Kahvaltida cok önemli canim ya
Kahvalti yapmadığımda abur cubura saldiriyorum
Ve en önemlisi su onunla basla hatta simdi bir bardak su ic![]()
Hemen gidip alıyorum bir bardak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltida cok önemli canim ya
Kahvalti yapmadığımda abur cubura saldiriyorum
Ve en önemlisi su onunla basla hatta simdi bir bardak su ic![]()
Tabi olur canimHemen gidip alıyorum bir bardakPeki ben kendimi tam hazır hissettigim zaman katilsam aranıza tekrar olur mu?
Ben iyi gidiyorum da gramlar iyi gitmiyor bir yerlerde temassizlik var sankiYok bitanem çok çok iyi gidiyorsun![]()
Birde bu videoyu izleyin betonun ilk videolarından biri. Ben ilk bununla kilo vermiştim. 61 den 52.9 düşmüştüm. 1 yılda.
Afiyet olsun kaptanimMenü
Sabah 11.45
1 wasa 5 parça peynir
1 tabak menemen
1 pastırma 1 parça kereviz
Akşam 16.30
Bir kase içine her şeyden biraz
Kısır, menemen, peynir, kereviz parçası, turşu.
Zipzip-
60kiloyum
ugurbocuuu
Cok guzel görünüyor güle güle kullan canım
Kolay gelsin canimkahvaltı yapildı ,ev dipli bucakli temizlendi ,kızımın dolabı komple duzenlendi,yemek yapıldı,şimdi biraz ders çalışacağım,sonra kızımı yıkacağim ...sonra... sonra... sonraaaa online spor yapacağim insa akşam![]()
sagol kaptanimKolay gelsin canim![]()
Merhaba ablacım
İnşallah canım. Annelerin haftasonu klasiğikahvaltı yapildı ,ev dipli bucakli temizlendi ,kızımın dolabı komple duzenlendi,yemek yapıldı,şimdi biraz ders çalışacağım,sonra kızımı yıkacağim ...sonra... sonra... sonraaaa online spor yapacağim insa akşam![]()
Bekunis sakin alışkanlık haline getirme çok tehlikeliBugün bekunis içtim kabızlık var birkaç gündür. Yarın tartıda 60 altı göreyim aminnnnn. Derdim kazanmak değil psikolojik olarak 6lardan kurtulmak istiyorum artık![]()
patates kizartmasi gibi duruyor