşuna mı bekledik cruella filmimi bile açtım 1 dk izlemedim bak yaaa hayal kırıklığı yaşıyorum şu an
bana ne yaaa başka dedikodu bomba uydur bir şey patlat beklentimiz karşılansın
Bomba demedim ki kuzum benim alıntı patlatıcam dedimHiiiiiiiii bombacı hatunda geldipatlat hadi bekliyoruz
valla ben de anlamıyorum susuyorumVallahi bu iş artık danışıklı dövüşe döndü diyorum ve susuyorum bu kadar kişinin aynı anda kafasını dinleyesi gelmesi aklım almıyor mantigimda almıyor
İkiz olacakmış deBomba demedim ki kuzum benim alıntı patlatıcam dedimdaha ne bombası patlatayim
osmanlının çöküşü gibi çöktük beeeeBu saatten sonra beni aramızda erkek üye var dese canlandıramaz öyle bir yikimdayim
Kiz ben onuda görmedim seçmelerden benim kızın çisiyle uğraşmaktan o ara ne tartısı paylaştın kiBomba demedim ki kuzum benim alıntı patlatıcam dedimdaha ne bombası patlatayim
Ama abla ne yazicami açıkça söyledim merak uyandırmadim kiİkiz dogurursun inşallah diyeceğim de bu pahalilikta kıyamadım sana
Biz de merakla bekliyoruz gele gele destanla gelmiş.
Sizin tartilarda uzunca yorum yaptım o canım yaKiz ben onuda görmedim seçmelerden benim kızın çisiyle uğraşmaktan o ara ne tartısı paylaştın ki
Şimdiye kadar güldük eglendikte neyse yani ard arda olması zaten pufff sustumvalla ben de anlamıyorum susuyorumbenim de ara verdiğim zamanlar oldu ama hiç üyelik iptal etmedim. bir de arda arda nedir bu anlamadım
Abla benden daha malzeme çıkmazne yani bu saate kadar boş boşuna mı bekledik cruella filmimi bile açtım 1 dk izlemedim bak yaaa hayal kırıklığı yaşıyorum şu an
bana ne yaaa başka dedikodu bomba uydur bir şey patlat beklentimiz karşılansın
Bihterden Hürreme geçiş yaptik desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?