• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

BB11E52F-F1F7-4A2A-8B71-F8CE05DC53B3.webp

Vermeliyimyaa. Olmuyor yani. Ben giyimine kusamina sacina makyajina dikkat eden bi insanim. 46 beden bana hic gitmiyor. Aynalara küsüyorm. Basaracagim💪
Verirsin tabi kuzum kimler kimler verdi gitti şimdi sıra sende. Bu hafta 3 öğün yap bulgur ve baklagilleri öğlen ye akşam protein ve hafif geçir cuma görüşürüz 😂 bir dahaki hafta tekrar if yap.

Verirsin tabi kuzum kimler kimler verdi gitti şimdi sıra sende. Bu hafta 3 öğün yap bulgur ve baklagilleri öğlen ye akşam protein ve hafif geçir cuma görüşürüz 😂 bir dahaki hafta tekrar if yap.
Tmm yapmaya calisacagim. Coook tsk ediyorm destegin icin🥰

Dinlicem. Ama bu defa da cok yedin dersiniz diye korkuyorm. Ne cabuk unuttun. 2 yumurta deil 1 yumurta, 2 but degil 1 but yorumunu🤣🤣🤣
Ya bırak sen onu sen bizi dinle sana iki but değil 3 but bile gider fırında veya ızgara olduğu sürece sorun yok. Kolestrol yoksa tabiki yumurta yiyebilirsin.

Ya bırak sen onu sen bizi dinle sana iki but değil 3 but bile gider fırında veya ızgara olduğu sürece sorun yok. Kolestrol yoksa tabiki yumurta yiyebilirsin.
Ya ben 1 haftalık aç kalın dedim bundan sonra bol bol yesin kuzum hakeetti😁

Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
oy canım allahim esirgesin korusun insa 😬

Back
X