- 5 Haziran 2021
- 5.472
- 21.402
- 298
Evet röntgen de bişey çıkmadıKorkma tamam mi kakasıyla çıkar zaten Allah korusun kanama vs olsa usg de görülür çekildi mi ultrason
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet röntgen de bişey çıkmadıKorkma tamam mi kakasıyla çıkar zaten Allah korusun kanama vs olsa usg de görülür çekildi mi ultrason
Sadece röntgen çektiler yutmamis yutulsa çıkardı dedilerÖncelikle sakin olun doktor ne dedi ona göre hareket edersiniz
Yutamaz öyle kolay sert cam parçası minicik bile olsa yutamaz o parçaların nereye kaçtığı sıçradığı belli olmuyorSadece röntgen çektiler yutmamis yutulsa çıkardı dediler
İnsanlah yutmamis tır röntgen de bişey çıkmıyor ama ben korkuyorum minik bir parçada olsa aradan 3 saat geçtiGeçmiş olsun canım belki yutmamıştır eminmisiniz
covid de bel ve bacak ağrısı oluyor canım. boğaz ağrısı, mide bulantısı, baş zonklaması vs. annenle en son ne zaman görüştün?Belden aşağı sağ bacağım ve boğazım açıyor canım
canım çok geçmiş olsun. inşallah yutmamıştır. doktor ne dedi?Bugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Olabilir canım dün de uğramıştım yanına bilmiyorum bulaştı mıAnnen pozitifse sizde de olabilir mi![]()
Haklısın canım dinleniyorum sağol bitanemHasta olursan tüm hafta gider canım.şimdi dinlen toparla yarın sağlıklı ca kalk insallah![]()
Allah'ım korusun çok geçmiş olsun ama arkadaşların dedikleri gibi bişey olsa mutlaka çıkardı. İnşallah sen yanılıyorsundur bebeğin yutmamıştırBugün yoktum kızlar çok kötüyüm benim minik bebeğim küçük bir cam parçası yutmuş mercimek ten birazcık daha büyük acile götürdük röntgen de bişey çıkmadı ağlıyorum korkuyorum bişey olur mu diye netten bakınca da küçük şeylerin rontgende çıkmadığı yazıyor
Ne yerde bulabildim ne bişey yutgunada emin değilim sadece kırdıktan sonra elinden alıp ağzını kontrol ettim bulamadımYutamaz öyle kolay sert cam parçası minicik bile olsa yutamaz o parçaların nereye kaçtığı sıçradığı belli olmuyor
Sağol canım doktor yutmamis yutulsa çıkardı röntgen de dedicovid de bel ve bacak ağrısı oluyor canım. boğaz ağrısı, mide bulantısı, baş zonklaması vs. annenle en son ne zaman görüştün?
canım çok geçmiş olsun. inşallah yutmamıştır. doktor ne dedi?
İnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorumOlabilir canım dün de uğramıştım yanına bilmiyorum bulaştı mı
Haklısın canım dinleniyorum sağol bitanem
Allah'ım korusun çok geçmiş olsun ama arkadaşların dedikleri gibi bişey olsa mutlaka çıkardı. İnşallah sen yanılıyorsundur bebeğin yutmamıştır
Öyledir emin ol. O cam parçası hiç ummadığın yerden çıkacak emin ol. Ağlama canım benim sapasaglam bebeğin. Sen de yüzünü yıka ondan sonra dinlen canımİnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorum
Çok geçmiş Olsun canım şimdi nasıllar iyiler dir inşaallahAnnem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Lütfen sakin ol ve takıp et bi de seninle uğraşmasınlar böyle durumlarda soğukkanlılık önemli çocuğu takip edin sabah yeniden götürün acile birde ultrasonla baksınlar hem mide hem bağırsaklarına ki midede kalmaz yutmuş olsa bile bağırsaklarına inmiştirİnsanlab öyledir Allah razı olsun Sabah ten beri ailem sakinleşti remiyor beni ağlıyorum
o parçalar çok sıçrayabiliyor. bazen bulamıyorsun. bence yutmamıştır. röntgen temiz çıkmış çok şükür. üzülme bence canım.Sağol canım doktor yutmamis yutulsa çıkardı röntgen de dedi
Geçmeten öksürük. De bir belirti. Herkesde ağrı olmuyor. Aileden biri hasta sizde hemen hastalandıysanız kovid gözüyle bakıyorlar. Bulaşıcı bir şey. Ya domuz giribi ya kovitcovid de bel ve bacak ağrısı oluyor canım. boğaz ağrısı, mide bulantısı, baş zonklaması vs. annenle en son ne zaman görüştün?
canım çok geçmiş olsun. inşallah yutmamıştır. doktor ne dedi?
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın.Geçmeten öksürük.
Bende eklem ağrıları olmadı. Nefes daralması öksürük. İshal vardı.
Soğuk algınlığı gibi düşündük oğlum da kovit di sanirim. Onda ateş oldu. 38 in üzerinde sabahta ishal ve kusma vardı. Ama belirli aralıkla aynı anda olmadı hiç.
Biz şifacıyız .. reiki şifacısı. Hep şifa verdik elimizle. Antibiyotik içmedi aferin şurup içdi. İştahsızdı. Sadace bonibon yedi. Arada bisküvi yedi biraz makarna. Yesin diye çikolata sürdük makarnaya. Şurup dokunmasın diye. Birde acayip su içdi. Günde 2 litre felan su içdi. Açlığını suyla bastırdı hep.
Öksürük ve hapşırık bende onda da vardı.