• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

30 Ocak Menüm
9.30: 5 parça kaşık dökmesi
1 dilim peynir
8 zeytin
5-6 parça fırında patates

16.00: 1 kase yoğurt

18.30: 1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
3 yk kıyma kavurma
Bi küçük kase turşu
2 lt su
IMG_20220130_213804.webp
60kiloyum 60kiloyum
Cordelia Cordelia

Evet canım. Cidden çok değişik bir şey. Üstelik ben hafif atlattım sayılır. Allah yardım etsin. Bir türlü bitmiyor. 😔
Bende hafif atlatmıştım ki bu bile zordu Allah hastalara yardım etsin bitmedi gitti sevdiklerimize hasret kaldık bildiğin asosyal olup çıktık ne bileyim offf offff

Benfe hafif atlatmıştım ki bu bile zordu Allah hastalara yardım eydşn bitmedi gştti sevdiklerimize hasret kaldık bildiğin asosyal olup çıktık ne bileyim offf offff
Sorma ben 3 ay hasta olmayacağım. Ama tasiyici oluyormusum. Yine sarılmak yok. Allah beterinden korusun. 🙏😔

Ah canim iş arkadaşinda varsa olabilir. Bence baskalarini tehlikeye atmadan test yaptirsan iyi olur. Sende bağışıklik guclendirici seylere basla
yok işe gitmeyeceğim zaten. hastane uzak gidecek halim yok. c vitaminine başladım. zaten D vitamini de içiyorum.

Hastalık benimde bitmedi bu aralar çok boşladım ev işler konusunda
Heryer Pislik içinde ama yapasım gelmiyor😞
Çok yorgunum
Biraz keyf alalım diye kaynanamlarla köye gittik soba yaktık
Görümcem Kısır yapmıştı 4 yada 4;30 ta yedik
Köy iyi geldi degişik iyi oldu
Eve geldim adımı tamamladım şükür plan yapıcam şimdi ama yapasım gelmiyor😞

North River North River canım sağlıklı musmutlu güzel bir ömrün olsun. :dua:
Doğum günün yeni yaşın kutlu olsun. :KK60:
İyi ki bizim arkadaşımız olmuşsun. :KK36::KK36:
Yarinda beni boyle sevgiyle kucakla abla :D
Daha ıyiyiz benim çok kötü bel agrım var çocuklar iyi çok şükür karlı günlere geri döndük
Cok gecmis olsun canim
North River North River nice sağlıklı mutlu güzel yaşların olsun. İyi ki dogdun. ♥️♥️♥️Eki Görüntüle 2997706
Anam bide pasta yapmis 🥰😘😘
İyi akşamlar arkadaşlar oğlum geldi bugün sürpriz yapmış bize ayy nasıl özlemişim anlatamam o yüzden bugün giremedim bu ara sık giremezsem kusura bakmayın adımlarımi attım tabiki
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
Gozun aydin canim
North River North River doğumgünün kutlu olsun canım 💕
Sagol canim benim

Afiyet olsun. ♥️ Anam menü de yazmasaniz geleceğiniz yok. 🤣
Bu aralar yoğunum yarın işe baslıyacam onun stresi var bundan 4.5 yıl önce oğlumu arkada bırakıp işe gittiğim gün ağlamıştım İnş yarın üstesinden gelirim 😔

Back
X