- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Tarcinlikek ailesinin yanina gidecekti 1 hafta sanirimKimin annesi geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarcinlikek ailesinin yanina gidecekti 1 hafta sanirimKimin annesi geldi![]()
Mesaji yazdiktan sonra gizlemek istediğin alanı tarayıp yine göze basabilirsiniz. Sonradan da oluyor.Canım çok teşekkür ederim.Ben de seni çok seviyorum
O değil bitanem bir arkadaş annem gelecek dedi bu hafta giremem listeye dedi, o kadar emindim ki zeynoştanTarcinlikek ailesinin yanina gidecekti 1 hafta sanirim
Baska kimse yok ki abla yaaO değil bitanem bir arkadaş annem gelecek dedi bu hafta giremem listeye dedi, o kadar emindim ki zeynoştan![]()
Mesaji yazdiktan sonra gizlemek istediğin alanı tarayıp yine göze basabilirsiniz. Sonradan da oluyor.
Yok abla ben değilim.ben dedim ki kuyruk sokumunda ağrı ve sancı var spor yapamıyorum ama diyette sıkıntı yok dedim.Annesi gelip de demeyenin![]()
Evet canım annesinin yanına gidecekti.Tarcinlikek ailesinin yanina gidecekti 1 hafta sanirim
Yok abi ben bulacağım onu.Yok abla ben değilim.ben dedim ki kuyruk sokumunda ağrı ve sancı var spor yapamıyorum ama diyette sıkıntı yok dedim.![]()
Canım kahve annesi gelecekmisBaska kimse yok ki abla yaa
Siskolar azaldi zaten pek gelen yok bu ara :))
Gördüm kuzum günaydınCanım sofraya yeşillikler hazırla ceviz fındık kayısı çeşitli peynirler, zeytin koy varsa domates salatalık dikkati dagitir. Tabağını zengin gösterir. Hem de sofrada seni oyalar. Sadece wasa krem peynir olmaz. Krem peynir zaten sağlıklı değil. İşlenmiş çünkü. Onun yerine lor kullan içine bir kaşık yoğurt koysan al sana cıvık sürülebilir bir peynir. Biraz da çörek otu gezdir üzerine ...bu mesajı da keşke uyandığında görsen.![]()
Günaydın canımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Günaydın canım.Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Aaa evet canım hatta bugunden itibaren bildirime başlayacaktiCanım kahve annesi gelecekmis
Günaydın canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Bakın bakın kimin annesi gelecekmişKız burada olduğuma göre ek belli zaten almamam lazımyazın yürüyorum çok daha hızlı veriyorum kışın almazsam yaza bu kilo ile girersem çok iyi olucak .. onu demek istedim ..annem gelicek bu hafta haftaya döneceğim inşaallah
![]()