- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Geçmiş olsun cnmsol omzum ağrıyor boynuma doğru. incindi herhal. masaj yapayım biberli jelle
AaaKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Afiyet olsun cnm
Tamam kaptannn@Aijoo
Kahve __Kokusu
Kaptanlarim bildirimlerinizi yarin özelden fotografli ve nikli bekliyorum
Diger bildirimlerde fotografa gerek yok
Bildirimleri en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Elhan
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
@Sonsuz umut
@bluegreeneyes
60kiloyum
pastelfit
menekse_kokusu
@limonlutarcinlikek
@masal3487
@DeryaOnDiet
saol tatlım. biberli jel kalmamış ama fastjel sürdük. üzerine sıcak havluGeçmiş olsun cnm
Aaabaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin canım
Afiyet olsun cnm
Tamam kaptannn
Geçmiş olsun rabbim şifa versinBen size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Ondan mı şişip duruyorum benkızlar yarın dolunay
@dolunaydagel misafirlikte neler yedin, menüyü bekliyorum
Hedef60kgolmak sende ugrayamadin akşam canim
@bluegreeneyes dünden beri hiç girmedin. Takima girdin lutfen aktifleş, menü ve spor bekliyorum
@Sonsuz umut menü ve spor bekliyorum canim
askrhpozitif canim kendini cok zorlama lutfen sen artik iki canlisin
Hoşgeldin canım nasılsınHerkesee iyi gecelerrr canlar nasılsınız ?
ne var ne yok?
herkes iyi mi ?
çok özledim sizi ama hep duamdaydınız
Hoşgeldin ZeynepcimHayirli pazarlar hanimlar nasilsiniz
Bu sefer kesin geldim dun tartilip saglikli beslenmeye basladim artik burdayimBu hafta free takilirim sonraki hafta yarismaya girerim inşallah
Dun aksamdan beri gecmisi okuyorum cok birikmis giden arkadaslara üzüldüm inşallah dinlenip gelirler
Yaa gecmis olsun canim zorlama kendini
Şifa olsun kaptancim3.doz Aşımı da oldum
Ben bir kere daraltirdim anında yapıp verdi ama yerine göre değişiyor idareten ip dolayabilirsin alyansinaKızlar birşey sorucam alyansim parmagimdan düştü düşecek daraltirma yapmam lazım hiç yaptıran oldumu bu işlemi kısa sürede bitiyor mu beklemek gerekiyor mu
Geçmiş olsun canımsol omzum ağrıyor boynuma doğru. incindi herhal. masaj yapayım biberli jelle
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versinKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Teşekkür ederim. Bugün sorunsuz içtiBol bol içsin. Şifa olsun.
Sagol canimŞifa olsun kaptancim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Ondan mı şişip duruyorum ben
Hallettim kaptancim merak etme
Hoşgeldin canım nasılsın
Hoşgeldin Zeynepcim
Şifa olsun kaptancim
Ben bir kere daraltirdim anında yapıp verdi ama yerine göre değişiyor idareten ip dolayabilirsin alyansina
Geçmiş olsun canım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin
Naisl bir kiste ki
Birden rehavete kapıldın galiba canım.Ben fena cozuttum kızlar ssabah ve akşam iki öğün yiyorum ogunlerim öyle abartılı geçmiyor lakin akşam çay yani tarzı şeyleri fazla abarttım
Sabah ekmek iki dilime çıkmışNaisl bir kiste ki
Diğer gebeliklerimde ilkinde 10 kilo ikincisinde 5 kilo vermiştimBirden rehavete kapıldın galiba canım.daha yolun başındasın toparlarsin inşallah. Diğer gebeliklerin nasılsın geçti? Kilo alimin nasıl oluyor genelde
Akşam pilav makarna ya da çorbadan birini seçiyorsun demi ?Sabah ekmek iki dilime çıkmış
Akşam pilav makarna var
Cevizler bademler
Öğle öğünü serbest ama foto atıcam onay verirse yicem
Akşam ara öğünü, labne galeta ohh
Abur cabur zararlı seylerse yeme? Ceviz badem ye biraz. Kontrol altında tut kilonu canım. Bebeğe sana faydalı şeyler tüket.Ben fena cozuttum kızlar ssabah ve akşam iki öğün yiyorum ogunlerim öyle abartılı geçmiyor lakin akşam çay yani tarzı şeyleri fazla abarttım
İyimisSabah ekmek iki dilime çıkmış
Akşam pilav makarna var
Cevizler bademler
Öğle öğünü serbest ama foto atıcam onay verirse yicem
Akşam ara öğünü, labne galeta ohh
Aaa nasıl yani hiç almadın hep verdin mi ?? Bebeklerin kilosu nasıldı? Senin kilon çok muydu o zamanlarDiğer gebeliklerimde ilkinde 10 kilo ikincisinde 5 kilo vermiştimbunda Alicam sanırım
Aman dikkat et canim bir iki günden birsey olmaz ama sureklilik haline gelirse kotuBen fena cozuttum kızlar ssabah ve akşam iki öğün yiyorum ogunlerim öyle abartılı geçmiyor lakin akşam çay yani tarzı şeyleri fazla abarttım
Afiyet olsun canimMerhabaa..
10.30 2 dilim sucuklu yumurta 1 glutensiz pankek(hiç beğenmedim tadını)3 zeytin 1 dilim peynir bol yeşillik
15.00 1 nescafe 1 hurma 5 badem
18.30 6 yk ıspanak 2 yk yoğurt 2 yk patates püresi
Zipzip- Kahve __Kokusu
2 litreye yakın su
Aynen canım şuan kestane çekirdek tatlı ve çay bu dörtlüsnu bırakmam lazimAbur cabur zararlı setlerse yeme? Ceviz badem ye biraz. Kontrol altında tut kilonu canım. Bebeğe sana faydalı şeyler tüket.
Tabi bir kase çorba, 1 küçük fırın oatate, 3 kaşık pilav veya makarnadan biri seçilecekAkşam pilav makarna ya da çorbadan birini seçiyorsun demi ?
İyimisbende gitsem diyorumm diyetisyene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?