- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tesekkur ederim canimCok begendim canim menunu, hem doyurucu hem cesitli hem de diyete uygun. Afiyetolsun
Aşırı incelti iç bacak takı yağların düşmanı yürümek.. sağlık problemin yoksa kesinlikle tavsiye Ederim ..Çok saçma olacak ama bu kadar adım inceltti mi bacakları? Çünkü bacaklarım çarpı ben
olsun canım dışarıdaymışsınSagol canim. Oglenki atistirmalik kotu oldu ama insallah yarina dahaiyi bir menuyle gelcem
ya aslında bayılırımsana yollayalım sen ye
canım yapabildin miEvet ya kaç gün emekle verdiğim kiloyu bu wc yüzünden geri aldım
e bak diyete uydur o zaman :) bir iki tane al haşlanmış, kakao hindistan cevizi vs ile karıştır ye kahvenin yanına yarın :)Ben şeker kullanmıyorum canım
Evet ben de kullanmistim probiyotik cidden sorunu cozuyor. Ben kefirin de ayni etkiyi gosterdigini deneyimledim duzenli kullaninca tabiAnladim canim. Pribiyotik denedin mi hic? Eczaneden recetesiz alio gunde 1 tane pribiyotik kapsul veya sivisibda icebilirsib. Superbagirsak calistiriyor.
Ay yok yok katır gibiyim :)) ben havalar bu kadar soğumadan akşamları bir saat yürüyordum ama şimdi diyet eşliğinde yürüyünce fark görürüm inşallahAşırı incelti iç bacak takı yağların düşmanı yürümek.. sağlık problemin yoksa kesinlikle tavsiye Ederim ..
Coooook az ama olsun :) kilit açıldı en azından tövbe tövbecanım yapabildin mi
Ben onu sade yerim severim de ekmek bile yemezken kestane yemek zor geliyorolsun canım dışarıdaymışsın
ya aslında bayılırımama Adanadan dönerken yedim isteğim yok şu an birkaç hafta idare eder
canım yapabildin mi
e bak diyete uydur o zaman :) bir iki tane al haşlanmış, kakao hindistan cevizi vs ile karıştır ye kahvenin yanına yarın :)
Geliyorum arkandan kaptanim. Hem dedigini hem yaptigini yapalimAşırı incelti iç bacak takı yağların düşmanı yürümek.. sağlık problemin yoksa kesinlikle tavsiye Ederim ..
Ay yok yok katır gibiyim :)) ben havalar bu kadar soğumadan akşamları bir saat yürüyordum ama şimdi diyet eşliğinde yürüyünce fark görürüm inşallah
Cok saldim ya. Gecen carsidatam alisveristen cktim. Magazanin onunde isyerinden arkadasimi gordumve o an dank etti. Dedim 1 aya ise donuyorsun bu haal neolsun canım dışarıdaymışsın
ya aslında bayılırımama Adanadan dönerken yedim isteğim yok şu an birkaç hafta idare eder
canım yapabildin mi
e bak diyete uydur o zaman :) bir iki tane al haşlanmış, kakao hindistan cevizi vs ile karıştır ye kahvenin yanına yarın :)
Ohhh maşallah
Harikasın canımGeliyorum arkandan kaptanim. Hem dedigini hem yaptigini yapalim
Supeersin kaptancim. Fit kaptan
Tabiki haklisin canim. Dogal pribiyotik sonuctaEvet ben de kullanmistim probiyotik cidden sorunu cozuyor. Ben kefirin de ayni etkiyi gosterdigini deneyimledim duzenli kullaninca tabi
Gecen bana daolmustu. Cok fena. Canim kimyonu suyla hasla ve ic baya faydaediyor. Cok guzel tadi yok ama3 gündür gazman gibi dolanıyorum,
Faydası olacak herşeye açığım ya bağırsaklar öyle bir hareketli ki gece bile rahat uyutmuyorGecen bana daolmustu. Cok fena. Canim kimyonu suyla hasla ve ic baya faydaediyor. Cok guzel tadi yok ama
20 bin adımların sayesinde kızlar diyet tek başına asla yeterli değil spor şart ve ben bütün gün yatan bir insandım eski halimi atsam şok olursunuzSupeersin kaptancim. Fit kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?