• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zeynoşum ilk iki gün 900 gr gitti. Hep öyle devam edecek diye bol keseden attım ama durdu bebeğim ya ...fazla da vermem diyor bizim totiş :mad: bari bir yüz gramcık daha kurtarabilsem ağzı düz olurdu. Bir kilo verdim derdim. Dur bakalım nolacak tamamen sürpriz benim için de. Normale dönünce almaktan korkuyorum şu an. Çok dikkat ediyorum.
Ablam ya evet o anda hepimiz gaza geliyoruz aç kaliyoruz ama sonrası daha çok zor oluyor.hemen kilo alan da var almaya da var inşallah verdiğini hemen almazsın.vucudunu strese sokma😘

Evet ben bir elma ve yeşil çay ekliyorum. Gün boyu iciyorum. Yarın yapacağim. Vücutta fazla su varsa atıyor. Hem de vitamin. ♥️
Bu sayfadan bir arkadaş vermişti kimdi acaba ödem attrıcı birşeydi dün yaptım içtim hatta.

Ben 40 yaşından sonra hiç o şanslı metabolizmaya sahip olanlardan olamadım..hep bir çaba.
Yediğimiz besinleri değiştirelim bu mantıkli canım. Minik minik verelim de almayalım ona bile razıyım. :confused:
40 yaşlarınds filanda çok iyiydim hocam,bir aldım bir verdim ldığımds kuş kadar bişi oluyordu hep.
Ayen arada değiştirmek lazım faydası kesin olur..

Gunaydin diyemedim sagda solda gezdim geldim kafam ne zaman rahata erse birseu oluyor hayir olsun ne deyim. Dedem anjiyo olurken komplikasyon gerceklesmis beyne pihti atmis suan yogun bakimda. Herkese de küs oldugu icin garip bir durum babamlar gitti bakalim duruma gore bjzde beklemedeyiz. Kuzenin oglunun beynine minik bir cihaz taktilar sabah insallah toparlar sifa olur :dua: Kizimi goturdum kan verdik ilk etap icin cok kotu degil ozel mamayla toparlayabiliriz dedi colyak icin olan kan ciksin haftaya endokrin ve gastronomi gorecek .

Ayy ne cok anlattim be bdv ye mi gidip yazsaydim ki :KK43:
Canım ya çok büyük geçmiş olsun.rabbim hepinize şifa versin

Sağlıkla büyüt inşallah kuzum ♥️ yanlış anlamazsan tecrübelerime dayanarak birşey paylaşmak istiyorum. İlk bebeğimi 10 sene önce doğurdum illa ki yaşım da küçüktü kırkım çıktı hemen beslenmemi azalttım. Kızım beni 5.5 ay emdi. Sütüm kesildi bende genetik sandım annemin de öyle olmuş. Şimdi ikinci bebeğimi kucağıma aldım 9 aylık oldu ve 7 .aya kadar yedim 😐 sütüm kesilmedi kızım için hep bir vicdan yapıyorum. Acaba yeseydim kesilmezmiydi diye 😔tabi süt işi nasip ne kadar kısmeti varsa o kadar içiyor bebekler. Eğer sütünün azaldığını goguslerinin yumuşadigini hissedersen çok kesme yemeyi derim ben 🥰 umarım az yiyiip bol ve yağlı sütün olur 😘❤️
Yaa 😔 sütümün kesilmesinj hiç istemiyorum aslında. Çünkü mamayı sevmediği için tamamen bıraktık. Sadece anne sütü ile besliyorum.
Aslında şok diyetler yapma niyetinde de değilim, biraz daha kontrollü yemek yesem yeter bana. Haftada 100 gr bile versem kâr. O yüzden motivasyon olur diye düşündüm burası.

Ben iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbat 😢 şeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş 😥 daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Aaaaa çok çok geçmiş olsun canim

İşin içine şiddet girdimi düzelmez artık,hep söylerim çocuk evliliği kurtarmaz diye.
Bazen çocuklar i.in katlanıyor kadımlarımızda düzelirmi bence pek mümkün değil.
Hiç bir kadın bunu hak etmiyor.
Aile her zaman evladının arkasında duracak.
Kesinlikle abla şimdi boşanmaya çalışıyor zaten tanımadan evlendi
4. Nişanlıydı çevreden adı çıkacak diye ailesi hemen verdi kızı
Bence tanımadan evlenenlerin çogu şiddet yaşıyor bazıları sans işte hayat ne getirecegi hiç birimiz bilmiyo😞😞

Ben iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbat 😢 şeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş 😥 daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Benimle tanıştırsan anneni :confused:gençlik iksirimi paylaşırım onunla. Senden torpilli olur :cool:
Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyor busracim. Çok üzülme tahlil sonuçları belki bazı kararlar almasını sağlayabilir.

Back
X