Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende uzun zaman sonra 10 bin adımı gectim :-)

Eklentiler

• Screenshot_20210929-081958_Samsung Health.webp
    Screenshot_20210929-081958_Samsung Health.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 21
M MissHayaLet canim gecmis olsun neyse ki sadece arabadaymis hasar
Tesekkur ederim kuzum evet 😘
Eşim bi odaya dalsa karı kafayımi yedin der dolaşmaktan tepemde civcivler uçuşuyor :olamaz:
Benimki de arada diyor kızım anan yine kafayı yedi halbuki şimdi anladı sporun farkını bu sabah sen 56 olamazsın diyor🤐🤐🤐 yok tartı ile anlaşma yaptık dedim🤦🤦🤦🤦
Günaydın canım kızlar 😍😍😍neka güzel uyandım üryamda kırmızilari yenmisiz tüm Türkiye'ye önünde ..kazenle zıpzıp kupamizi veriyor ..bende kameraların önünde başarı kkonusmami yapıyorum.. tüm Türkiye'nin gözü yaşlı😢😢💙💙💙💙💙😂😂
😂😂😂😂
Günaydin kizlarr mutlu sağlıklı huzurlu bir gün olsun hepimize 😍😍😍

Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
:KK76::KK76::KK76::KK76:

Günaydın ablacim :KK60:
Incire gidiyoruz :işsiz: elmalarda var toplancak ama nereye koyalim
Kolay gelsin bebem haftasonu gelirik inşallah😘
Günaydın kızlar :KK200:

Günaydın kızlar :KK36::KK36:

Harika adımlar. Herkes yapabildiği kadar canım. :KK200::KK37:

Ben taşıyorum o sayfaya. Merak etme. 🤩 Buradan bulmak çok zor.. 1128 sayfa olmuş. 😂

Oooooo muhteşem. 💙♥️🧿

Günaydın canım. Ne kadar yapabilirsen. Spor candır. 💙♥️🧿

Kızlar çıldırdı. 1 aya hedefe gelecekler gibi. 😂😂😂

zeyneppk zeyneppk 🤭

:KK60::KK200:

:KK200::KK60:

Kolay gelsin. Bana yolla yer yoksa. 😊

No no no bana gönderecek. 🥺

☝️

🧿🧿🧿 Maşallah sana canım.🧿🧿🧿

:KK60::KK200:

🙈

Harikasın canım. 💋

Günaydın HepFit. 🧿💋🧿💋 Az kaldı 2 gün sonra Sarı takımda buluşuyoruz kaptanım.
Bekliyorum böceğim 😘😘😘💋💋
Gunaydin canim🥰😘

Gunaydin canim 🥰

Gunaydin canim 🥰

Günaydın kizlar nasilsiniz 😍❣️
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum 😔 covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum ❣️❣️💐💐
Günaydın güzelliklerin son 2 gün hadi bakalım. zeyneppk zeyneppk canım dikkat et bağışıklığını düşürme sakın çok geçmiş olsun. Canım istemiyor diye yememezlik yapma daha çok halsiz kalırsın.

Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum 😔 covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum ❣️❣️💐💐
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. İnşallah çabuk atlatirsiniz. Aşı olmuş muydunuz?

Geçmiş olsun canım 😔 inşallah hafif atlatırsınız geçer gider.
Biz buralardayız merak etme senin için maviyi alt ederiz :rapci:

Sagol canim 🥰😘
Sizinde masallahiniz var 🤩 sizin kadar cok atamiyorum ama10 bin yapamadim bugun 🤭
Gün gelir oda olur canım . Zaten sen korumaya geçeceksin o kadar da yorma kendini. Olduğu kadar .💕
Yorulma sınırım 30 000 merak etme. 🙈
50 000 diyelim biz ona da bazılarının gözleri dışarı fırlasın. O kadar hafife almasınlar seni 💕
28 Eylül Salı menü
11.30
1 simit
3 zeytin
Çay

13.30
1 vitamin bar

16.30
400 gr ızgara balık
Salata
2 dilim ekmek

20.00
1 avuç leblebi
Çay

2 litre su
2800 adım
Zipzip- Zipzip-
@Filiz16
Cordelia Cordelia
@TekrarDene
Eki Görüntüle 2923879
Hastaneye giderken telefonu arabada unutmuşum bu gün bu kadarcık oldu akşam geç geldik çocukları yıka evi toparla ders çalış kitap oku derken yine gece oldu 😭gün bana yetmiyor arkadaşlar 🙈
Afiyet olsun canım . Valla ben ev hanımıyım (hiç Hoşlanmıyorum ya ev hanımıyım demeyi neyse) gün bana da yetmiyor. Senlik durum yok yani.
Günaydın canım kızlar 😍😍😍neka güzel uyandım üryamda kırmızilari yenmisiz tüm Türkiye'ye önünde ..kazenle zıpzıp kupamizi veriyor ..bende kameraların önünde başarı kkonusmami yapıyorum.. tüm Türkiye'nin gözü yaşlı😢😢💙💙💙💙💙😂😂
Çok mu dizi izliyorsun ne , benim fırsatım olmuyor dizi izlemeye, bir ara kocamla film izlerdik bu sıralar o da yok ya . 😬
Günaydın ablacim :KK60:
Incire gidiyoruz :işsiz: elmalarda var toplancak ama nereye koyalim
Kolay gelsin canım . Burda neredeyse kar yağacak, oralarda iş bitmedi. Ne zaman biter sizin işler. Bu arada Allah kolaylık versin eline koluna vücuduna sıhhat versin de kolay gelsin hepsi bitsin bir an önce .....
Eki Görüntüle 2923909 beni bu saatte sıcacık yatağımdan kaldırıp buz gibi havada yürümeme sebep tek şey mavilerin kazanmasını çok ama çok istemem biliyorum sizde istiyorsunuz Oyuzden birazdan daha çaba biraz daha kabak💙💙😂😂
North River North River
@Noisy Girl
@fantastikaaa
@Umutumut82
@ekim2009
@Aijoo
bluegreeneyes bluegreeneyes
Eki Görüntüle 2923909
Maraton koşu yeri gibi ben olsam deli dana gibi koşardım oralarda süper yaaaa.
Yaaa uğraşcak zamanin olsa yapicam yapamiyorum canimya,toplayıp dagitiyorum bende🤦🏻‍♀️
Allah razı olsun. 💕
Geçmiş olsun canım . Hastalıkta yarış olmaz , önce sağlık . Kendinize iyi bakın bol bol dinlen canım. Yememezlikte yapma. Benim üstteki akrabamda korona olmuş bu sabah öğrendim beni de aldı bir sıkıntı bakalım hayırlısı inşaallah bize bulaşmamıştır. Sonuçta sabah akşam beraber sayılırız.

Back
X