• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan Elhan abla. Şimdi tost ve salatalik yiyecegim. Aksam için karnabaharim var. Haslama yapar kendime ayiririm. Ara öğün tek yapicam bugun. Yulaf lapasi yapabilirim yada farklı birşey olur bilmiyorum
Harika canim. Vücudunun sesini dinle çok aciktiginda sağlıklı bir ara öğün yapman yerinde olur. Karnabahari salata türü tuketeceksen üzerine limon sık. Yoğurtla tuketeceksen üzerine pul biber nane hem lezzet katar hem de metabolizmani hızlandırır. Yulaf lapası da güzel bir tercih. Sütle pişirirken bir elma rendeleyebilirsin içine tatlı iştahını kapatır.
Seçimlerin güzel. Afiyet olsun. Pazartesiye güzel bir başlangıç olacak. :KK60:

Harika canim. Vücudunun sesini dinle çok aciktiginda sağlıklı bir ara öğün yapman yerinde olur. Karnabahari salata türü tuketeceksen üzerine limon sık. Yoğurtla tuketeceksen üzerine pul biber nane hem lezzet katar hem de metabolizmani hızlandırır. Yulaf lapası da güzel bir tercih. Sütle pişirirken bir elma rendeleyebilirsin içine tatlı iştahını kapatır.
Seçimlerin güzel. Afiyet olsun. Pazartesiye güzel bir başlangıç olacak. :KK60:
İnşallah abla. Yulafi sutle pisiriyorum genelde. Karnabaharida yogurtlayip dedigin gibi cok yerdim geçen sene

Günaydın kızlarrr 💙💙💙🙏🧿
mutlu haftasonlarııı 🙏🥰

FB_IMG_1642587537184.webp

Back
X