Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çıktı sonuçlar canım .. kanda enfeksiyon var dedi . serum verdi ilaç verdi gönderdi .
Hiç birşey istemiyor canım benim ilk günler abur cubur çekerdi şuan o da yok . Çok değişik hem bulanıyor hem ağrıyor yemek deyince bile bulanıyor 😥 sanki miydemin içinde yara var gibi .
İnşallah geçer hemencik. 😔😔😔

Çıktı sonuçlar canım .. kanda enfeksiyon var dedi . serum verdi ilaç verdi gönderdi .
Hiç birşey istemiyor canım benim ilk günler abur cubur çekerdi şuan o da yok . Çok değişik hem bulanıyor hem ağrıyor yemek deyince bile bulanıyor 😥 sanki miydemin içinde yara var gibi .
Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar fayda eder de bir an önce sağlığına kavusursun

Abla olacak daha da vericeksin.yemedikce vücut kendini kitliyor.kalk ayağa silkelen sen o tartınin canına okuyacaksin.arada küçük bir kaçamak yap.vucud sasirsin:KK45: diyetisyenlerde bunu söylüyor👩‍❤️‍💋‍👩tamam artık üzüldün ağladın dağları deldin.simdi tekrar kalkıp devam ediyorsun.sen bize lazımsın:KK59::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Aha da eşimi çıtır simit almaya gönderiyorum yesem de yemesem de sabit :KK76::KK76:
Abla gaza gel dedim de bu kadar değil demedin benana :63:

Aha da eşimi çıtır simit almaya gönderiyorum yesem de yemesem de sabit :KK76::KK76:
Abla gaza gel dedim de bu kadar değil demedin benana :63:
Hepsini yeme abla yarısını ye diğer yarısını bana yolla.tok dahi olsam simiti hemen yerim:21:patlat popona bir şaplak kendine gel canımı sıkma de :sinirli:

Back
X