Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın canım. Hayırlı Cumalar amin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın canım. Hayırlı Cumalar amin inşallah![]()
Amin canim hayirli cumalarHerkese günaydınherkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
sağlıklı bir şekilde istediğimiz görüntüye ve kiloya düşürsun insalllaaaahhhh AMiN..
Hayırlı cumalar kaptanAmin canim hayirli cumalar![]()
Kolay gelsin canımYemek hazirliyoruz gelirim 1 gibi ..
Afiyet şifa olsun inşallahYemek hazirliyoruz gelirim 1 gibi ..
Hayırlı cumalar çıtır anneHayırlı cumalar kızlar
Kilo bildireyim
76.5 ben verecek yerde alarak ilerliyorum su hastaligi atlatayim eski düzenime döneceğim inşallah![]()
Amin canım hayırlı cumalarHerkese günaydınherkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
sağlıklı bir şekilde istediğimiz görüntüye ve kiloya düşürsun insalllaaaahhhh AMiN..
Hayirli cumalar canim iyilesinde verirsinHayırlı cumalar kızlar
Kilo bildireyim
76.5 ben verecek yerde alarak ilerliyorum su hastaligi atlatayim eski düzenime döneceğim inşallah![]()
Citirligim mi kaldı kiHayırlı cumalar çıtır anne![]()
Sagol ablacimKolay gelsin canım![]()
Sagol canimAfiyet şifa olsun inşallah![]()
Hayırlı cumalarAmin canım hayırlı cumalar![]()
İnsalalh kaptanım aslında abartı bir yeme duzenim yok hareket edemiyorum birde şu tuketemiyorum ödem yapıyor sanırım bunlarHayirli cumalar canim iyilesinde verirsin![]()
Çıtırsin tabi.karnin da dünyanın en güzel şeyini taşıyorsunCitirligim mi kaldı ki![]()
Halbuki hic birimizin çenesi düşük değilNe kadar çok sayfa birikiyor 1 saat otursam geriye donuk ancak okurum
Ben görmedim canım