Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltida cok önemli canim ya
Kahvalti yapmadığımda abur cubura saldiriyorum 🙈🙈
Ve en önemlisi su onunla basla hatta simdi bir bardak su ic 🤭🤭🤭

Hemen gidip alıyorum bir bardak 🤸 Peki ben kendimi tam hazır hissettigim zaman katilsam aranıza tekrar olur mu?

Aslında filtresiz çektim ama herhalde ışıktan filtreli gibi duruyor. Beğendim ben umarım kötüleşmez Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum

Eklentiler

• IMG_20220206_172125.webp
    IMG_20220206_172125.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 33
Menü :KK43:

Sabah 11.45

1 wasa 5 parça peynir
1 tabak menemen
1 pastırma 1 parça kereviz

Akşam 16.30

Bir kase içine her şeyden biraz
Kısır, menemen, peynir, kereviz parçası, turşu.

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum ugurbocuuu ugurbocuuu
Afiyet olsun kaptanim♥️
Aslında filtresiz çektim ama herhalde ışıktan filtreli gibi duruyor. Beğendim ben umarım kötüleşmez Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum
Cok guzel görünüyor güle güle kullan canım ♥️♥️

kahvaltı yapildı ,ev dipli bucakli temizlendi ,kızımın dolabı komple duzenlendi,yemek yapıldı,şimdi biraz ders çalışacağım,sonra kızımı yıkacağim ...sonra... sonra... sonraaaa online spor yapacağim insa akşam😍
İnşallah canım. Annelerin haftasonu klasiği 🤩

Bugün bekunis içtim kabızlık var birkaç gündür. Yarın tartıda 60 altı göreyim aminnnnn. Derdim kazanmak değil psikolojik olarak 6lardan kurtulmak istiyorum artık :KK43:
Bekunis sakin alışkanlık haline getirme çok tehlikeli
Geçen yıl gece karin ağrısıyla uyandım ve tuvalet lavabosunun oraya bayılmışım gözümü paspasin üstünde açtım çok şiddetli karın ağrısı yapmisti bende
Yarın ben de sadece artı gelmemeyi diliyorum
Özel günümdeyim iştahım açık kilo vermeye değil korumaya yönelik beslendim canım çok fazla tatlı türü istiyor şu an ne yesem diye düşünüyorum karnım tok

Back
X