Canım benim teşekkür ederim.Hocam üzülme arada bizlerde yapıyoruz bu dalgınlığı .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim teşekkür ederim.Hocam üzülme arada bizlerde yapıyoruz bu dalgınlığı .
A aaaa aaaa ben bunu yeni gördüm. Kaptan dedik bağrımiza bastık. Geldi maynak dedi.Manyaga bak![]()
Rica ederim ne demek hocam benim,omega filan kullanmak lazım herhalde beyin bazı olayları resetliyor başka olaya yer açıyor..Canım benim teşekkür ederim.hafızami beslemem lazım.
![]()
Günaydın canım nasıl oldun?güzel menü sporun da süper![]()
Hepsini bitiriyorAzını kim yiyor?
Bendede var unutkanlik bu ara cok fazla sey unutuyorumKaporta eskidi sorun değil de beyin de error verince 26 yaş dememin bir numarası kalmadı gibi sanki![]()
Günaydın nasıl oldungüzel menü sporun da süper![]()
Geldi mi arka arkaya geliyor hanımcim.Bende yaşıyorum unutkanlık oluyor bendede,artık yaşlarıda alıyoruz hocam gayet normal yani..
Az önce çoğu dedin. Kaçmaz Şahan gözlerimden. Seni gofretçi yitik şifacı seni.Hepsini bitiriyorbende yuh naptin diyom sanane yerim diyor
İyice saldi kendini![]()
Geliyor maalesef hocam dikkat etmemiz lazım artık.Geldi mi arka arkaya geliyor hanımcim.
Bir defasında okula arabayla gidip otobüsle eve dönmüştüm.![]()
Damak nestle miHatta dün kalori değeride vardı tırstım görünce bir ara bizdede öyleydi ben daha çok aşırıyordum almıyorum şimdi alırsamda 1 tane bitterli gofretten alıyorum..![]()
Ha ha Ben de geçen gün markete gittim arabayla. Alışveriş yaptım eve yürüyerek döndüm.Geldi mi arka arkaya geliyor hanımcim.
Bir defasında okula arabayla gidip otobüsle eve dönmüştüm.![]()
Yooo gerçekten yemiyorumAz önce çoğu dedin. Kaçmaz Şahan gözlerimden. Seni gofretçi yitik şifacı seni.![]()
Ben normalim o zamanBendede var unutkanlik bu ara cok fazla sey unutuyorum
Sonra aklima geliyor bunu yapacaktim diyorum
Ülker gofretler varya ondan yedimm
Dün çikolata foto armışÜlker gofretler varya ondan yedimm![]()
Çağın hastalığı artık bu unutkanlıklar çoğu insan yaşıyor bunu,hayatın getirdiği koşturmacalar telaşlar filan.Ben normalim o zamanvitaminler hep çakma sanırım baksana işe yaramıyor tatlım
![]()