Danimarka nasıl oluyor canikom yazsana haftasonu da onu yapayım 58 kilo bana yeter diyordum şimdi de 55 e gözümü diktim yeni hedef 557 gun danimarka yapmisligim var abla . Gunde 9 yumurta![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Danimarka nasıl oluyor canikom yazsana haftasonu da onu yapayım 58 kilo bana yeter diyordum şimdi de 55 e gözümü diktim yeni hedef 557 gun danimarka yapmisligim var abla . Gunde 9 yumurta![]()
Artin cok degilmis canim cumaya eksilerle gelirsinMerhaba, kar yağışlı bir günden günaydın diyorum
Az iyilestim, fena üşütmüştüm, simdi daha iyiyim.
Az bulantım vardı, iştah yoktu, diyete dikkat ettim.
Tartıldım.
Cuma 56.3
Bugün pzt 56.4
Fark +100
Cuma
sabah 1 elma, bitki çayı, 1 dilim ekmek, az yogurt
Ara 1 portakal, bitki çayı
Aksam
1 tabak nohut, 2 lokma ekmek, 1 elma.
Cumartesi
Sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta, tereyağı, bal, peynir, zeytin, çay
Ara 1 elma, bitki çayı
Aksam 1 dilim ekmek, 1 kase çorba
Ara yarım bardak süt.
Pazar
Sabah birkac dilim sucuk, birkac lokma tava yumurta, birkac çatal patates kizartmasi, birkac zeytin, 2 dilim börek, 2 bardak çay
Ara Türk kahvesi
Aksam 17.45 2 parca etliekmek, salata, 2-3 kornison tursu.
@limonlutarcinlikekZipzip-
Cordelia @Kahve __Kokusu
![]()
Inaniyorum bende başaracaksin caniminşallah canım daha önce başardım yine başarırım inanıyorum kendimeama önemli olan ideal kiloya geldikten sonra kalıcılığının sağlanması yoksa al ver al ver bu daha sağlıksız ve hastalık sebebi oluyor ama bu sefer bunu çözecem yani çözmek zorundayım
Cumaya eksilerle bekliyoruz canimTahmin ettiğim gibi artı çıktımvücudumda resmen birşeylerin biriktiğini hissediyorum
belki de ekstra dikkat etmem gerekiyor
bunun için cumaya kadar çok çok daha hafif ve sebze ağırlıklı menüler ile gelmeyi hedefliyorum. Şuan artı çıkmamın gruba zararı varsa avantajı alabilirsen kaptanım yolla beni
karşıya bomba olayım
Cuma 82.8
Pazartesi 83.5
+700
Zipzip- @60kiloyum
Canım nasıl oldun migren beni de mahvediyor bilirim o nasıl bir azaptirTeşekkür ederim canım
Sag olasin, önce 55'e sonra 53'e filan inmek istiyorum. Epeski kilom 52 :))) simdi 52 olmasa da 54'e de raziyim :)))geçmiş olsun canım menülerin çok güzel aslında kilonda çok güzel ama hedef kilon ne
ne güzel en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşacağına eminim canımSag olasin, önce 55'e sonra 53'e filan inmek istiyorum. Epeski kilom 52 :))) simdi 52 olmasa da 54'e de raziyim :)))
Karnımı sıkılaştırmak icin de egzersiz yapmaya çalışıyorum
Iyi olmana sevindim canimDaha iyiyim. Boğaz acısı gecti (yememi cok etkiledi normal olarak) çok şükür hamd olsun. Bugün sesim kısık gibi, o kadar hamd olsun :) sag olasin![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Aynen canım beni de mahvediyor.Çok zorCanım nasıl oldun migren beni de mahvediyor bilirim o nasıl bir azaptir
Dikloronu evde bulunduruyoruz eşim hemen yapıyor o biraz uyuşturuyor
2 gunde guzel eksi tebrik ederim canimGeldiğimde:79
Bugün:78.70
Fark:0,3
geçmiş olsun canımCanım nasıl oldun migren beni de mahvediyor bilirim o nasıl bir azaptir
Dikloronu evde bulunduruyoruz eşim hemen yapıyor o biraz uyuşturuyor
ödemde olabilir canım sorun etme cumaya eksi geleceğine eminim ben
Gelicem inşallah kaptanımArtin cok degilmis canim cumaya eksilerle gelirsin
Iyi olmana sevindim
Inaniyorum bende başaracaksin canim
Ideal kiloya geldikten sonra da dikkat etmek gerekiyor ne yazik ki
Bir ogun cok yiyorsak ikinci ogunde dengelemek lazim
Cumaya eksilerle bekliyoruz canim![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Rahatsızlık hissedersen vicdan azabı çekerim ama7 gun danimarka yapmisligim var abla . Gunde 9 yumurta![]()
Üst üste olmaz canım. Hastalanirsin.Danimarka nasıl oluyor canikom yazsana haftasonu da onu yapayım 58 kilo bana yeter diyordum şimdi de 55 e gözümü diktim yeni hedef 55
2 tabak kısırdan dolayı öyle oldu fazla yedim menüde belliOna bakarsan hersey etkiliyor
Bahane bulmamak lazım
Teşekkürler show bizim işimizIste o 400glar giderken vazgecmeseydim neredeyse 10kg aldim ustune
Iste benpenguenli sabahligimla ayilmaya calisiyorum kizimda penguenlere takmis cikarda bana giydir diyor
Ooo ablalar show yapmis
Sirtimdan sopami eksik etme abla![]()
7 gun danimarka yapmisligim var abla . Gunde 9 yumurta![]()
Ben de yedim niye eksiyim , insan işgilleniyoSüper oldu benim içinde beklemiyordum aç gezdim dün![]()
Oyyyyy düşünmesi bile fenaGunde 9 yumurta yesem hayatta bir daha yumurta yiyemem![]()
O ne öylee diyetmi buda![]()
Günaydın geçmiş olsun canımMerhaba, kar yağışlı bir günden günaydın diyorum
Az iyilestim, fena üşütmüştüm, simdi daha iyiyim.
Az bulantım vardı, iştah yoktu, diyete dikkat ettim.
Tartıldım.
Cuma 56.3
Bugün pzt 56.4
Fark +100
Cuma
sabah 1 elma, bitki çayı, 1 dilim ekmek, az yogurt
Ara 1 portakal, bitki çayı
Aksam
1 tabak nohut, 2 lokma ekmek, 1 elma.
Cumartesi
Sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta, tereyağı, bal, peynir, zeytin, çay
Ara 1 elma, bitki çayı
Aksam 1 dilim ekmek, 1 kase çorba
Ara yarım bardak süt.
Pazar
Sabah birkac dilim sucuk, birkac lokma tava yumurta, birkac çatal patates kizartmasi, birkac zeytin, 2 dilim börek, 2 bardak çay
Ara Türk kahvesi
Aksam 17.45 2 parca etliekmek, salata, 2-3 kornison tursu.
@limonlutarcinlikekZipzip-
Cordelia @Kahve __Kokusu
![]()
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar.şükür bugün daha iyiyim![]()
Diyet değil Dünya turu mübarekDanimarka nasıl oluyor canikom yazsana haftasonu da onu yapayım 58 kilo bana yeter diyordum şimdi de 55 e gözümü diktim yeni hedef 55
Ülke diyetleri takıldıkDanimarka nasıl oluyor canikom yazsana haftasonu da onu yapayım 58 kilo bana yeter diyordum şimdi de 55 e gözümü diktim yeni hedef 55