- 15 Kasım 2020
- 13.106
- 71.800
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ne manyak rüyalar gülüyorum mini dizi gibi arada uyanıp uyuyunca devam ediyor üstelik :))))İyi geceler abla görmezsin inşallah rüyanda![]()
Teşekkürler canımOo çok güzel eksi tebrikler canım![]()
allah rahatlık versin gülümBende yatıyorum iyi geceler kızlar![]()
Ayakların dert görmesin aşkomm
iyi geceler iyi dinlenmeler dileğimmAdımlarımida tamamladığıma göre köşeme çekilebiliriyi geceler canlar
![]()
Aaaa şok oldum benim hiç öyle olmuyorben ne manyak rüyalar gülüyorum mini dizi gibi arada uyanıp uyuyunca devam ediyor üstelik :))))
telefonu kıza mı verip yürüttün ben mi anlayamıyorumAz daha adımları unutuyordum kızım ayağım ağrıyor anne diyor o kadar kapılmışim ki kurban olurum diyorum adımlarına![]()
A yok kız yemin ederim asla öyle bişey yapmam tam adımları gönderecekken o arada dedi bende adımlara o kadar kapılmışim ki şaşırdım neyden neyi çıkardın giiitelefonu kıza mı verip yürüttün ben mi anlayamıyorum![]()
![]()
bu arada ben de teli şarj da unuttumdu gece 12 de de adımlar sıfırlanıyor yollıyayım bari:)
benim zihnim farklı çalışıyor her anlatılanı görmüş gibi canlandırıyor da , bazen o kadar çok rüya görüyorum ki yoruyor resmen beni , bazen de hatırlamıyorum bile ama içim de hisler tuhaf oluyor mutluluk yada ne gördüysem ona göre kaygı v.s. allahtan çabuk çıkıyorum o hislerdenAaaa şok oldum benim hiç öyle olmuyor![]()
Yapmam ben öyle şeyler. Uymam onlara.seni bekliyorlar bir de acunumuz gelsin de yeni yeni şeyleri kafa kafaya verip ayarlıyalım diyeeeee![]()
![]()
![]()
içim fesat demek kiiiiiA yok kız yemin ederim asla öyle bişey yapmam tam adımları gönderecekken o arada dedi bende adımlara o kadar kapılmışim ki şaşırdım neyden neyi çıkardın giii
Aynen Allah korusun çıkmasaydın arada insan illa kötü şeyler görüyor maazallah psikolojin bozulurdubenim zihnim farklı çalışıyor her anlatılanı görmüş gibi canlandırıyor da , bazen o kadar çok rüya görüyorum ki yoruyor resmen beni , bazen de hatırlamıyorum bile ama içim de hisler tuhaf oluyor mutluluk yada ne gördüysem ona göre kaygı v.s. allahtan çabuk çıkıyorum o hislerden
Tam adımları unuttum yollamayı dedim o da ayagini6bi yere çarptı geldi ayağına kurban olurum diyeceğime adımlara diyorum tirlattim beniçim fesat demek kiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
cidden ben öyle anladım yazdığından![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olsun bene neeeee ben yeni duyuyorum istediğim gibi şok geçiririm amanınnn yeni kurallar diyeeeYapmam ben öyle şeyler. Uymam onlara.
Şaka bir yana eski kurallarımız onlar yeni değil.![]()