• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biz diyete başladık her ay kilo kontrolü olacak. Kan değerlerinde sıkıntı yok canım o yüzden takviye vermedi. Ama bağışıklık ve gelişmesi için reçeteli mama yazdı çikolatalı süt şeklinde. Onu da kızım nazlanarak 3 4 yudum içiyor. Halbuki günde 3 şişe içmesi gerek

Rahatsızlığı yoksa kafaya takmamak en güzeli canim

Canim diyete başlayınca bazı şikayetler geriledi o yüzden öneriliyor

Evet. 1 yaş doğum gününde 6. Hastalık oldu o günden sonra 2 yasa kadar egzama geçmedi atopik dermatit dendi. Allerji testlerinde hiç birsey çıkmadı. Ben aylarca beslenme ve metabolizma ya götürdüm hersey normal. Babası zayıf o yüzden genetik dediler. Amaaa gastro ya götürdüm doktor direkt muayene ederken colyak dedi. Kan da ve genetik de çıktı ama çok erken teşhis edildi bağırsaklarda bozulma yok. Karın şişliği 2 3 aydır var

Ben de çok dikkat ederim hiç kimyasal görmez ve tüm kıyafetler %100 pamuk gerseyini utulerim yine de geçmemişti egzema. Sonra bioderma nin atoderm kremi gecirdi ama şimdi de diyette kaçamak olursa dokuntuler yeniden geliyor

Canim toparlayıcinin markası ne paylaşabilir misin
Marka yok canim. Mahalledeki tuhafiyeden aldim. Benim gibi kg veren bir kadin pentiden öneriyodu orasi pahalı geldi bana.

Back
X