- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aman aman cok harika bir değişim yaaa tebrik ederimmmTeşekkürler.
![]()
Olcu aliyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman cok harika bir değişim yaaa tebrik ederimmmTeşekkürler.
![]()
Seni vermem çok emek verdim sa naTovbeeeekazanirsan beni ver tek arti benim
Onu yöneticiler ekleyebiliyor galiba canim duruma gore isteriz olmazsaKonuyu açarken anket ekleyebiliyorsun ama sonradan eklenebiliyormu onu bulamadim
Hoşgeldin arkadaşımAman aman cok harika bir değişim yaaa tebrik ederimmm
Olcu aliyor musun
Bacim kaybettikSeni vermem çok emek verdim sa naumudu versen 1 wclik işi var bakmışsın cumaya eksi 2 ondanda vazgeçemem
bakicaz hele kazanak bugun cuma kupa için babam olsa tanımam harcarim
![]()
Cuma gunu ismarlarim sana buzz gibi suYaninada su iyi gider![]()
Sans yumurta da iyi gelmişti sanki tok da tutar missKaptana sozum var 68 i gorecegim napak kabak candir gerisi heyecan yada greyfurt mu siparis etsem dilosum ne dersinFitt_anne
kız vallaha bizim kırmızı takımdan biri değilse benim yeğenin ortağını dolandırıp, yeğenime en az 500 bin tl giydiren ablamların araba v.s. hemen satışa çıkarmasına sebep olan , yok anam bacım , mavi takıma ajan değilim, sadece üzgün stresli ağrılı ve reglimKulağımdan tutup getireydiniz benene
Acaba sen karşı tarafın içimize soktuğu ajan mısın
![]()
Günaydın harikasın ama aklımız sende kaldı.
Sağol canımGecmos olsun canim
Bende hiç bir işe odaklanamiyirunZipzip- açıkla artık. Spor yapmam lazım çok gerildim. Kim kazandı.![]()
Guzel canim daha cok spor ve kacamaksiz menu ile daha cok eksi bekliyorum cumaya olurmu
Kazaninca dondurma yiyecemCuma gunu ismarlarim sana buzz gibi su
Sağol canım ya kusura bakmayın fırsatım yoktu dünde düğün vardı kapıda kiracının onunla ilgnedik evi tpliyimda geliyorumGünaydın harikasın ama aklımız sende kaldı.![]()