- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Baban nerdeydi numarasını versene bi konu konuşmam lazımTesekkur ederim elimdrn geleni yapacağım![]()
Bu hafta yiyin canım bol bol yiyin zate geçen hafta çok açtınızHop hop yemezler bacım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baban nerdeydi numarasını versene bi konu konuşmam lazımTesekkur ederim elimdrn geleni yapacağım![]()
Bu hafta yiyin canım bol bol yiyin zate geçen hafta çok açtınızHop hop yemezler bacım![]()
Kilo bildirimi yok :)Kilo bildirmiceksek sporda beni secin![]()
![]()
![]()
![]()
Babam yok koydeBaban nerdeydi numarasını versene bi konu konuşmam lazım![]()
Amcam ve dedem var deseneBabam yok koyde![]()
Yok yok çok yiyene ağırlık çöküyor hafif beslenen hep ayakta maşallah amcamı rahatsız etme telefonlarla kizBaban nerdeydi numarasını versene bi konu konuşmam lazım
Bu hafta yiyin canım bol bol yiyin zate geçen hafta çok açtınız![]()
BiliyorumYaa sorma evde rahat birakmiyorlar![]()
Ne kadar spor kadar yemek yerim kaybetmeyi sevmem diyosun yaniKilo bildirmiceksek sporda beni secin![]()
![]()
![]()
![]()
Size uyarim farketmez canimE Elif_Eylul yarışacak misin bir kisi daha bulalım
Sporlarim güzeldir benim ama yemekte yerimNe kadar spor kadar yemek yerim kaybetmeyi sevmem diyosun yani![]()
Hadi bakalım bismillah diyerek başlayalım canım güveniyorumHadi bakalım gazamız mübarek olsun
![]()
Duruma bakalim bi canim baska var mi spor yapmak isteyenSize uyarim farketmez canim
Yaa koye gidersem soba basindan kalkip adim atamam buz gibiydi gecen haftaBiliyorum işte arayıp dicem seni köye alsın![]()
Rüşvetim ne olacak pekiAynı adımları atiyosun cnm bu hafta![]()
Çıtayı yukseltterek hep birlikte ayağımıza sıktık aslında
Bizde kurcaktik bugün sicak sanki diye kurmadik ama lazım soguk geceleriDuruma bakalim bi canim baska var mi spor yapmak isteyen
Yaa koye gidersem soba basindan kalkip adim atamam buz gibiydi gecen hafta![]()
Yok yok gitme canım napıcan köyde sıkılırsın seni özleriz köye git diyenler kendileri gitsinDuruma bakalim bi canim baska var mi spor yapmak isteyen
Yaa koye gidersem soba basindan kalkip adim atamam buz gibiydi gecen hafta![]()