Benim de annem ve kv daha 75 olmadigim halde yeter artik kal boyle diyolardi. Sanki korumak kolaymis gibinasıl yaaa
bana da annem ,kv, halam, kocam vs. hepsi yeter daha zayıflama diyor. ilginç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de annem ve kv daha 75 olmadigim halde yeter artik kal boyle diyolardi. Sanki korumak kolaymis gibinasıl yaaa
bana da annem ,kv, halam, kocam vs. hepsi yeter daha zayıflama diyor. ilginç![]()
Yumurtayı beş gün görmek istemiyorumYumurta dedikleri gibi pek zayıflatmiyor canım ondan sordum. ben eskiden 2 tane yerdim gram gitmezdi .yemedigim hafta daha çok veriyorum denedim
Acikcasi bende mutluyum eski resimlere bakinca kendimi evrim geçirmiş gibi görüyorum. Ama 65e inmem gerek. Sporla vucudumu toparlamam gerekBen artık aynaya baktığımda mutluyum. Sadece bacaklarımı biraz daha toparlamak ve kilo alma payı olması için birkaç kilo daha vermek istiyorum ama böyle de kalsam sorun değil
Aynayla barışık olmak güzelBen artık aynaya baktığımda mutluyum. Sadece bacaklarımı biraz daha toparlamak ve kilo alma payı olması için birkaç kilo daha vermek istiyorum ama böyle de kalsam sorun değil
Ben de 55 istiyorum ve aynen spora ihtiyacım var canımAcikcasi bende mutluyum eski resimlere bakinca kendimi evrim geçirmiş gibi görüyorum. Ama 65e inmem gerek. Sporla vucudumu toparlamam gerek
Yaaa ben seni yerimAynayla barışık olmak güzel
Bugün defile yapak mi![]()
Benim de bacak ve popo da sıkıntı var.ben zamanında 47 kiloya düşmüştüm ama yinede basen vardı.gecen Instagram da bir spor hocası dedi ki.basenli insanların önce üst bölgesi gider gözle görülür incelme olur.ama alt tarafın incelmesi uzun bir zaman alır dedi.sanki beni anlattıBen artık aynaya baktığımda mutluyum. Sadece bacaklarımı biraz daha toparlamak ve kilo alma payı olması için birkaç kilo daha vermek istiyorum ama böyle de kalsam sorun değil
Yumurta dedikleri gibi pek zayıflatmiyor canım ondan sordum. ben eskiden 2 tane yerdim gram gitmezdi .yemedigim hafta daha çok veriyorum denedim
Ben 90 100 kg arasiyken günde 2 yumurta yaziyordu diyetisyenim. Ama ona gore gun icindeki proteini ayarliyodu. Kofte miktarı, et miktari hep kgya göre düştü mesela. Diyete baslamadan once yedigim yumurta sayisini soylemek istemiyorumYumurtayı beş gün görmek istemiyorum![]()
Ve beniBenim de bacak ve popo da sıkıntı var.ben zamanında 47 kiloya düşmüştüm ama yinede basen vardı.gecen Instagram da bir spor hocası dedi ki.basenli insanların önce üst bölgesi gider gözle görülür incelme olur.ama alt tarafın incelmesi uzun bir zaman alır dedi.sanki beni anlattı![]()
İnşallah canımVe benicanım ben 26 yaşına kadar 46 kiloydum ve yine basenliydim ama böyle değil tabi ki. Mutlaka biraz toparlariz diye düşünüyorum diyet ve sporla
Çok iyiyim canım sağolasın. Negatife dönmeyi bekliyorumÇok şükürcanım daha iyiyim. Halsizlik var. Sen nasılsın?
Canım tam 59.7 hala cumayla aynı en azından artmadı diye seviniyorum foto zorunlu değil diye çekmedim
Sabit olmanda guzel canimCanım tam 59.7 hala cumayla aynı en azından artmadı diye seviniyorum foto zorunlu değil diye çekmedim
Pazartesi olunca bir de okulun açılma günü evde çok hareket vardı yazamadım girip sabahtan beri.
Tarçınlı su iç canım. Baya faydası oluyorBugün doymuyorum ya.. lavaş sandviçimi yedim yulaf barımı yedim hala açım. Karşımdaki hoca tost yiyor ben tosta bakıyorum![]()
Okuldayım kuzum. Burda bulamam ama yudum yudum su içiyorum. Offff akşam 5-6ya kadar okuldayım bugünTarçınlı su iç canım. Baya faydası oluyor
Ben sabitim cnm