Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

nasıl yaaa :KK57:
bana da annem ,kv, halam, kocam vs. hepsi yeter daha zayıflama diyor. ilginç :KK53:
Benim de annem ve kv daha 75 olmadigim halde yeter artik kal boyle diyolardi. Sanki korumak kolaymis gibi 🤣 kendi ailemde herkes 100 civari olunca benim 75 olmam onlara bayagi zayif geliyodu tabi

Ben artık aynaya baktığımda mutluyum. Sadece bacaklarımı biraz daha toparlamak ve kilo alma payı olması için birkaç kilo daha vermek istiyorum ama böyle de kalsam sorun değil
Acikcasi bende mutluyum eski resimlere bakinca kendimi evrim geçirmiş gibi görüyorum. Ama 65e inmem gerek. Sporla vucudumu toparlamam gerek

Ben artık aynaya baktığımda mutluyum. Sadece bacaklarımı biraz daha toparlamak ve kilo alma payı olması için birkaç kilo daha vermek istiyorum ama böyle de kalsam sorun değil
Benim de bacak ve popo da sıkıntı var.ben zamanında 47 kiloya düşmüştüm ama yinede basen vardı.gecen Instagram da bir spor hocası dedi ki.basenli insanların önce üst bölgesi gider gözle görülür incelme olur.ama alt tarafın incelmesi uzun bir zaman alır dedi.sanki beni anlattı:KK14:

Yumurta dedikleri gibi pek zayıflatmiyor canım ondan sordum. ben eskiden 2 tane yerdim gram gitmezdi .yemedigim hafta daha çok veriyorum denedim

Yumurtayı beş gün görmek istemiyorum:KK62:
Ben 90 100 kg arasiyken günde 2 yumurta yaziyordu diyetisyenim. Ama ona gore gun icindeki proteini ayarliyodu. Kofte miktarı, et miktari hep kgya göre düştü mesela. Diyete baslamadan once yedigim yumurta sayisini soylemek istemiyorum 🤐😂

Benim de bacak ve popo da sıkıntı var.ben zamanında 47 kiloya düşmüştüm ama yinede basen vardı.gecen Instagram da bir spor hocası dedi ki.basenli insanların önce üst bölgesi gider gözle görülür incelme olur.ama alt tarafın incelmesi uzun bir zaman alır dedi.sanki beni anlattı:KK14:
Ve beni:KK14: canım ben 26 yaşına kadar 46 kiloydum ve yine basenliydim ama böyle değil tabi ki. Mutlaka biraz toparlariz diye düşünüyorum diyet ve sporla

Back
X