- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
- 33
Başınız sağolsun CanımYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun CanımYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Sevenler vardır tabi biz hiç beğenmedik...aaa ne de gusel duruyor halbuki
iyi geceler kaptanim![]()
Evet ortimkızlar alıntılar gitti
herkesi tebrik ediyorum
Yeni kaptanlarin kaptanliklari hayırlı olsun yine sağlık ocağına gittim yazamadım
menekse_kokusu korumada beraber miyiz
Kaçamak yapanlara kırbaç sorumluyu yanlış kişiye vermişimY
Yedin mi yoksa...
Kaptan kirbaçlar ben sadece söylerim.Kaçamak yapanlara kırbaç sorumluyu yanlış kişiye vermişim![]()
Cordelia gidecek sporlar zıpzıpa kaldıKaptan kirbaçlar ben sadece söylerim.![]()
Ya bu kız sayesinde güle güle kalori yakıyorumMigrostaneksi geleceeem hem de çoooooook eksi
![]()
GitmezCordelia gidecek sporlar zıpzıpa kaldı![]()
hayır gitmeyecek canım burada. cordelia hastaymış.Cordelia gidecek sporlar zıpzıpa kaldı![]()
Bize takıl totiş küçülsün pişman olmazsın.
Öyle bir şey yok ki...niye gitsin. İyileşecek daha çok bizimle olacak.Gitmesin abla yakala onu![]()
o hasta olunca çok üzülüyorum iyileşir inşallah sahalara dönerÖyle bir şey yok ki...niye gitsin. İyileşecek daha çok bizimle olacak.