• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sen pes etme 1-2 gidecek inşallah bak bana 1 ileri 2 geri :KK70:
ama gidiyor yavaş yavaş da olsa
Tabi canım illaki gidecek, biraz da sabırsızız🤦‍♀️
Aslansin 🐯 sin yaparsın sen.(sporunu yap sonra depresyona girersin)😘
😂😂😂valla yaptım, spordan sonra duşa girdim😁
Gaz lambasını al başla 😆😆
Senin yüzünden 1 saat tempolu yürüş yaptım. Hemen de gaza geliyorum:rolleyes:
Eline sağlık canım 🥰
merhaba arkadaşlar çok şaşırdım kaptan olmuşum :KK70: teşekkür ederim umarım iyi olur herkes için ben müsaitim sanırım seçmeleri yapabiliriz
Tebrik ederim canım 😍
Sagol canim biz ilk ciktigimizda eksi 5ti, donene kadar eksi 9 oldu. Ruzgar cok fazla
Amanııın çooook soğuuuk🥶
Hoşbulduuuk:KK6::KK6:

♥️♥️ Kırmızı Takımın ♥️♥️ Azimli kızları
:KK19:

Bu hafta menü, su, spor ve adımlarımıza gereken özeni gösterip haftayı galip kapatmaya var mısınız ??
:KK73:

@60kiloyum
ugurbocuuu ugurbocuuu
@aytozuvegece
@sardunya1038
@sara_28
@aypare ackerman
@masal_19
@Migim
Eveeeeeeeeettttttt✌

cağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz :D
Cordelia Cordelia
fesang fesang
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
pastelfit pastelfit
O oya17
Elhan Elhan
Amine Busra Amine Busra
dolunaydagel dolunaydagel

cağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz :KK70:
Cordelia Cordelia
fesang fesang
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
pastelfit pastelfit
O oya17
Elhan Elhan
Amine Busra Amine Busra
Kaptanım hepimize başarılar. Tahmin ediyorum bu hafta güzel eksiler olacak.
Olleeey💙💙💙💙💙💙

cağğğnımmm kızlar bu benim ilk kaptanlığım gerçekten kendimi çok sorumlu hissediyorum size güveniyorum ve inanıyorum beraber başaracağız bol su içiyoruz karbonhidrattan uzak duruyoruz ve hareket ediyoruz hep istediğimiz zayıflığa ulaşmak için büyük bir adım atma etkinliğine hoşgeldiz :KK70:
Cordelia Cordelia
fesang fesang
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
pastelfit pastelfit
O oya17
Elhan Elhan
Amine Busra Amine Busra
Canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun kaptanlığın. İnşallah ben de eksiye düşerim mahcup etmekten hiç hoşlanmıyorum

Back
X