Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Belden aşağı sağ bacağım ve boğazım açıyor canım
covid de bel ve bacak ağrısı oluyor canım. boğaz ağrısı, mide bulantısı, baş zonklaması vs. annenle en son ne zaman görüştün?
Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
canım çok geçmiş olsun. inşallah yutmamıştır. doktor ne dedi?

Annen pozitifse sizde de olabilir mi :KK43:
Olabilir canım dün de uğramıştım yanına bilmiyorum bulaştı mı
Hasta olursan tüm hafta gider canım.şimdi dinlen toparla yarın sağlıklı ca kalk insallah😘
Haklısın canım dinleniyorum sağol bitanem😘😘😘
Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Allah'ım korusun çok geçmiş olsun ama arkadaşların dedikleri gibi bişey olsa mutlaka çıkardı. İnşallah sen yanılıyorsundur bebeğin yutmamıştır

Yutamaz öyle kolay sert cam parçası minicik bile olsa yutamaz o parçaların nereye kaçtığı sıçradığı belli olmuyor
Ne yerde bulabildim ne bişey yutgunada emin değilim sadece kırdıktan sonra elinden alıp ağzını kontrol ettim bulamadım 😓 acile götürdük sonra çünkü emin olamadim

Normalde 7000 üzeri adım attım evin içinde. Oğlanla koşup oynadık. O uyurken 16 dk zumba yaptım.
Tekrar 18 dk dans ettiim.
Saatin Telefon uyg. Sıfırladım istemeden oda tüm aktivitemi sıfırladı.
Toplamda 8693 üzeri adım attım. Dans ev işi ve zumba ile.
Kahvaltı
9:00
Yarım simit
Salatalık
Peynir
Çay 3 bardak
3 çay bardağı su
Ara . Toplam fındık-fıstık 10 tane
Öğlen 15.00
Bulgur pilavı
Salata
3 bardak su
Ara
Mandalina 1 adet
3 dilim
Akşam 19 00
Ispanaklı börek yağsız 2 dilim
1 bardak ayran

Eklentiler

• Screenshot_20220206-230607_Mi Fit.webp
    Screenshot_20220206-230607_Mi Fit.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20220207-205805_Fit.webp
    Screenshot_20220207-205805_Fit.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220207-205748_Fit.webp
    Screenshot_20220207-205748_Fit.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 24
covid de bel ve bacak ağrısı oluyor canım. boğaz ağrısı, mide bulantısı, baş zonklaması vs. annenle en son ne zaman görüştün?

Sağol canım doktor yutmamis yutulsa çıkardı röntgen de dedi

Olabilir canım dün de uğramıştım yanına bilmiyorum bulaştı mı

Haklısın canım dinleniyorum sağol bitanem😘😘😘

Allah'ım korusun çok geçmiş olsun ama arkadaşların dedikleri gibi bişey olsa mutlaka çıkardı. İnşallah sen yanılıyorsundur bebeğin yutmamıştır
İnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorum

İnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorum
Öyledir emin ol. O cam parçası hiç ummadığın yerden çıkacak emin ol. Ağlama canım benim sapasaglam bebeğin. Sen de yüzünü yıka ondan sonra dinlen canım

Annem pozitif çıktı 😔 Manavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Çok geçmiş Olsun canım şimdi nasıllar iyiler dir inşaallah 😟

Lütfen sakin ol ve takıp et bi de seninle uğraşmasınlar böyle durumlarda soğukkanlılık önemli çocuğu takip edin sabah yeniden götürün acile birde ultrasonla baksınlar hem mide hem bağırsaklarına ki midede kalmaz yutmuş olsa bile bağırsaklarına inmiştir

Geçmeten öksürük. De bir belirti. Herkesde ağrı olmuyor. Aileden biri hasta sizde hemen hastalandıysanız kovid gözüyle bakıyorlar. Bulaşıcı bir şey. Ya domuz giribi ya kovit

Bende eklem ağrıları olmadı. Nefes daralması öksürük. İshal vardı.

Soğuk algınlığı gibi düşündük hepimiz. oğlum da kovit geçirmiş oldu. Onda ateş oldu. 38 in üzerinde sabahta ishal ve kusma vardı. Ama belirli aralıkla aynı anda olmadı hiç. Bir de ailemden biri kovit olduğunu bilemediği birini ziyaret etmiş maskeli. Sonra bizle görüştü. Hepimiz aynı gün öksürmeye başladık. Şüphelendik.
soğuk algınlığı diye işe başlasam daha çok kişye yayılırmış

Oğlandaa şifayla iyileşti. Biz şifacıyız .. reiki şifacısı. Hep şifa verdik elimizle. Antibiyotik içmedi aferin şurup içdi. İştahsızdı. Sadace bonibon yedi. Arada bisküvi yedi biraz makarna. Yesin diye çikolata sürdük makarnaya. Şurup dokunmasın diye. Birde acayip su içdi. Günde 2 litre felan su içdi. Açlığını suyla bastırdı hep.
Öksürük ve hapşırık bende onda da vardı.

Son düzenleme:
Geçmeten öksürük.

Bende eklem ağrıları olmadı. Nefes daralması öksürük. İshal vardı.
Soğuk algınlığı gibi düşündük oğlum da kovit di sanirim. Onda ateş oldu. 38 in üzerinde sabahta ishal ve kusma vardı. Ama belirli aralıkla aynı anda olmadı hiç.
Biz şifacıyız .. reiki şifacısı. Hep şifa verdik elimizle. Antibiyotik içmedi aferin şurup içdi. İştahsızdı. Sadace bonibon yedi. Arada bisküvi yedi biraz makarna. Yesin diye çikolata sürdük makarnaya. Şurup dokunmasın diye. Birde acayip su içdi. Günde 2 litre felan su içdi. Açlığını suyla bastırdı hep.
Öksürük ve hapşırık bende onda da vardı.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.

Makarnaya çikolata sürdüğünü okuyunca kendi çocuğumun bebekligi geldi aklıma. Bir lokma köfteyi iki çikolata arasına koyup verirdim poeff🤦

Back
X